0 oy
484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Yaz geldi ama kizim üstünü çok acıyor kizlar nerdeyse hep açık yatıyor sabaha kadar ben çorap giydiriyorum ama çokta sıcak goydirmesem bişe olur mu

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben iki çorapsız yatırıyorum baktım üstü açık yayıyor ozaman ince rahat bişey giydiriyorum
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bence çorapla yatırma mevsimi değil şuan ve kış bile olsa patikli pijamalar daha iyi çorabı kan dolaşımı nedeniyle doktorlar çnermiyor doğduğundan beri çorapsız uyur oğlum 
0 oy
tarafından
Ben yatiriyorum normalde corapla. Genel olarak cirapla yani ama yazin cikaririm yazin diyorum sjsjdjsjsjs hala yaz gelmedimi sanki
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Kızımda hiç üstünü örtmek kısa kol ve çorapsız yatırıyorum büyükler bile sıcağa dayanmıyor birde uyku sırasında çorap giymek kan dolaşımını yavaşlatır 
0 oy
tarafından

Ne çorabı kız. Sadece zibin ile yatırıyorum.

Malum adana yaniiyüüüur :D

tarafından
Adana cokmu sicak gercekden kac derece
(1,493 puan) tarafından
Çorap deyince yandım kız ben de zıbınla durduruyorum kızımı çok sıcak
tarafından
Evet dogrudur
tarafından
Şöyle söyleyim gündüz 39-40 derece. Akşamları 23-24 derece. Gerisini sen düşün :D
tarafından
İyi aksamlari
0 oy
tarafından

Kışın bile çorapla yatrmiyordm zararlı diye bence yaz da havalar da sıcak giydirme bence kuzum bırak kan dolaşımı rahat rahat olsn:)

(163 puan) tarafından
Gece bakıyorum kolları ayakları soğuk oluyo ama
0 oy
tarafından
Yeni doğdugu zamanlarda bile çorap giydirmedim şimdi kendi giymez çıkarıp parmaklarını temizliyo :]
0 oy
tarafından
Giydirmeyin lütfen havalar aşırı sıcak 
(163 puan) tarafından
Malum Karadeniz akşam serin oluyor :)
tarafından
Burda da serin akşamları ama ben kışın bile giydirmedim :)
0 oy
(1,930 puan) tarafından
13 aylık doğduğundan beri çorap la yatırıyorum canım üstünü açıyor sürekli 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Normalde kilotlu çorapla yatırırdım şimdi sadece pijama giydiriyorum benimki de hep üstü açık uyur 
(54,019 puan) tarafından
kilotlu corapla bunalacak kuzum ya
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ben giydiriyorm Cnm üstünü çok açıyor bazen bakıyorum çıkarmış ayağı sıcak geliyor elime
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Ayaklarinin soğuk olması henüz kan dolasiminin duzene binmemesinden kaynakliymis canım , bizim de ayaklar hem buzz gibi hemde terli olurdu dr.a sorduk boyle aciklama yaptı 
(163 puan) tarafından
Doğrudur canim giydirmeyin derler doktorlar ama bilemedim gündüz de kısa kollu zibinla yatırıyorum sadece
0 oy
tarafından
Canim doktor kışın bile çorapla yatırma dedi çok açıyorsa patikli tulum ya da alt al öyle giydir 
(163 puan) tarafından
Çorabı pijamasinin pacaisina sokuyorum direk ayak bileğini gelmiyor
0 oy
tarafından
Serin havalarda bile çorapsız yatırdım 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Kışın bende çorapla yatırıyorum ama bugünlerde hava çok sıcak çıkardım çorabı
(163 puan) tarafından
Gündüz giydirmiyorum zaten gecede bi kez denemiştim buz gibiydi kolu ayağı gündüz sıcak ama
(14,201 puan) tarafından
Bugünden sonra bir kez daha dene bakalım 2 3 gündür baya sıcak olmaya başladı çünkü bunalmasin
(163 puan) tarafından
Aynen canim burda havalar yeni ısındı kapalı ama çok nem var gecede serin yani
(14,201 puan) tarafından
Serinse o zaman birşey diyemem ya
0 oy
(54,019 puan) tarafından
ne kadarlik canim bende kisa kol yatirdim ilk kez usurmu diye dusunuyorum uzun kol giydrisem uyanir
(163 puan) tarafından
8 aylık canim
0 oy
tarafından
Gunduz uykusunda corapsız uyutuyorum. Gecede çıkarıyorum ama ayakları babasınin ayaklari gibi cok terliyor ve buz gibi oluyor. O yuzden giydiriyorum.zaten ustunu penye battaniye ile örtuyorum hemen açıyor bende kapatmiyorum artik. Zaten cok sicak
0 oy
(163,444 puan) tarafından
ben hic corapla uyutmam
0 oy
(126 puan) tarafından
Ben kışında yatırmadım çorapla. Durumunuz müsaitse uyku tulumu diktirin Instagram da  bi sayfa vardı ben diktirdim çok da işe yarıyor 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 681 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.