0 oy
1,066 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela bugün koridorda vestiyer var ayakkabı koyduğumuz dolap ama çok ensiz ve küçük uzun bir şey. Duvara monte değil ayaklı ve hafif. O yüzden kızım çok yaramaz olduğu için koridora pek bırakıyorum olurda dalarım üstüne düşürür diye. O dolabın alt katında 100 lük 2 adet bez paketi vardı açılmış ve yerleştirilmiş. Eşim bugün sırf bana inat 4 kez kizima o dolabı açıp bütün bezleri ortalara saçtirdi. 4 kez topladım. Ne işin var yap diyor. Mesela ekmeği masada bölmez yere doğru böler ki batsın ben topliyim. Setin üstünü bardak doldurur. Kaç kez yapma dedim anlamıyor dinlemiyor ne işin var diyor. Çorapları sağa sola fırlatır kızım bazen benim dalgınlığıma geliyor ağzına almaya çalışıyor çorapları. Kaç kez bağırdım şimdi bile küsüz. Adam anlamıyor belim ağrıyor 2 bebeğe bakıyorum bazen doluyorum psikolojimi alt üst etti ve bu adam çalışmiyor bazen dolabı açar yeşillikleri buzdolabında temizler anlıyor musunuz yatak odasına girince aynalara dokunur sırf ben sileyim diye 

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi
Hımmm eşin psikopat  biri bence sana eziyetten zevk aliyor. Ben olsam o aynayı yalatırım ona
tarafından
Keske bes parmagin beşide bir olsa ama şu bi gercek cocuklar tertemiz bir defterdir onlara iyi veya kötü ne varsa biz yazarız
(7,786 puan) tarafından
Basim catliyor su an 2 gundur dogru dürüst uyumuyor cocuk normalde de yaramaz ama su iki gundur cok zorluyor ölüyorum resmen ama ondan nefret edecek kadar sinirlenmem.
tarafından
Zaten nasi nefret eder insan o cocuk sana yalvarmadi beni dunyaya getir diye. Ustelik bebek o daha aglasada yaramazlikta yapsa bilerek yapmiyor ki bebek yani
(7,786 puan) tarafından
E kesinlikle oyle bak ayaga kalkip yuruyemiyorum bike berbat haldeyim yorgunluk+ uykusuzkuktan ama yine de cocukka ugrasiyorum ki o uyusun iyi olsun. Onunda derdi var yazik anlatamiyolar diye inlarin derdi yok mu sanki.
tarafından
Aah o bebekler ne buyume agrilari cekiyorda diyemiyor ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cin iskencesi Allahim ben burda sinir oldum 
tarafından
Hep böyle her gün. 5 tane battaniyeyi odaya getirip yerlere atar koltuk örtülerini toplar
tarafından
Mall adam ya tam dayaklik
0 oy
tarafından
Çok acayip bir karakter
tarafından
Ve hep ben benim diyor
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ee bunun adi bile bile yapılıyorsa eziyettir.. bir nevi psikoloji şiddet.. 
tarafından
Evet bile bile yapıyor yapma diyorum hem ortalığı dağıtıyor hemde çelik kapının önünde oturmuş tele bakıyor kıza bakmıyor hadi çekse bir anda üstüne devirse. Kızı alıncada bağırıp çağırıyor
(9,647 puan) tarafından
Belkide huyu böyledir rahat biridir umursamaz biridir
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Tövbe yarebbi destek olmak yerine köstek oluyor

