0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün bişey sipariş verdim .

Adama dedim ki gün içinde kargolayacaksan alicam.

Tamam dedi.

Dün gitti.

Bugün de kargoya vermemiş.

Akşam yazmış ki verdim.

Yazıyorum cvp vermiyor  5 saat 6 saat uygulamaya girmiyor bile.

Ben şimdi bunu iptal etme hakkım varmış. Ayn 25ine kadar kargoya vermezse.

İptal edince param hemen yatacak mi?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cnaim senin iptal etme hakkin var karşı tarafında sadece iptal etmeyi onaylama hakkı var reddetme gibi bir lüksü yok. 12 saat içinde onaylaması gerek yoksa otomatik iptal edilir. 3 gün +24 saat diye yazıyor yani toplam 4 gün içinde kargolamazsa onay almaksızın direk iptal etme hakkin var. Karttan aldın isen 2 gün içinde falan yatar paran
tarafından
Aaaa mecbur iptal eder demi şuan iptal istesem?
tarafından
Toplam 4 gün olduysa direk iptal eder. Ama 4 günü geçmedi ise sen iptal talebinde bulunursan mecbur kabul etmesi gerekicek 12 saat icinde. Eğer etmez ise 12 saat sonunda kendi iptal olur.
Bu arada çok teşekkürler en iyi cevap sectigin için ❤️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız neler alıyon bu kadar al al bitmedi

Bilgim yok bu arada 
tarafından
Amaaaan başıma iş çıkarıyorum işte kıza uyku seti aldım ya. Eşim dedi faruga niye almadın falan onu almıştım guya
0 oy
(14,839 puan) tarafından
Sanırım yatıyor bebeğim dolap hesabına çünkü dolap ürün sana ulaşana kadar karşıya yatırmıyor parayı
tarafından
Ay sinir oldum ya
(14,839 puan) tarafından
Sakin ol Merve balım ben de bir şey alınca hemen yollanmazsa sinir oluyorum ama sakin ol en çok 3 gün beklersin
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Kargoya vermezse o kendi 3 günde iptal ediyo para da yatıyo zaten çirkefleşme :D 
tarafından
İyi bari ya ama ne kadar sürer yatması
(25,177 puan) tarafından
3 iş günü yada mesai saatleri içi :)
0 oy
(12,762 puan) tarafından
1 ila 10 ic gunu icinde yatiyor diye biliyorum cnm iptal edebilirsin
tarafından
Ne uyz adam ya
0 oy
(831 puan) tarafından
Belki kargoya vermiştir. Kargo takip numarasını girmeyince verdiğini göremiyorsun
tarafından
Ama kargolandi yazmiyo sadece ödendi yaziyo
(831 puan) tarafından
Sistemden kargola yapması lazım. Yani hangi kargoya verdiyse belirtip takip numarası girecek. Ondan sonra kargolandı olacak.o işlemi yapmamıştır belki
tarafından
İnşallah öyledir  canım çok sıkıldı
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Evet bacım kargo zamanı gecince iptah hakkın dogar
tarafından
O zaman gorurngununu :D
0 oy
tarafından
iptal olunca hesabına yatar büyük ihtimal. bende dolap değil de gardrops var iptal edince 1  2 saat içerisinde hesabıma yatıyor para.
tarafından
Ya o gardropsa da bugn kaydoldum. Bişey alcaktim çok uyguna buldum hizmet bedeli diye bişey aliyo
tarafından
evt hizmet bedeli var aslında dolarla aynı ikisi de 10₺ kesiyor kargo ücreti veya kendi komisyonları oluyor.
0 oy
tarafından
vermis ve sisteme dusmemiste olabilir ama bir kac saat icinde duser ztn 3 gun icinde vermezse iptal edebilirsin haa soyle eger almaktan vazgecersen de iptal edebilirsin.. iptal olunca paran dolap hesaba geciyor
tarafından
Sinir oldum ya
tarafından
denk geliyor bazen oyle insanlar
0 oy
tarafından
Cnm ürünü teslim almadan zaten para o kişiye verilmiyo eğer iptal edersen dolap hesabına yatar para merak etme resmi bir sayfa olduğu için bu riski göze almazlar 
tarafından
Tamam kuzum
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Acaba guvenilirmi?
tarafından
Efffff çok **** oldm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
0 oy
41 cevap 711 göst.
9 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (6,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
22 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Daisyyy (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Esmer Anne (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,476 soru

24,031,297 cevap

328,707 kullanıcı

...