0 oy
323 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından

image

Kadın olmak neden bu kadar zor akşama kadar çocukla ilgilen yemek yap temizlik yap akşam da ev taşıma için hazırlık yap ne zaman dinlenecem belli değil 

10 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından

Puuuahahahah bi an benim elim sandim ahahaja valla cok eglendim ya benim eller de boyle  hatta turkuaz damlaya da atmistim emek bu eller emek diue :) kolay gelsin allah yardimcin olsun

Daha dur gideceğin ev temizligi var cikcagin evin temizligi var bunlar gözümde buyumuyor da o koliler teeeek tek acmak yerleştirmek sıkıntı
(9,647 puan) tarafından
Bisi olmuyo canım ya o zamanlara denk gelmesin diye diyim dedim hastanelerde daha rahat oluyomuş sağlık ocağında biz baya bekledik soğuk asi olduğu için 6sarli guruplar halinde oluyomuş o 6 kişiyi bekliyosun aynı anda açılıyo asi herkes aynı anda oluyo falan hastanelerde daha pratik saatinde oluyomussun
tarafından
Ay çok zor vallaha ya ben yakın bi yere tasinmiyorum malesef canım iller arası tasiniyorum tayin nedeni ile mecburen gideceğimiz evi kadın tutup temizletecez burayı da topladikca temizliyorum en son tüm eşyalar çıkınca tekrar el atacam
Sana da kolay gelsin canım
(12,763 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bakalım saglik ocağına aldım akdam da gitmeye usenirim diye almadim bi şey olsa babamlar yakın telefon acarim gelirler dedjm
(12,763 puan) tarafından
Sehir degistirmek daha zordur tabi allah gittigim yerde huzur la oturmayi nasip etsin inşallah
tarafından
Amin cümlesine inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Çok kolay gelsin..
tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(29 puan) tarafından
Aynı şey bende de var ilk defa ev taşıyacam bide üstesinden gelebilecekmiyim diye çok tedirgin oluyorum çocuğun perişan olmaz inşallah ya
tarafından
Benim ne biri ne beşi çok taşınıyoruz canım benim de bebeğim var 10 aylık genelde gündüz onunla ilgileniyorum gece topluyorum Evi
0 oy
(163,444 puan) tarafından
aboo kolay gelsin
tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(375 puan) tarafından
Kolay gelsin balım
tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım. 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm bn hiç taşinmadim ondan zorluğunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum çok zordur
tarafından
Çok teşekkür ederim canım sorma ne zor hemde
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Tasınmak cidden yoruyo ya Allah kolaylık versin canım 
tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Kolay gelsin eğer 2 hafta sonra eşim sınavı geçerse aynı durum bizdede olacak tayinimiz çıkacak doğduğum memlekete ailemde orada eşim ben seni çocukları orada bırakıyim sen ailenle kiralık ev ara bul bende eşyayı toplar getiririm bı daha hiç uğraşma Zor olur bebekle diyor bakalım napacagiz 6 yıldır evliyim benimde bu 3. Taşınma olacak üstelik biz hep şehirden şehire. Gidiyorz ondan harbiden Zor ya taşınması
tarafından
Hemde nasıl zor kuzum ya Allah yardımcımız olsun
(2,080 puan) tarafından
Amin ecmain inşallah birde ben İlk kez kiraya çıkacağım merak ediyorum nasıl olacak
tarafından
Farketmiyor ki canım ikisi de ev işte
(2,080 puan) tarafından
Öyle tabikide ben hep lojmanlarda oturdum ondan kiracı hayatı hiç yaşamadım çoluklu çocuklu:)
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Zor valla kolay gelsin sana canim
tarafından
Teşekkürler canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 413 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Keremalimm (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
20 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Asfkbraocl (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,873 soru

24,104,263 cevap

332,605 kullanıcı

...