0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar.yardim edin bana.simdi ailecek korona olduk.bebeyin 3 aylik.oda atesi var simdi fiskirark gelen sutum bugun kesildi.tum gun agladi.emmek istiyor sut gelmiyor.mama aldik yemedi kusdu.atesimde 39 oluyor koronadanmi kesildi yoksa stresdenmi bilmiyorum.bebeyim agladikca bende aglitorum.ben bu sutu nasil artiriyim.su cok iciyorum masaj yapiyorum.ne yapicam ben ya.

3 Cevaplar

0 oy
(163,374 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
post ciksin         
-Reklam-
0 oy
tarafından
Iyilestiniz galiba  , su an nasılsınız  bebek nasıl  süt  durumu ne oldu
tarafından
Cok sukur iylesdik.emziriyorum hala.atesim 6 gun dusdu sutumde artdi.bebeyimde bir gun atesi oldu cok sukur hafif atlatdi
tarafından
Çok sevindim postu  geç  gördüm  brnde bebegim 2,5 aylikken olduk  zordu..
0 oy
(457 puan) tarafından
Merhaba sütünüz geri geldi mi acaba geldiyse nasıl getirdiniz
tarafından
Merhaba koronanin 6 gunu atesim dusdu kusmam ve ishal dayandi.ondan sonra gelmeye basladi valla hic bir sey yapmadim bol bol su icdim.yemek yiyemiyordum birde kefir icdim
(457 puan) tarafından
Bende şuan seninle aynı durumdayım inşallah benimde sütüm gelir henüz başındayım ben daha Bebek iyi mi ?
tarafından
Allah yardimcin olsun.canim ne beirtiler var sende.ben kusuyordum afedersin ishalde vardi atesimde 40 cikyordu oda sute etki ediyordu.6 gunden sonra duzelmeye basladi doktor mama ver dedi bizimkisi mama icmedi.bak hastalik 6 gunde hafifliyor bol bol su C D E vitamini aliyordum.sende otle yap.sicak cay  ihlamur cayi tuket.sogukdan klimadan uzak dur.ben emziren annelere uygun oksuruk surubu icdim doktor yazdi ve icer icmez balgam sokmeye basldi.ilaca kadar kuru kuru oksurdum bogazim yara olmusdu.bak bol bol su komposto.hastalik cabuk atilsin..
tarafından
Cocuklarimda yakalanmisdi amma hafif.bir gun atesleri oldu cok sukur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
21 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,953 soru

24,079,369 cevap

331,095 kullanıcı

...