0 oy
330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,203 puan) tarafından
Sehir disina cikamama hastaneye girememe vs gbi ben olmak istemiyorum emzirenler yaptirdimi acaba zor gectimi bebegim kucuk cunku

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır canım öyle bir yasak yok yapamazlarda çocuk aşıları bile zorunlu değil dört duvar arasına kapatacak değiller ya
(1,203 puan) tarafından
Ne biliyim sacmalik ya soracagim bakalim bi
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Hayır yasak yok canım 
(1,689 puan) tarafından
O linç ekibi her yerde var ya :) :) kız adama da yazık yüklenme o kadar :) :) :)
(1,203 puan) tarafından
:)) napalim bacim ben kimsenin fikrine bisey demem saygı duyuyorum ama kendini bu konuda uzerine vazifeymis gbi atlayan cok oluyor en iyisi susmak :))
(1,689 puan) tarafından
Evet bazıları gerçekten uzman psikolog gurme dedektif bilirkişi gibi davranıyor :) :) :)
(7,786 puan) tarafından
Aynur öyle bensin ki katılıyorum
(1,203 puan) tarafından
Demi sagol bacim
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Bende bugün gördüm çıktığını kafam da deli sorular yarın çocuk doktoruyla görüşüp ona göre karar vericem 
(1,203 puan) tarafından
Bizede soylermisinn
(3,521 puan) tarafından
Yazarım canım
(1,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Valla bende öyle duydum kurban bayramindada Sivas a gidicem oyuzden mecbur yaptrcam aslında artık asi olmayan kısıtlamaya başladı olmak istemeyenler kendi haklarından oluyo resmen ya 
(1,203 puan) tarafından
Ne sacma ya bn istemiyorum ama yarin sorcam bi saglik ocagina
(1,644 puan) tarafından
Aynen işte bende tam içeriğini neyin ne oldgunu bilmedigim biseyi vurunmak istemiyorm kimi iyi diyo kimi kötü diyo kime inancam ya artık şaşırdım valla zorunlu kılıyorlar bide
(1,203 puan) tarafından
Aynen gercekten sacma
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Dayım iki dozunu da oldu. Bildiğin Türkiye Cumhuriyeti aşı kimliği var e devletteydi sanırım gösterdi ama unuttum. Olunması için yasaklar gelecek olmayanlara bence
(1,203 puan) tarafından
Ne kadar saçma kimsenin özgürce düşünmesine karar vermesine izin vermiyorlar pekala herkes oldu asiyi diyelim kışın yasak getirmesinler o halde sacmalik kışın yine artar vakalar.
(2,493 puan) tarafından
Aşı olursa herkes gelmeyecek diyorlar ama bilmiyorum güvenemiyorum
(1,203 puan) tarafından
Inanma bacim inanma hep biseyleri eksik soyluyorlar sonra sucu bize atiyorlar
(2,493 puan) tarafından
Ülkece Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
(1,203 puan) tarafından
Aminn insAllah
0 oy
(929 puan) tarafından
Bende olmak istemiyorum ya sıram gelmiş ama umurumda olmadı Umarim bir sıkıntı çıkarmazlar olmayanlara beden benim 
0 oy
tarafından
Sürekli öyle muhabebt donuyo ortada ama ....kesin mi bilmiyorum..iş yerlerinde asi olmazsanız işten cikartiz falan demişler yani..yakında bunu yaparlar..birde ücretli yaparlar hastaneye yasak oraya yasak diye parayla yaptırırız .ben olmayı düşünmüyorum ..evden çıkmadım hala çıkmıyorum iki senedir .biz yasaktayken fildir fildir gezenler..maskesiz düğün yapanlar..kurallara uymayanlar olsun önce..
(1,203 puan) tarafından
Ah bacimm ayni ben yemin ederim hamilelikte bi hastaneye gttim.simdi bebegim.dogdu bide onun icin gidiyorum yemin ederim.annemler 1 bucuk saat uzagimda 1 bucuk senedir görmüyorum kaldiki.millet tatil cafe geziyo nerdee
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Emziriyorum ve yaptırdım canim cok kolay herkeste agri olmus sukur bende kol ağrısı olmadı
(1,203 puan) tarafından
Bakalim. Soracagim bugun ki mecburi olursak.napalim olacaz artik
0 oy
tarafından
Bebeğim iki aylık bende yaptırdım bı kol ağrısı oldu başka yok 
(1,203 puan) tarafından
InsAllah bizde.mecbur olursak bisey olmaz
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Ben yaptırdım bende bir yanetki yapmadı ama birçok kişide yaptığını gördüm. O da kol ağrısı eklem ağrısı normal ağrılar işte abartıyorlar 24 saat sonra geçti çevremdekilerinki. Bende emziriyorum bu arada
(1,203 puan) tarafından
Yani hadi bakalim insAllah bizdede olmaz bacim napalim.mecbur olacagiz heralde
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Hayır yasak yok

(1,203 puan) tarafından
Kiz dun aciklamislar ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 190 göst.

Kategoriler

1,468,689 soru

24,062,289 cevap

330,190 kullanıcı

...