Bence kavgayla değil de al karşına güzelce konuş 
tarafından
Çok konuştum sakince anlatamıyorum hemen bağırıyor
(3,521 puan) tarafından
Valla bacım bu resmen psikolojik şiddet, insanın sinir sistemini çökertir
Benim eşim de bugün evdeydi yattı ben hem kızıma bakıp hem evi temizledim kendisinin orda yattığını gördükçe delirdim kaldırdım dedim git baban gilde yat seni böyle gördükçe sinirlerim bozuluyo kalktı giti
tarafından
Ben öyle desem beni 5. Kattan atar sokağa fırlatır yaparda ha bunlar lafta kalmaz. Adam suratsız ya yedi yirmi dört bari insan güler yüzlü olur oda yok. Hep surat 5 karış sanki katil evde geziyor
(3,521 puan) tarafından
Tövbe yarebbi bi aile terapisti dicem ama onada gitmez
0 oy
tarafından
Bu hiç normal deyil yaaa.
tarafından
Evet eziyet ediyor
tarafından
NiYe bi şey mi yaptn
tarafından
Hayır her gün böyle huyu bu yani
tarafından
Kusura bakma cnm .. normal deyi l yani
0 oy
tarafından
E yapma sen de. Bırak dağınık kalsın. Ne demek ne işin var. Kendinin ne işi var kalksın o yapsın. Deli midir nedir yaa çok yüz vermişsin belli ki 
tarafından
Kuzum yapmasam emin ol elini sürmez
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Çocuk gibi yani  ne değişik
tarafından
Çocuk zaten kızımla arkasını topluyoruz kızım 20 aylık
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kocan kusura bakma ama hangi mandıranın sığırı. annesi böyle mi yetiştirmiş terbiyesiz  yaa sinir oldum
tarafından
Evet öyle yetişmiş kaynanamin suçu yok hep öyleydi diyor
(5,213 puan) tarafından
ha hep sığırdı yani kocanın da sığırı düzeltilmezse çok zor be kardeşim allah yardımcın olsun ama sen biraz rahat takıl sen peşinden toplama bi bakalım kendini kasma ozaman napıcak
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sorun eşin de değil ona görgü kurallarını temizliği öğretmeyen ailesinde canım
tarafından
Kızım ailesiyle yaşadığımda böyle değildi son 5 aydır böyle yapıyor bana orda annesi var diye yapmıyordu
(13,675 puan) tarafından
Eziyet ediyor resmen etrafta çorap bırakmak ne demek yaa
0 oy
tarafından
SANA SAYGİSİ YOKTA NİMETE DE Mİ YOK H.AYVA.NİN tövbe ya Valla ben olsam toplamam cocuklarimin odasını temizler sürekli orada dururum 3 4 gün yemek felan da yapmam bak bakalım nasıl oluyor
tarafından
Denemedim mi sanıyorsun xdd 10 gün yapmadığım zaman daha çok yapıyor
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Çalışmadığı icin  bunalimda mi acaba normal insan boyle davranmaz cunku sende topladığın için daha da fazla sekilde yapiyor galiba elleme bakalım ne zamana kadr yapacak oyle sey mi olur 

Sende ona  de bu benim isim ise senin isin de calisip evi gecindirmek sende kendi vazifeni yap de
tarafından
Kuzum ev geçiniyor zaten para sonurumuz yok fakat çalışmadığı için değil benim eşim 40 yaşına kadar barlar pavyonlar kadınlar alkoller kısacası evlilik hayatı ağır geliyor. Ben bilmiyordum böyle birisi olduğunu görücü usulü evlendim 1 gecede
0 oy
tarafından
Allah'ım ya okurken içim daraldı şımarık çocuk gibi diyecem çocuklara hakaret olur sen iyi sabrediyorsun böylesi çok zor 
tarafından
Sinirden kendimi sıkmaktan uykum gelmiyor
tarafından
Dua et canım rabbim merhamet versin eşine
0 oy
(376 puan) tarafından
Ben olsam onun ilgilendiği ve yaptığı şeyleri rezil eder işin ne yap derdim :) atıyorum arabasına bir tencere yemek yağını döküp işin ne ilgilen arabanla diceksin ya da sileceğini kırıp. Hıyara bak az yesin de uşak tutsun hasta mı ne sinir oldum
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Bu adam delimi insan eşine iskendce edermi ya
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Elini sürme bir süre idare et sabret b.ok götürsün ev rahatsız olur elbet yada açıkça konuş 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Tamam da sende yapma o zaman, inadimdan o evi bo.k götürür yine de elimi sürmem yaaâ
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Kendisi tutarsızmış sırf eziyet olsun diye yapılacak şey değil 
0 oy
(800 puan) tarafından
Rabbm sabır versin inşallah canm vala yanlş anlama eşim mesela bi çay içeyim dye çocukları oyalar bn içene kadar hata kızım dağıtr eşim kızar anen günh yapma senın eşin seni üzmeye hakkı yok ama meraklı sinir etmeye sende oralı olma 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
E tutarsızsin çünkü millet hakli yani postlarina göz atmak yeterli...

Oyle adamlada ömür geçmez ama sende dalga mi geciyorsun anlamadim.
(7,786 puan) tarafından
3 yildir evliyim bilmem ne diye post var kizlar postu ve ilk yorumu okuyun kadin gercekten cok tutarsiz anlicaksiniz.
tarafından
Benim tutarsız olmam sana neden girip çıkıyor bu kadar hayat doluysan postumda ne işin var. Ya bir gidin sanki hepiniz meleksiniz
(7,786 puan) tarafından
Postlarini kudum cnm birinde kocani ovuyorsun tum suc bende onu ben ihmal ediyoruk normalde melek gibi diyosun
Baska postta esini yeriyosun.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 220 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Oldugukadar (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,441 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenigelin olacak (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,241 cevap

334,362 kullanıcı

...