0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kavgacı değilim ama doğruyu sonuna kadar güzellikle savunurum arkasından konusdugumu yüzünede söylerim içim dişim bir dobrayim diye cazgır oluyorum birilerine göre ben anlamıyorum insanlari 

18 Cevaplar

+5 oy
(1,090 puan) tarafından
Dobralık göreceli bir kavram bence. Bazısına göre patavatsızlık bazısına cazgırlık bazısına kalp kırıcılık o yüzden dengeyi bilmek işine gelmeyen her şeyle suçlar 
(1,896 puan) tarafından
Kesinlikle patavatsizlik
Bende aynı şeyi yazdım
 Millete Cat çat konuşup ay arkasından mi deseydkm diyolar
Hayır bişey demek zorunda mısınız rahat bırakın insanları yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanlar alışmış iki yüzlü insanlara ne yapsınlar kız ortalık iki yüzlü kaynayınca dobra insanlar garipseniyor
tarafından
Aynen öyle olmak lazim aslında
tarafından
Bende oyleyim canim konustugumda kavga etmek istedigimi saniyorlar oysski dogru bildigim seyi ssvunuyorum konusuyorum yuzlernin sekli hemen degisiyor insanlarin
tarafından
Ayenn ben de kavga etmek değildir amacim herkesin düşüncesine saygım var sonucya değiştiremm ama bende doğru bildiğimi savinrum güzellikle ama ben cazgirmisim
0 oy
tarafından
Ayy insanlar ikiyüzlülüğe alışmışta ondan bacım 
tarafından
Ama ben olamam o yüzden ben cazgirmisim
tarafından
Valla bu devirde böyle olmak gerekiyor yoksa hep ezmeye çalışırlar boşver kim ne derse desin
tarafından
Ayenn bend kişiye göre davranırım anladım bundan sonra kimsnein iyiliği için konusmicam
tarafından
Suçlu sen olursun iyiliği için konuşunca boşver
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Seni bilmiyorum ama bazı insanlar var sözüm meclisten dışarı dobrayım açık sözlüyüm diye işi patavatsızlıga kadar götürüyorlar 
tarafından
Nasil yani örneğin?
0 oy
tarafından
Nbr yildiz:))
tarafından
Eh işte cnim senden nbr
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Valla keşke bana da dobra olsalar arkamdan konuşup yüzüme gülmeseler. Yoksa her türlü yoruma açığım
tarafından
Ben kalp kırmadan iykugi için güzelce soyelrim herkesin bende değeri olmasa  o kişinin zaten umrumda olmaz ama ben cazgirmisim
(2,462 puan) tarafından
Iki yüzlü değilsin en azından canım :) bunu söyleyen kişi eminim ki iki yüzlüdür :)
0 oy
tarafından
Belki sen dobrayım dersin ama her doğru da her yerde söylenmez belki bunu sevmiyorlardır
tarafından
Öyle değil de yapmacık değilim benim doğrularınm başkalarına göre bile yanlissa kalp kirmma uzatmam saygı duyarım herkes öyle değil tabiki
0 oy
tarafından
Onlar çirkeflik der biz doğru söz deriz :) Boşver
tarafından
Öyle anlatamazsın
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Resmen ben :D 
tarafından
;D çok zor
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Aaa bende fena oluyorum. Bosveeerrr cokta fifi :D

tarafından
Ama bunu ailen sorum ediyorsa sıkinti iste
(1,950 puan) tarafından
Kabul etmeliler tabi ki bunu bizimkiler ettiği için sıkıntı yok. Esimin tarafına basladim simdi onlara kabul ettiriyorum yavas yavas.
 Gerçekleri yüzlerine söyleyince hayal dünyasında yaşadıkları icin kotu oluyoruz .
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Bazısı açık sözlüğü fazla abartıyor haddi olmadan patavatsızca konuşuyor.

Öbür türlü ignelemeden söylenirse kimseye batmaz diye düşünüyorum.

"Yanlış üslup doğru sözün celladıdır".
tarafından
Hayır ben o tarz değilim kırmam kimseyi ama yaomacikta olamma
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Yaa bnde öleyim o yüzden hep kaybeden taraf olurum. Yüzüne gulemem k bakmasn. Hakliysam sonuna kdr devamkee
tarafından
Evet oyleyim yapmacık olamıyorum ama kötü oluyorum hep
0 oy
tarafından
Beni  anlatmistsn;)))
tarafından
;)))) sende bendensin
tarafından
Evet cnm
0 oy
tarafından
2yüzlü insanlar heryerde yerini buluyor ve çok seviliyor. Çok yakınımda biri var o kadar gıcık deli oluyorumki ama 60yaşında kadın kalkıp bişeyde diyemiyorum
tarafından
Ayenn oyle bu dünyada öyle olacak
0 oy
tarafından
Al işte bende böyleyim ve çoğu kişinin işine gelmiyor bu durum 
tarafından
Neden ama yalan söylesek iki yüzlü olsak dahaki iyi
tarafından
İşte iki yüzlüler daha çok seviliyor canım öyle bir döneme geldik ki aile içinde bile sevilmiyo dobra kişiler ama bu benim umrumdamı tabiki değil :) :)
tarafından
En çokta aile içinde öyle algulanmak koyuyor zaten bana cazgırmisim ben insanlar olduğu gibi kalbul etse keşke birbirini
tarafından
Valla canım bu cazgırım diye çoğu şeyi bana söylemez duyurmazlar çoğu zaman dolaylı yollardan duyarım amaann ben alıştım artık kabul etmezlerse etmesinler
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kız daha iki saat önce verdim versitirdim hemde amcama babanneme.asla bu huyundan vazgecme
tarafından
Vazgeçmem zaten ona göre davranırım hiç konuşmam yalakalık yapmaktansa
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Birşeyi başkasının yanında anlatmak var 

Bir de ne arkasından ne de yüzüne anlatmayıp çeneyi kapatmak var 

Yani biri karşına geçip ay bu pilavın da hiç güzel oljuyor demesini mi istersin insan gibi yesin gtsin ne sana ne başkasına söylemesin mi istersin 

Ben sözde 'dobra ama patavatsız konuşmaya yer arayan çok insan tanıyorum ve emin ol çok itici 

Her zmaan güzel ahlak tatlı dil olsun ki insanlar kaçmasın kırılmasın 
tarafından
Ben zaten dobrayim diye kalp kırıcı bişey asala soyelemem ki
(1,896 puan) tarafından
Doğru her zaman can yakar
Eğer sen kalp kirmadigini söylüyorsan o insanın hatasını yanlışını felan demiyor musun
İltifat mi ediyorsun✓
tarafından
O tarz bişey değil olduğum gibiyim yani yaomacik değilim içimde kötü bişey varsa söylemem tabiki iyiniyetli yaklaşirim basit bir konu hakkında doğru huldugum şeyi savunurum yani ama kötü oluyorum ben anlamadım yanlısı söylerim ama anlicak yapidaki kişiye
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Herkes işine geldiği gibi düşünür, bosveeer. Millete yalakalik yapmaktan iyidir.
tarafından
Öyle gerçekten yalakalık yapamadığım için zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 242 göst.
0 oy
6 cevap 489 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 282 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,555 soru

24,046,399 cevap

329,406 kullanıcı

...