0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar aranızda aylık iğne ile korunanlar var mı ben 1.5yıldır iğne ile korunuyordum 2 ay önce bıraktım bıraktıktan sonra adet olamıyorum geçen ay sadece hafif lekelenmem oldu durdu doktora gittim rahim duvarını inceltmiş ondan dedi dogum kontrol hapı verdi adet olunca gel hormonlara bakalım dedi 3 gün önce bitti ama daha olmadım kasık ağrısı çok oluyor ama göğüs ağrısı olur muyum  Çok korkuyorum artık

1 cevap

0 oy
tarafından
Olursun canim duzelmesii biraz zaman alir 
tarafından
Yok hic kullanmadim kendisi bir kere geldi sonrasi da  duzenli oluyorum
(8 puan) tarafından
Inşallah benimde düzelir çok korkuyorum ya bir daha olamazsam diye kasiklarim çok ağrıyor göğüslerimde şişmiş olcak gibi hissediyorum ama olmuyorum
tarafından
Olmaya yakin bende oyle hissediyodum ben 23 yasindayim onun icin acikcasi cok takmadim doktora da  hic gitmedim ama mesela 3 aylik ignede zaten dediler 9 ay 1.5 yil arasi adet gormeyebilirsin diye aylik ignede de sanirim var bir sınır doktora danis istersen hapla degilde prezervatifle korunun ki yumurtalar daha fazla etkilenmeden bi kendine gelsin
(8 puan) tarafından
Aslında hap kullanmak istemedim doktor bu defa hap verdi eşim korunmadığı için zaten iğne vuruyordum ilaç biteli 3 gün oldu ama halen olmadım adet olunca gel hormonlara bakalım dedi
(8 puan) tarafından
Geçen gittiğimde kan tahlili aldi tsh ile prolaktin normal çıktı ama diğer değerlere adetli iken bakılıyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Violett2111 (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,776 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,566 soru

24,087,444 cevap

331,578 kullanıcı

...