0 oy
1,328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
O kadar doldum ki artık şuan o kadar yorgunum ki bebeğimi kaldırıp kucağımda taşıyacak mecalim yok. Evde sadece oturma odam ve mutfağım toplu başka hiç bir şey yapamıyorum. Kimse gelip iki dk çocuğu seveyimde kızda işine gücüne baksın demiyor. Gelen yemeye içmeye gelip dahada beni yoruyor. Hayatımdaki bana yardım edebilecek olup etmeyen herkese çok kızgınım. Eşime çok kızgınım. Heleki kendime... Zamanında eşimi dinlemeyip çalışıp kendimi bir yerlere getirip kenarda köşede birikimi olan biri olsaydım bu kadar yıpranmazdım. Biliyorum ve görüyorum etrafımda çok güçlü anneler kadınlar var her şeyin üstesinden geliyorlar... Ama ben gelemiyorum yapamıyorum. Belkide beceriksizim. Ama bu yine de bana reva mı. Bir şeyleri yanlış yada beceriksiz bir şekilde yürütüyor olmam benden desteğin kesilmesine yeterli bir sebep mi. Nasıl yapıyorsunuz kızlar nasıl her şeye yetiştirebiliyorsunuz. Bana bir şey söyleyin nolur çöktüm artık. Bebeğime yetmek istiyorum. Bugün o kadar halsizdim ki oğlum hep gelip bana kucak açtı ağladı kaç kere alamadım hemen. Ağladı ağladı beşiğinde kalkamadım. Çok kötüyüm çok. 

33 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Aynı durumdayız canını sıkma bu günlerde geçer benim esimde dağınıksın diyor cocukla ilgileniyorum kusura bakmasin:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmak zorunda değilsin evine gelen yiyip içeceği şeyi getirsin bulaştığını da yıkasın gitsin kimse Kusura bakmasın çocuğu olan bi kadından hizmet beklenmez. Evinin her yeri de temiz olmak zorunda değil inan ki her yer dağınık oyuncak vs dolu
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Valla kiz uyusa bile oturmam isim bitmez isim olmasa bile mutlaka bsey bulurum yapacak aksam olunca yoruldugumu anliyorum kiz uyusa bile gidip uzaniyim dinlenim demem mutfakta sandalyede pineklerim :) hic canimin kiymetini bilemedim zaten 

Sana gelince herseye yetismek zorunda dglsinki bebegine bak karnini doyur dinlen yavas yavas yap isini hergun evin toplu olmak zorunda dglki yani birilerine duzenli gorunmek zorunda dglsin olmuyosa yipratma kendini dinlen misafir alma nebilim yipratma kendini 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Psikolojik olarak çökük bir insanin gercekten dermani da olmuyor. Yetemiyorum diye odaklanip durursan yetemezsin zaten. Kenara birikim yapmakla yetip yetmemenin ne alakasi var orayi anlamadim. Yarin gune guzzeeeelllce basla, herseyin ustesinden geldigini dusun negatif dusuncelerini at. Ayrica evine gelip seni sömuren insanlari neden hala evine kabul ediyosun acaba?  Kimseden birsey bekleme, kimsenin de kölesi olma. Yarin senin başlangicin olsun, ne eksiksin ne yetersizsin, herseyi yapabilecek guce sahipsin ama birazcik kendine haksizlik ediyosun. Hadiii toparlan ;) 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Sanki beni anlatmışsın bende tek bakıyorum memleketimden uzaktayım yaşadığım yerde de tanıdığım hiç kimse yok ve oğlum çok hareketli bir saniye bile ayrılamıyorum yanından 10 aylık oldu. Haliyle bende yıprandım çok yorgun hissediyorum hem ruhen hem fiziken. Psikolojik destek almak istiyorum doktora gidecem ama ilaç kullanamam emzirdiğim için. Belki de terapi alırım. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak. Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Olduğu kadar cnm alışırsın.

Bende küçük yaşta evlendım tek başıma 6 tane ye bakıyorum

Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından

Bebeğin uyuduğunda yapmaya çalış canım, yemek yemeye gelenlere söyle annen yada kaynanana kimse yardımcı olsun sana yada sen evin işini yaparken tutsunlar bebeğini benim oğlumda 11 aylık eziyetli sürekli gezmek istiyor yanında birilerini istiyor yapmaya calisyoyrum bende ev işlerini, sakın morelini bozma güzel anne yavrularımızın daha çok bize ihtiyacı var olmuyorsa  yapma kalsın ev işleri anne olmak hiç kolay değil zaten <3

0 oy
(1,896 puan) tarafından
Kendin isteyerek evlendin kendin isteyerek bir çocuk dünyaya getirdi n 

Sen çocuğu dünyaya getirirken dedin mi bana yardım ederler milletle ortaklaşa mi karar aldın da seninyari yolda bırakmış gibi konusuyrisun 

Sirkelen kendine gel kimse kimseue gidip çocuğuna bakmıyor işini yapmıyor bacım hepimiz evimizdehiz çocuklarımız lanilgileniyoruz günah ya çocuğu alamadım ne demek ölmüş musun bukadar mi zayifsin 

Düzelt kendini toparla alt tarafı bı çocuk ya niye millet yardım istiyriusn sen bizim işi yapsan intihar edersin herhalde 

Hayatını yaşa evini temizle çocuğuna bak esinle.ilgilen sen herşeye yetebilirrsin milletten bekleme 
(10 puan) tarafından
Komiksiniz
(1,896 puan) tarafından
Sen daha komiksin emin ol
 Ayrıca burda ne ben ne başkası kimse sana yanlis bişey söylemedi herkes sana yardımcı olmaya çalışti sen dalga geçeceğine iyi oku
Okumak için buraya post açtın dalga geçmek için değil
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzummmmm üzülme ben de bu aralar tükendim ev taşıyorum oğlan hasta hiç durmuyo yemiyo esktra 4 ay önce felç geçirdim sağ tarafım sıkıntı veriyo ona rağmen hala kosturiyorum benim öküz de sağolsun anca hizmet bekliyor 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Keşke bnm oğlumda sağlıkli olsaydida bütün işlerim kalsaydi 
0 oy
tarafından
Kendi evime gidince bende yaşıyorum bu sorunları misafir kabul etmeme durumun varsa kimseyi kabul etme benim salonum birde oturma odam vardı oturma odamı iptal ettim günlük olarak mutfağımı temizleyip lavabolarımı banyomu temizliyorum sadece yardıma gelenim olunca ütü yapıyorum kıyafetleri katlayıp kaldırıyorum veya ütücüye veriyorum ütüleri her şeye koşulmuyor çok fazla düşünüp üzme kendini 
0 oy
(255 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin benimki 10 aylık olacak hala oyle lohusa psikolojisi oyle seni çok iyi anliyorum bendd de herkes sevmeye geliyordu kimse bi iş yapmazdi ah nerde oturuyorsunuz geleyim yardıma :) sizi çok iyi anliyorum bende 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm herşeye yetismek zorunda değilsin ki bırak pis kalsın bazı yerlerde valla 9 aylık kızım tek bakıyorum eşim yok yanımda evimi akşam kızı uyutunca temizliyorum bazen olece bırakıyorum şimdi emekliyor valla her yer heryerde bugün anneme geldim ama benim evi *** götürüyor :) kendimj dışarı attim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 621 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 370 göst.
0 oy
6 cevap 500 göst.

Kategoriler