0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Kizlar merhaba bana 13+1 de doktorum erkek dedi bugun 14+2 de kiz dedi erkek dedigi gun cikintisina kadar gosterdi bu sekilde yanilma yasayan anneler var mi bugun gostermedi bebek baya ugrastik daha sonra baska bir yere gittim orda hic gostermedi Rabbimden saglikli olmasi onceligim cok sukur bir kizim var ama boyle belli belirsizlikler yoruyor beni yasayan var mii

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
12 erkek 16 kız dedi kizim var keske dogurmak bakmak kolay olsa bi tane daha kizim olsa cok istiyorum yaaa oyyy yerim ben kizlari ya
(18 puan) tarafından
Ya bende kiz olsun cok istedim ama insan bir tuhaf oluyor Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim benim
tarafından
Bi tanecik kizim var amin cumlemozinkini allah gonlune gore versin insallah saglikli olsun. Ama kiz demisse artik kozdir degismez canim. Ney belli oluyor bu haftalarda genede 4 haftada bi kontrole gittiginde bir daha sor
(18 puan) tarafından
Tamam canim soracagim insallah simdi hic pesine dusmeyecem biraaz bekleyecegim
-Reklam-
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Vardır canım ya 
(18 puan) tarafından
Bakalim Rabbim hangisini hayirli goruyorsa onu yollayacaktir elbet bekleyecgim hemen gitmeyecegim tesekkur ederim bebegimm
(2,520 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallah canım ❤️
(18 puan) tarafından
Amin insallah canim benim
0 oy
tarafından
Yarın 25 haftalık olucam inşallah gösterir bebeğim de öğrenirim. 2 kere kız 2 kere erkeğe benziyor dendi bana daha önce. Ama görmeden yani tahmin. 

Yani haline şükret daha haftası da küçük zaten bebeğinin :)
(18 puan) tarafından
Kiz adam verem olur bunlarin elinde hahaha Rabbim saglicakla almayi nasip etsin sanada bebegim
tarafından
Amin hepimiz canım , hayırla sağlıkla gelsinler :)
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Daha çok erken kuzum bize 13 de ve 16 da erkek dediler 22 de kız olduğunu öğrendik 
(18 puan) tarafından
Ay adami deli ediyorlar bakalim ne cikacak surpriz bir yanim diyor dogurana kadar ogrenme  abahhahahh
(1,091 puan) tarafından
Yok kız öğren biraz bekle belli olur zaten de olana kadar da insan dokuz doğuruyor
(18 puan) tarafından
Ayy hic sorma hevesim kacto desem yeridir ya bekleyelim bakalim minik neymis horecez
(1,091 puan) tarafından
Sağlıkla al kucağına kuzum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
(18 puan) tarafından
Amiin canimm insallah
0 oy
(67 puan) tarafından
Banada 16 da erkek 18 de kız 20 de kız dediler bende tedirgin oldum 2 kızım var bende merak ediyorum değişir mi acaba diye bacağını sürekli kapatıyor anlamadım. Bir dahaki kontrolde de soracam :))
(18 puan) tarafından
Ay Rabbim saglicakla almayi nasip eylesin gonlumuzun muradini versin gülümm
(67 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağlıkla oğlum olur inşallah onuda tattırır Rabbim inşallah
0 oy
(14 puan) tarafından
İlk kızımda erkek dediler hep ama ben kız hissediyordum rüyalarımda bile kız görüyordum tabiki önce sağlığı  doğumda kız olduğunu gördüm ben hariç herkes şaşırdı diğer kızımda 8 aylık a kadar erkek dediler beşiğine kadar alındı yine kız oldu elhamdülillah 3 kızım var hayalimi yasıyorum Rabbim herkese nasib etsin inşallah
(18 puan) tarafından
Rabbim sana bagislasin kuzum evlatlarini ama bu doktorlarda bir tuhaf diyorum ya o kadar net dendi ki ilk gittigimde ben de soktayim
0 oy
(3,281 puan) tarafından
29 haftada kesin kız dendi 40+6da doğurdum erkek 
(18 puan) tarafından
Ay o kadar hazirlik ruhen insan nasil olur oynatiyor doktorlarda saglicakla buyutun bebisinizi canim
(3,281 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Dünde benim başıma geldi doçent doktora gidiyorum ilkinde 11 haftada kesin kız dedi kızım oldu bunda da gittim iki kere kız dedi dün özele gittim 16+4 olduk doktor erkek herşeyi ortada falan dedi iyice kafam karıştı eşim çok mutlu oldu yanılmaz inşallah :D
(18 puan) tarafından
Ayy bu doktorlarda adami oynatiyor ya bakalimm Rabbim gonlunuzun muradini versin insallah saglicakla alin kuzunuzu insallahhh

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 218 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 1,937 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dndnur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,770 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde beraa12 (36 puan) tarafından soruldu