0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
arkadaslar vallahi bana fenalik basti Araliktan beri bekliyorum sonuc ciksin cocugu okula yazdiracagim bir turlu cvp yok en son 153 den cevaben mul sahibi Istanbul Buyuksehir Belediye Baskanligina dilekce versin diye mail geldi bu nasil is sonuc cikinca size bildirilecek deniyor ama devlet dairesi gibi bir o yana bir bu yana..evde kayinpederime ait ugrasmaz, komsuya dedim o da ugrastimi belli dill, varmi boyle birsey yasayan yaa su sonucu nasil ogrenicem

1 cevap

0 oy
(12 puan) tarafından
Anlamadım sizin durumunuzu dosya aşamasında mi riskli yapı tespiti mi yaptirdiniz bir firmadan biraz daha acarsaniz bilgim dahilinde yardımcı olmaua calisirm
tarafından
istanbulda avcilardayim istanbul buyuksehir belediyesi riskli bolge oldugu icin kendi gelip ornek aldi 1 . 1,5 aya cikar 153den ogrenirsiniz dediler.. 153 e yaptigim 4. basvurumda boyle cvp geldi cnm. daha oncekilerde daha cikmadi cikinca bilgi vericez demislerdi. tabi bu cevplari mail atiyorlar
(12 puan) tarafından
Ben doğuda kentsel dönüşümde çalıştım orda belediye yapmıyordu belediyenin şu anki çalışma durumu nedir bilmiyorum ama karot alinmissa bir çalışma yapılmışsa bir buçuk ayda bir gelişme kat edilmiştir bu tür başvuruları mail yoluyla değil de dilekçe vererek daha çabuk öğrenebilirsin mal sahibi gidip dilekçe versin durumunu sorsun bence öyle net bir sonuç alırsın
(12 puan) tarafından
Gidip dilekçe vermeye vaktiniz durumunuz yoksa mal sahibi e devlet üzerinden cimerden soru sorabilir ona da cevap verilir hemen
tarafından
hadi yaa esim mal sahibinin oglu oturan da biziz babasi ilgilenmiyor esiminde kendimiz oturan olarak basvuru kabul edilmiyormu acaba ibb ariyorum biz bisi diyemeyiz diyolar
(12 puan) tarafından
Oturan sizseniz bence yine bir başvuruda bulunabilirsiniz ama telefonla arayarak net bir bilgi alamazsınız bence başvuru yapin yazılı olarak en kötü bilgi talebinde bulunun
tarafından
tesekkur ederim cnm saolasin yordum senide Allah razi olsun
(12 puan) tarafından
Yok ne demek senden de inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 418 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,345 göst.
6 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kurgucubiri (9,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,879 soru

24,130,981 cevap

334,040 kullanıcı

...