0 oy
1,574 göst.
Diğer kategorisinde (1,008 puan) tarafından
Oglum 6 aylık 4 numara bez kullanıyor ama sadece o lastik kısımları sıkıyor 8 kg. Acaba 4 + mı almalıyım ? Öyle bezini aman aman da doldurmuyor 4-5 defa alıyorum altını. Ben toplu alıyorum 2.5 ay falan gidiyor 4 mü devam etmeliyim 4+ mı indirim var suanda.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayim ya merak ediyorum inşallah bilen çıkan 
(1,008 puan) tarafından
İnsallah bacı valla bu bez işi beni bezdirdi vallahi
-Reklam-
0 oy
(5,705 puan) tarafından
4+ al canım daha geniş oluyor lastik yerleri.
(1,008 puan) tarafından
Peki büyük mü ebat olarak. Poşet gibi de durmasın bez ya bacak ayrımı yapıyor büyük bezler. 3 ile 3+ arası cok fark yoktu buda öyle mi. Bide oglum 8 kg 4+ 9 kgdan baslıyo da
(5,705 puan) tarafından
5 numara alırsan poşet gibi durur. 4+nın boyutu aynı sada popo kısmı biraz daha geniş oluyor.
(1,008 puan) tarafından
Peki külot bez mi cırt bez mi daha kullanışlı bacı :/
(5,705 puan) tarafından
Benimkini yatarak bezleyemedigim için şort giydirir gibi giydiriyorum külot bezi. Ama külot bezi giydirmek icin alttaki pijama,şort felan onları çıkarmak gerekiyor. Eger bebeğin sakin bi bebekse cırtlı bez kullanabilirsin.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Bedenleri zaten kucuk fark olcani sanmam 4 aldım 3 kullanırken indirimde diye direk kullandım fark yoktu nerdeyse hatta iz yapıyor bile ama çok kötü petrol gibi kokusu var almam bidaha canbebe tek geçerim
(1,008 puan) tarafından
Hiç koku vs. Yaşamadım canım vallahi. Kalıpları evet dar ama bu pişik vs. Yapmadı memnunum vallahi ya. :/
(4,959 puan) tarafından
Bizde HC pişik yaşamadım ama ben bim bezi kullandım onda da pişik olmadık hep yıkadım poposunu .. bu bez petrol gibi kokuyo anlamadım ben ya
(1,008 puan) tarafından
Dogrudur canım ben karsılasmadıgım icin şaşırdım vallahi. Şu bez olayı bitse de rahat etsem yiaaaa  1.5 yaşını  dört gözle bekliyorum :D
(4,959 puan) tarafından
İnşallah canım o günlerde gelir
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Ben bunu sleepy musteri hizmetlerini arayip sormustum canim ebat olarak 2 cm fark var , yok gibi bisey kisaca ama ++ olanlarin ebat yonunden degil emicilik yonunden daha gucluymus , bende ebati buyuk olacak saniodum ama emiciligi daha yuksekmis 
(1,008 puan) tarafından
Yaaa bilmiyordum bunu bak cok sagolasın canımm teşekkür ediyorum
0 oy
(679 puan) tarafından
Ben ogluma 5+kullaniyordum bulamadik numarasimi 5 aldik kucuk geldi 6 aldik buyuk geldi arasinda fark var tabiki
(1,008 puan) tarafından
O zaman 4 mü almalıyım aldığım paket içeriği 260 olucak ama
(679 puan) tarafından
4+ al bence yani sonucta 4 küçük  gelirse elinde kalir bu kez

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 477 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ZeynApp (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 10,908 göst.
21 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 773 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 448 göst.
23 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,784 soru

24,063,755 cevap

330,265 kullanıcı

...