Kızlar bir sorum var size. Siz 1 senedir ayrı oturuyorsunuz ve çeyizini 1 senedir kullanıyorsunuz. Bir sürü olaylar oluyor ve sem görümcen kaynananls görüşmüyorsun. Annenlere gezmeye gidiyorsun 2 hafta kalıcaksın. Sonra eşin diyor ablamın erkek arkadaşı ailesi yemeğe gelicek falan ama o kadar cünkü sen görüşmüyorsun. Zaten eşin de görüşmeyin diyor.
Eve bi geliyorsunuz çatal kaşıklar eksil sonra eşini aradın ve evet sen izin vermezsin diye aldım onların takım değil diyor. Sadece kaşık çatal değil tabak bardak kahve fincanına kadar. Siz ne yaparsınız.
Ya ben evlenmeden önce kuaförde çalışıyordum herşeyo kendim aldım karacaydı markası birde ben misafirlik falan saklamam herşeyimi kullanırım ama gözüm gibi bakarım.
Tartıştım ettim tamam dedi söyliycem sana yeni alsınlar haklısın dedi habersiz almamam gerekiyordu. Ama 1 aydır hep erteliyor. Geçistiriyor.
Şimdi ben görümcemi arayıp tartışmak için aramadım. Eşim o tabakları çanakları benden habersiz getirmiş oraya ve benim çatal kaşık takımım eksik. Bunları gelin alın lütfen bana aynısı alın diyim mi ? Yada siz ne yapardınız.