0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (853 puan) tarafından
 2 haftadir diyettiyim sabahlari leslie yapiyorum youtobeta ebru şallinın 12 dkkda 15 cm erime  videosu  vardi bisey olmaz ama yapiyim dedm  2.gun bugun karnım aciyo ya nedendir nasıl bir agri var

4 Cevaplar

0 oy
(6,074 puan) tarafından

Kasların hareket ettiği icin acıyor alışırsın 

En son açılma olsun diye plates yaptım o günde bebek doğdu bidaha yapamadım :D

tarafından
Lan sorma varya sirf karti sifirladim diye basladim sayilir benimki diyoki yav ben okadar parayla kac ay idare ederdim sen nasil 2haftada bitirdin sabah dedimki dukkana git bi musteri cagiriyo bi geldi ben karsisindayim diyoki lan senin ne isin var :)
(6,074 puan) tarafından
Senin herif alışveriş yapmıyor herhalde 2 saat önce a101den 4 parça şey aldım 150 tl tuttu yuh dedim ya bide Kurban parası biriktiriyorum harcama yapmicam yani sen düşün artık. Ne kibarsiniz var ya hahaha
tarafından
Ya kibariz tabi yavrum jsjsjjs adamida ben bozdum bakma aslinda acayip mulayim bi herifti aldigimda :))
(6,074 puan) tarafından
Ha bozduğunun farkındasın yani içinde ki Tarzani ortaya cikarmisin anasının getti gül gibi oğlum diye dövündüğü kadar varsın herhal :D postu da katlettik lan kızın kasları pilatesten değil de sinirden kabaracak:D
tarafından
Yok bence gulmekten gevser lan ahahahha

Kaynanam yemek mevzularinda cok bozuluyo ya iste sunu yap oglum sever bunu sevmez diyorumki artik onlari sevmiyo ben yapinca o sevmediklerinide yiyo senin eski oglun yok artik caniimm diyorum ah ogllummm el gızı adami boyle degistiriyimus demek diyo ayy bi guluyom 15sene olmus hala ayni konular diyorum vazgec eski oglun yok anlamiyo :)
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Yok ben pilav patates yapiyom  :)
(853 puan) tarafından
Ahahaha cok guldum cnmm
0 oy
tarafından
Hangi diyeti yapıyosun ve kaç kilo verdin canım
(853 puan) tarafından
Cnm ekmek yemiyorum iste  yemekler az bi  bigun 7de  yedim onun haricinde 4te yiyorum   gunde 3 litre su iciyorum  yuruyuste yapiyorum   sabah kalkar kalmaz 2 mile lesli yapiyorum 3 yapiyodumm ama bebegim cok skıliyor kucagima geliyor zorlaniyorum 54 tum ama suan 52  gorunuyr adet donemi verdmmi vermedmmi anlamadm   ama   suan karnim eskisinden daha sarkikk duruyor yok gibiydi
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Bizde ona hamlamışsın derler :) pes etme vücut alışır zamanla
(853 puan) tarafından
Imsallah cnm 2 hafta sonra 15 cm incelerek karşinizdayim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 115 göst.
10 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nefes1 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,661 soru

24,417,785 cevap

351,368 kullanıcı