0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar eşi veya kendi covid-19 aşısı yaptıran varmı yaptırdıktan sonrada gebe kalan ?

Eşim işi gereği nisan ve mayıs ayında aşı vuruldu, banada sıra gelmiş kararsız kaldım vurulup vurulmamakta, şubat ayından beri hamile kalmak istiyorum ama olmadı şubat ve mart ayında büyük bı ihtimalle gününü tutturamadık, nisan ayında ovuslasyon testi kullandım yumurtlama ve çatlamayı gördüm ama tutmadı, mayıs ayında düzgün kullanamadım ovuslasyon testini ama hâlâ adette olmadım gebelik testlerimde negatif çıkıyor ne yapacağım bilmiyorum :ermm::(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu ayın çıkmasını bekle canım yada kan testi yaptır
tarafından
Bu haftada adet olmazsam kan verdireyim o zaman saol canım
-Reklam-
0 oy
(292 puan) tarafından

Aşının senin gebeliğinle ne alakası var onu anlamadm:ermm:

tarafından
Öyle konuşuluyor etrafta, kısırlığa vs yol açıyormuş birde yeni hamileysen zararlı ilk iki üç ay diye o yüzden sordum bende, ama yinede aile hekimime soracağım
(292 puan) tarafından
Sağ sol doktorlardan iyi mi biliyom us ben bu insanları anlamıyorum her konu da Bi fikirleri var maşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 228 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
3 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asli.52 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 103 göst.
3 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asli.52 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 288 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,851 soru

24,160,587 cevap

335,344 kullanıcı

...