0 oy
787 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bilmiyorum ben mi anormalim... 

Evi temizliyorum  ama her zaman eşim birşey bulur dün makine örtüsünu yikamistim bugün tekrar kirlendi yıkadım bugün bana diyor dahanyeni yikanmadimi bu niye makineye attım herşeyde böyle her zaman arkamı takip eder birşeyi bir yere koydum  diyelim hemen fark eder nereye koydun mutfakta bulaşık var diyelim bulasiklarini yıka şunu yap bunu yap artık gerçekten bunaldım halbuki zaten ben işlerimi yapıyorum evi supuruyorum mesala ev temiz birde üstten sil der belki bende sorun vardır artık beynim almıyor bazen gider izinli günlerinde sabahtan bütün camları açar bebekte var evde birde hava soğuk olsa dahi yapar bunu düşüncesizce kızlar hilmiyorum benmi hataliyim artık nefes alamıyorum zaten bu hamilelikten sonra çok değişti yada ben yeni herşeyi görmeyi başladım ama hamilelikten önce daha tatlı dilliydi en azından..

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya bence o biraz anormal sen değil..benim eşim evi *** götürse yine söylemez çok garip. Fazla mi titizdir eşin
tarafından
Op fazla valla anasına bile pissin der kadın yaşlı biz düzeltmek bile kabul etmiyor o yüzden pissin diyor
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Her boka karışan erkekten nefret ederim
0 oy
tarafından
Ayniyiz gel sarilalim
tarafından
Sarılalım kuzum
0 oy
(818 puan) tarafından
Esim cok karismaz takip etmez ama bazen mesela caydanligi o gun yikamadim onun gozune o batar ve caydanliklari niye yikamadin baksana cay suzulmus falan der bende bu evde iki kişi yasiyoruz eger benim gozumden kactiysa veya yorgunumdur ya da hastayimdir git al deterjani bezi sen yika derim işime katisilmasini asla sevmem
0 oy
(171 puan) tarafından

No, eşim böyle saçma sapan şeyler yapmaz. He ola ki yaptı, buyrun gözüne bayanları kendin düzelt derim. 

Benim annemde de cam takıntısı var yaz kış camları açıktır. 
0 oy
(681 puan) tarafından
Ayni benimki cok pis bir duygu hep soyler cokta tartisiriz bunun icin valla 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Allah var hiç öyle bulaşıkları yıka falan demedi kendide yıkar ama bulaşık flan varsa niye yapmadın demez
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun sınavdayız tatlı dille anlat üzüldüğünü belki biraz değişir 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,427 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 739 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,378 göst.