0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,630 puan) tarafından
Eşim görmemiş Pimapen kapinin arasında.kalmis kapatmış kapıyı eti sismin elinin altındaki eti ağlama yok normal davranıyor kullanıyor elini bişey olmuş olabilir mi 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ezilmiş olabilir doktora gidin yinede 

Eşim bu konuda baya hassas ya ufacık bişey gelse direk doktora götürür 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kıyamam biz bilemeyiz ki kırık.olsa durmazdi herald
(2,630 puan) tarafından
Yok kendisii eti sistigi için garip geldi parmaklarını açıp kapatıyordu kullanıyor elini aşırı bı şişlik yok eti şişmiş biraz
0 oy
tarafından
Şişme varsa sıkıntı. Kipirdatabiliyor mu? Elleyince ağlıyor mu
(2,630 puan) tarafından
Kipirdatiyor oyuncak oynuyor dokununca dokunduruyor biraz elleyince çekiyor ama acidiginicin değil sürati degismiyor
0 oy
tarafından
Kirikta duruluyor benim bilegim.kirildi ben anlamadim bile röntgen cektirin
(2,630 puan) tarafından
Gerek yok diyor cildiracam
tarafından
Allah alllah hem suclu hem guclu bu nasi insan ya acip kapatiyor mu ellerini
(2,630 puan) tarafından
Evet açıp kapatiyor
tarafından
Bi takip et gece bak sen yumdur ac bakalim agliycakmi
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bi arkadaşın çocuğunu da olmuş farketmemisker işte kırık da duramazdı falan demişler ama aradan üç gün gecmişbirde kötü olmuş çocuk meğerse çatlamış...

Gidin doktora Allah korusun 
(2,630 puan) tarafından
Götürmüyor araya sıkışmış bide kapatmış kapı yerine oturmuş içim gidiyor aklıma geldikce
(1,666 puan) tarafından
Götürmüyor derken? ay anlatmayın ne olur yaa burda benim için gitti
.Sizde ne yapayım diyip oturdunuz mu yeriniz de helal olsun .. Allah in emanetine cok iyi sahip çıkıyorsunuz..
Yarın kendiniz alıp sağlık ocağına götürün  o kadarını da yaparsınız zaten annesi olarak söylemene gerek yok gerçi zaten içiniz rahat değil mutlaka gidersiniz...
Allah size bol sabır, o götürmeyen kişiye de vicdan versin..
(2,630 puan) tarafından
Rahat oturduğumu nerden biliyorsunuz eşim götürmüyor bizi ne yapalım başından ayrılmadım kontrol ettim devamlı şiddetli ağlama yok çok şükür elimden ne geliyorsa onu yaparim
(1,666 puan) tarafından
Rahat oturuyorsun demedim zaten bacım düzgün oku ... streslisin ona veriyorum..
Şu bana verdiğin çatır çatır cevapları keşke dün  o parmağı o haldeyken götürmeyen kişiye vereydin
Maşallah parmağı kırılan ama götürmeyen kocana ses çıkarma gel burda rahat değilsindir söylememe gerek yok zaten sağlık ocağına götürürsün diyen bana  çemkir...
(1,666 puan) tarafından
Geçmiş olsun yavruysa inşallah bir şeyi yokturgerci üstteki yorumunda anlattığına gore Allah korusunda zor yani onun durumu..
(1,666 puan) tarafından
Elinden gelen çok şükür iki ayağın  var al git bugün bak kötü olmuş arada kalmasına rağmen kapı tam kapanmış diyosun  ve haka gitmiyorum..  bu ekinden geleni yapmak değil..  al götür çocuğunu yoksa bişey de ki inşallah yoktur rahatlarsın.bana burda cevap verinceye kadar o götürmeyen  kişiye cevabını ver...
0 oy
(163,568 puan) tarafından
Uufff gecmis olsun
0 oy
(649 puan) tarafından
Kırılmış olabilir canım ağrısını hissedip ağlardı yoksa. Yeğeniminde kolu kırılmıştı oda ağlamamıştı uyurken yataktan düşmüş. Kolundan anlamışlardı kırıldığını. Sen elini kapattırmaya çalış eğer kapatıyorsa sorun yoktur gibi ama en iyisi gidip muayene ettirmek.
0 oy
tarafından
Bence doktora gotur.bazen kirik bile olsa agri yapmaz.su falan toplar.icin rahat etsin diye doktora gotur.
0 oy
tarafından
Şiş olmasi sorum canım bir röntgen çektirin 
0 oy
(54,207 puan) tarafından
oy kiyamam ya içim kötü oldu geçmiş olsun
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Bence dra gidin ya arkadaşımın kardeşi de oldu öyle hiç ağlamamıştı ortalık kan gölüydü çok şaşırmıştım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
6 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
+1 oy
5 cevap 369 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hlal (272 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 125 göst.

Kategoriler