0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Soeum başlıkta arkadaşalr

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Olmayacağım ben esim olmamı istiyor ama olmayacağım
-Reklam-
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Olucam canım ama bir hafta 10 gün sonra olmayı düşünüyorum. 2. Doz bayramdan sonraya kalsın diye. Bayramda aileme gidecem orda aşıyla falan uğraşmak istemiyorum. Aşı hakkı çıkan tüm aile bireylerim de oldu. Çok şükür hiç birinde bi sıkıntı olmadı. 
0 oy
tarafından
Yarin olacam canim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Eşim birazdan olcak bende olcam ama randevu almadım daha
0 oy
tarafından
Oldum ben geçen hafta 
0 oy
(82 puan) tarafından
2 gün önce oldum.. Bebek emziriyorum 20 aylık oğlum bi yan etkisi olmadı.. Benim 1 gün kolum çok ağrıdı ve halsızlık yaptı bugün iyiyim
0 oy
(1,019 puan) tarafından
ben bugün oldum 1 ci dozumu 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Olmayacağım ben
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Çoğu bı yan etkisi görmedim demiş durmuş şaka gibi :) nerden biliyorsun 6 ay sonra alzeymer olmayacağını yada kalbine beynine pıhtı atmayacagini mRNA ni degistirmeyecegini nereden biliyorsun zaten biontech mrna aşısı akın akın aşı olan insanlara hayret ediyorum
tarafından
Off niye böyle dedin canım cok tedirginim ama birsürü bilim insanları dahi oldu oluyor öyle olsa niye onaydan gecsin
tarafından
Aşıyı savunmuyorum ama 6 ay sonra sende gidip olursan şaşırmam buraya yazdım
(14,201 puan) tarafından
Elbet olacak insanları mecbur bırakacaklar çünkü. Ama haklı yani bende böyle düşündüğüm için aşı olmak istemiyorum ama kaçınılmaz sonumuz aşı olmak olacak
tarafından
Corona bulaşıp ölmeyeceğimizi nereden biliyoruz peki? En azından bir çözüm yolu varken insanlar da haklı olarak bunu tercih ediyorlar
(7,617 puan) tarafından
Yarının garantisi olmadığı bu dunya da...
Bu kadar vurulan proflardan daha akıllısın sen sanırım napıyon atomu parcaliyacaksin da yarim kalir korkun mu var
(1,107 puan) tarafından
Bilim adamları oldu başbakan oldu millet vekilleri oldu zararlı olsa aşıyı devlet hiç yaptırirmi yada kendilerine yaparlar mı diyorlar ne bu ülkeyi başbakan yönetmiyor arkadaşlar ne yazikki. Biraz düşünmemiz lazım dünyanın nüfusunu azaltmak isteyen kişi ile aşiyi bulanlar aynı kesim silah savaş yerine bu şekilde biyolojik silah kullanıyorlar yani aşıyı hem bizim üzerimizden para kazanıp hemde fitratimizla oynuyor bizi hasta ediyorlar aşı olmak isteyen olsun ben kendi fikrimi söylüyorum olmayacağım aşı zorunlu da olmaz merak etmeyin
AVRUPA İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİ YAŞAMA HAKKI
Gerek insan hakları ve Biyotip sözleşmesi, Gerek Anayasa, Gerek 4721 sayılı Türk Medeni kanunu Madde 23 , Gerek, 01.08.1998 tarihli resmi gazete sayısı :23420'de belirtildiği üzere hasta hakları yönetmeliği madde 4 gereğince ;
ZORLA TEDAVİ , ZORLA TIBBİ MÜDAHALE , ZORLA ÖRNEK ALMA GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSU DAHİ OLAMAZ.
(1,107 puan) tarafından
Corona bulaşıp olmeyecegimiz ne malûm diyorsun ya coronadan değil kanserden ölen insan daha fazla gitsin bunların aşısını bulsunlar daha deneme aşamasındaki bı aşıyı insanları kobay olarak kullanmasinlar bunları bilmek için profosor olmaya gerek yok aklı olan herkes düşünür zaten
tarafından
Ayy bilmiyorum evet syan için kacınılmaz son bu kabul edildi olunuyor gelecekte zararı olurmu mechul öyle yada böyle ölcez kaçış yok düştük zalimlerin eline napalım sonumuz gayrolsun
tarafından
Kanser corona gibi bulaşıcı bir hastalık mı acaba, öyle olsa onunda çözümü aşı olsa o aşıyı da olurdum. Allah vermesin kanser olsam kemoterapiye giderdim şimdi de corona olmadan önce önlemimi alıyorum. Herkesin fikri kendine ama siz burada yan etkisini görmedim diyenler şaka gibi demişsiniz o yüzdrn yazdım. Ayrıca ülkede başbalan yok zaten 2018 yılında başbakanlık kaldırıldı bilginize
(1,107 puan) tarafından
Ölümden kaçış yok  benim senin 1 saniyemize bile garantimiz yok ama nasılsa bı gün olcez deyipde elin gavurunun bilmem aşısını denek olarak niye olalım aşı olanlar ölümsüz olmuyor tam vakalar düştüğü sıra nedir bu aşı dayatması emin olun kışa yine aynı olacak turizim sektörü biter bitmez bizi yine evlerimize tıkacaklar çünkü aşının koruyuculuğunua dair bir şey yok korona biteli aylar oldu tek dertleri insanları aşılamak yaşlı genç hasta demeden herkese aynı aşıyı yapmak ne kadar doğru olabilir insanlık üzerinde büyük oyunlar dönüyor  bazı doktorlar aşı olmayın diyor ama bunu medya ve TV kanalları göstermiyor millete korku pompalayan  bilmem ne alerji uzmanı sözde doktorları çıkarıp konuşturuyorlar herkesin kendi aklı ben olmam aşı aşı olanlardan da uzak duruyorum vücutlarına ne zerk ettirdikleri belli değil
(1,107 puan) tarafından
Siyasetle hiç aram yok :) ha başbakan ha Cumhur başkanı sen aşını ol o zaman kardeş sana aylar sonra bir şey olsada ne aşı firması nede sana aşıyı öneren doktorlar sorumluluk almayacak imzanı atıp aşını olursun akıl kârı iş değil :)
tarafından
Aynen öyle yapacağım :)
(1,107 puan) tarafından
Hayırlısı o zaman ne diyim :)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bu iki gün içinde gidip olacağım 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ya eşim cuma olacak ama ben emziriyorum kararsızım 
0 oy
(15,129 puan) tarafından
Oldum ben bugün de eşim olacak 
0 oy
tarafından
Pozitif tanısı aldığımda temmuz 20 ye veriyor bana randevu
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yarın sinovac vurdurcam
tarafından
Neden sinovac canım
(7,617 puan) tarafından
Biontech in koruyuculuğu daha fazla evet ama yan etkisi çok özellikle yaşlılarda...
Sinovac daha çok antikor üretiyor yan etkisi cok yok bu sekilde biliyorum bi de virüs orada çıktı onlar uzun zaman aşı çalışması yaptı her kullandığımız seyin arkasinda çin var güveniyorum;))
tarafından
Valla herkes bişey diyo yaa sinovac hiç antikor yapmıyomuş yorumlarda gördüm kaldıki sinovac olanlara Bi Doz biontech vurulcakmış koruyuculuğu azmış fln filan neye ibancamı şaşırdım yaa

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 336 göst.
11 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mother of deniz (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 450 göst.
0 oy
16 cevap 566 göst.

Kategoriler

1,473,035 soru

24,119,483 cevap

333,392 kullanıcı

...