0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
Kızlar ilk evlendigimizde ablam cok istedigim icin kedi hediye etmişti. İsmi coco 3 senedir bizimle. ben 7 aylk hamileyken 6. Kattan düştü terasın camlari sürgülü cok hafif kafasi girmicek seklde kıyık birakmstm patisiyle itip acms neyse cok şükür ki kırığı flan hcbiseyi olmadı hamilelerin duadi kabul olurmus ya kendimi cok suclamstm. 1 ay flan besikte baktm hareket etmesn ddi doktor biraz topalladigi icin kemkleri kaynasn dedi. Bebegmde 8 aylıkken dogdu. Doktora sormadm esimin yannda 1 gün yogun bakmda kaldi zaten ne olur ne olmaz diye yine terasta tutuyorm. Prematüre olduğu icin enfeksiyon kapmamasi gerekyo doktor. Kediminde patisinde enfeksiyon akintisi vardi zaten. Smdi enfeksiyonu flan yok ama yinede ckarmaya cekiniyorum. 1.5 aylk bebegm şuanda. Sahiplendirin demeyin lütfen çünkü oda benm bi oğlum gibi oldu. Ne yapablirim bilgisi olan varmi biraz daha bekleyelmmi yoksa cikaralm mi ? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyonu düzeldiyse kedinin bit araya getirin.
(187 puan) tarafından
Smdi veterine götürdü esim bakalm canm
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Benim ablamın bebeği de prematüre doğdu evde kedileri var,bebek eve geldiği günden beri birlikteler,hiç sıkıntı olmadi
(187 puan) tarafından
Normal olsa zaten bende hemen tanstirmayi dusunuyodum canm. Kedim enfeksiyonlu olduğu icin mecburen boyle oldu
0 oy
tarafından
Canım aşıları tamsa ve enfeksiyonu gectiyse bir araya getir. Yada en güzeli veterinere götür tekrarda bir muayene ettir icin rahat sekilde bir araya getirirsin
(187 puan) tarafından
Simdi götürdü esim canm. Ona göre bakicaz artk
tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Merhaba canım bizim de 1 yıldır evimizde kedimiz var. Ailemizin bir üyesi yalnız kedi sinekliği yaptırmanı tavsiye ediyorum. Bir yerleri kırılabilirdi. Evimize evcil hayvan aldığımız zaman o bize göre değil, biz ona göre evimizi dizayn etmeliyiz
(187 puan) tarafından
Tabiki öyle bunun acklamasini yapmstm yukarda boyle cevaplar icin :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hosmerim (3,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 655 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,352 soru

24,428,706 cevap

352,287 kullanıcı

...