Bnm esim herkese cok saygilidir ama bana anneme babama ve kardeşlerime saygili degildir dunyanin en iyi insansini da olsa tek kelimeyle saygisiz olarak anlatirim
Mükemmel bi insan :)
Neşem ❤ o olmasa cok suratsiz bi insan olurdum. Beni her durumda her şekilde güldürür elinden geleni yapar mutlu olym diye
Tek kelimeyle o benim Dünyam. :) iyiki esim var iyki bu adamla evlenmisim. canim kocisim benim :)
Sinirli agrasif odun eski kafali arada bir romantik.arada bir merhametli arada iyi arada kotu kati kuralli sevdigimi cok seven istedigimi herseyi alan kirdigi zamam uzulem bir esim var yani degisik bir kocam var :)
Valla benim esim Allaha şükür sevilen biri sözümden çıkmaz her fediyimi yapmaya çalışır
Allah eksikligini gostermesin cok iyi bana karsida aile me karsida
Tek kelimeyle MERHAMETLI
Iyidir hoştur biraz sinirlidir
Ruh ikizim :) Allah'ım başımdan eksik etmesin çakır gözlümü ❤️
Bir adet "Bebiş"tir kendisi ♡♡♡
FEDAKAR ♥️CAN EŞIM BENIM
İkizler burcunun zorluklarını barındırmakla beraber kendisinde, her anlamda en büyük DESTEKÇİM'dir :)
GICIK :-) işin şakası tabi öküzüm diyorum ben ona cunku tam bir mağara adamı
Ben de eşim de daha doğmamış bebeğimiz de tek kelimeyle ailesinin kurbanıyız kızının mutluluğu için bizim yuvamızı yıktı esimin ailesi
İyi hoş ama şakacı bazen beni delirten bir kocam var :)
Onu çok seviyorum ama beni çok kırıyor . BENİM GOZUMDE HERSEYİM. ama en çok onun gözünde ne oldugumu ve merak ediyorum ben
Onu çok seviyorum ama o beni çok kırıyor . BENİM GOZUMDE HERSEYİM .ama en çok onun gözünde ne oldugumu merak ediyorum
Kabul olunmuş DUA' m <3
Eşimi anlatabilicek kadar kelime haznesi yoktur benim için o benm herşeyim kırmaz kırdırmaz kimseye beni ezdirmez herzman basinın taciym evinin çok iyi bi eşi evladinin da süper babasıdır ailem icinde bitanecik gözde damattır çok ama çok sewiyorum onu Rabbim binlerce kez razı olsun esimden
1,489,201 soru
24,340,953 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın