0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bir sorum var size. Siz 1 senedir ayrı oturuyorsunuz ve çeyizini 1 senedir kullanıyorsunuz. Bir sürü olaylar oluyor ve sem görümcen kaynananls görüşmüyorsun. Annenlere gezmeye gidiyorsun 2 hafta kalıcaksın. Sonra eşin diyor ablamın erkek arkadaşı ailesi yemeğe gelicek falan ama o kadar cünkü sen görüşmüyorsun. Zaten eşin de görüşmeyin diyor.

Eve bi geliyorsunuz çatal kaşıklar eksil sonra eşini aradın ve evet sen izin vermezsin diye aldım onların takım değil diyor. Sadece kaşık çatal değil tabak bardak kahve fincanına kadar. Siz ne yaparsınız.

Ya ben evlenmeden önce kuaförde çalışıyordum herşeyo kendim aldım karacaydı markası birde ben misafirlik falan saklamam herşeyimi kullanırım ama gözüm gibi bakarım.

Tartıştım ettim tamam dedi söyliycem sana yeni alsınlar haklısın dedi habersiz almamam gerekiyordu. Ama 1 aydır hep erteliyor. Geçistiriyor.

Şimdi ben görümcemi arayıp tartışmak için aramadım. Eşim o tabakları çanakları benden habersiz getirmiş oraya ve benim çatal kaşık takımım eksik. Bunları gelin alın lütfen bana aynısı alın diyim mi ? Yada siz ne yapardınız.

8 Cevaplar

0 oy
(163,354 puan) tarafından
en sevdegim sey esyalarima izinsiz kullanmak
tarafından
Ya benden izin alsaydı konuşmasam bile verirdim zorda kalmışlar diye ama hem izinsiz hemde eksik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yenisini istemezdim heleki gorusmuyorsam asla muhattap olmam 

Kocan istesin senin olanları versinler geri 
tarafından
1 aydır istiycem istiycem diyor hep erteliyor gecistiyor sonuçta onlar yüzünden kayıp oldu ve ben gözüm gibi bakarken
0 oy
tarafından
Koliye koy kapilarina birak 
tarafından
Sence arayım mı görümcemi tartısmak için aramadım benden habersiz getirmiş eşim ve eksikler bunları kutuladım akşama eşimle size yollaycam bana lütfen aynısını alın diye
tarafından
Bence arama cunku tamam onlar kullanmis terbiyesizlik etmis ama bu ise müsade eden senin eşin o yuzden sen meseleni onla çöz ki bir daha sana sormadan kibrit çöpünü oynatmasın.
tarafından
Ya 1 aydır her gün tartışıyorum utanıyormus ben esimden habersiz getirdim şimdi parçaları eksik yenisini istiyor demeye bizim yeni alcak gücümüz de yok o aramaz biliyorum çünkü o yüzden
tarafından
Aramazda mecbur et kolile koy kapiya sen goturup yenisini ya iste yada ben goturup firlatacam de kapilarina
tarafından
Dur bu akşam hepsini toplayım dediğin gibi yapayım
0 oy
tarafından
Izinsiz kullanılmasını sevmem izin alsın da götürsün 
tarafından
Canım haberim olsa görüşmesem bile verirdim zorda kalmışlar diye ama hem izinsiz hem de eksik ne yapayım sence arayım mı
tarafından
Sen arama esin arasın söylesin annesine takım eksik geri kalanını verin bize misafir gelecek desin
tarafından
Ya işte onlarda kayıp etmiş bulamıyormuşlar. Birde aramıyor 1 aydır her gün arıyor sözde
0 oy
tarafından
Anlamadım yanı senın esyalarını esın kardesıne mı vermıs 
tarafından
Anladm smdı canım . Esıne soyle ya konus getırsınler de yada bana aynı kalıtede tekrar alsınlar de bence. Acızler ya ona mı kalmıslar
tarafından
İste söyledim tamam dedi ama 1 aydır erteliyor ben arayıp istesem mi sence
tarafından
Esıne sor ılk basta almıycaksan arıycam onları de . Benden habersız neden aradın demesın. Ara derse dırek ara knus bence. Takımımı eksık gondermıssın bunları ıstemıyorum artık bana yenı bı takım al de
tarafından
Ya eşim işte ben habersiz aldım şimdi parçalar eksik yeni alın demeye utanıyormuş 1 aydır her gün arıyor sözde
tarafından
O zaman sen ara konus canım evde cınler alıp goturmedıya sankı
0 oy
(3,998 puan) tarafından
Geri verdiler mi urunleri
tarafından
Ya işte canım çatal kaşıklarım eksik ben gözüm gibi bakıyorum çeyizim kolay almadım onları onlar yok etmiş
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Hala getirmemeleri çok saçma 
tarafından
Hayır canım eşim ertesi gün getirmiş ama çatal kaşıklar eksikmiş onlar da bulamıyor
(13,672 puan) tarafından
Alla alla kız nereye gidicek çatal kaşık çok saçma yaa
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Adamlar ztn anlamaz temiz titiz kullanmak nedir bilmez bide konusmadigim birine ver sen gitte hiç hoşlanmam ne varsa onla yedirsin anasından istesin 
tarafından
Ya canım benden haberisiz getirmiş birde eksik getirmiş. Tam olsaydı yine kavga falan napalım olmus bir daha asla yapma böyle derdim kapanırdı konu ama eksik işte
(2,328 puan) tarafından
Şöyle eksik bunlar de söylesin eşin
tarafından
Ya söyledim 1 aydır aramıyor işte söylemiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
+1 oy
17 cevap 560 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,496 soru

24,073,021 cevap

330,783 kullanıcı