0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
kapalı
Kizlar daha oncede anlatmıştım biraz. Kayinim fbli forma almak istemisti oğluma istememistim cunku onu sevmiyordum hakkimda sagda solda kötü konusmustu. Daha sonra aramiz duzeldi cocugumu da seviyordu al demistim ama almadi arada kaynadi. Gecen gun oglumun dogum gununde bjk forması aldı esim herkesin rencide etti resmen abimi hay.van gibi davrandi iade etmeye calisti.. neyse o gunden beri icim sogumuyor. Abimin gönlünü alirsak ancak ben de kendime gelirim. Az once de kayinim mesaj atti yenge begendigin kıyafet var mi bebise alayim diye daha once de 2 kez sorup almıştı.. simdi söyle bir sey geldi aklima kayinima da fb formasi aldirsam. Giydirsem. Esime de desem abimin aldığı formayi giydirip hafta sonu abime gitsek (1saat mesafede sehir disinda) özür dilese. ya da baska onerisi olan var mi
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 115 göst.
0 oy
18 cevap 907 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 549 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zenan. (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Perii2345 (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,205 soru

24,398,048 cevap

349,912 kullanıcı

...