0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
Kucuk pasanin keyfi icerde rahat nisanim yarisi dusmus yarisi duruyor acilmam 3cmde kalmis 1 haftadir boyle sanci desen bende cokda ultrasonda sifir doktor nst kagidina bakip bu bebek gelmez dediginde ben bi yandan sabirsizlandigim icin uzuldum bi yandanda anne karni kadar rahat bir yer olmadigini bir kez daha anlayarak biraz hosnut olup sevinc duydum simdi ben 1 haftadir gunluk sandalyede acilma hareketlerini yapiyorum hergun aksamalari yatmadan bir saat sicak banyo yapiyorum gunluk 5 km yol yurudum canim cikdi 1 haftadir ama demekki ise yaramamis baska ne yapicam ya 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebede farkinda bu dunyanin napsin oda 
(2,765 puan) tarafından
Oyle valla kizimda gelmekde inatciydi zorla getirttim
(1,666 puan) tarafından
Bi de bize gösteriyorlarmış ona göre gelip gelmemeye karar veriyormuşuz, küçükken kuran  hocamız anlattıydı hala  düşünürüm acaba hayatımın hangi aşamasını gördüm de geleyim dedim diye.... zira bi guzellikgoremedim henüz :)
-Reklam-
0 oy
(163,477 puan) tarafından
hurma ye ananas suyu ic squat yap 
(2,765 puan) tarafından
Ananasin kendisini yedim hemde bir haftada iki tane hurma yiyemiyorum cunki artik migdem kaldirmiyir cok yedim squat nasil yapiliyor onu bilmiyorum bi desene
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Merdiven çık

hadi gel len sende:woot:

(2,765 puan) tarafından
Kiz merdivenim yok ya kaynanalarda var
0 oy
tarafından
Tut çek bacım:)))

Sağlıkla gelsin rahat yeri demekki:))rahtsiz etm cocuuuu
(2,765 puan) tarafından
Hahaha valla elimden gelse yapardimda iste
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Merdiven in çık ve misafir ağırla ben de çok etki etmişti :D

(2,765 puan) tarafından
Misafirden tirsiyorum valla ya ama merdivenimde yok ki kaynanalarda var
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Hurma sguat yap. Sıcak suya otur canım

(2,765 puan) tarafından
Squat nasil oluyor bi desenw bu haftada onu yapim
0 oy
tarafından

Ikın bacım bana öyle demişlerdi hahaha ama gelmedii:P

(644 puan) tarafından
Sakin ıkiniayim deme sancisiz ikinilmaz
(45,024 puan) tarafından
Aynen sakın deneme bütün enerjini doğum anına sakla Esra
tarafından
Ya sakin goygoydu o tabikide deli mısın kız:D
(45,024 puan) tarafından
Dinlen bol bol yorma kendini
(2,765 puan) tarafından
Yok canim ikinmam tabiki sancisiz ikininca kordon dolanmasi oluyormus
0 oy
tarafından
Ben hastanenin merdivenini 4 kat çıktım indim 3cm 5cm olmuştu squat yapabilirsin birde 
(2,765 puan) tarafından
Squat nasil oluyor canim bana bi anlatsana
tarafından
Squat; çömelme olarak tanımlanır. Vücudun yapmış olduğu ana hareketlerden birisidir. Kas geliştirme ve atletik performans adına squat hareketi sıkça yapılır. Vücut ağırlığı ya da halter, dambıl gibi ekipmanlar ile çömelme hareketi yapılabilir.
Bacaklar omuz genişliğinde açılmalıdır.
Ayaklar ise 45 derecelik açıyla açılır.

- Topuklar, hareket sırasında yerden ayrılmamalı ve topuklar ile eğilip kalkılmalıdır.

- Dizler; ayak uçlarını aşırı bir şekilde geçmemelidir.

- Baş dik olmalı ve sırt düz bit biçimde tutulmalıdır.

- Popo; hafif bir şekilde dışarı çıkarılmalı, hafifçe eğim ile hareket edilmelidir
Genel şekilde karın sıkılmalıdır. Ağırlık kullanılması halinde karnı daha fazla sıkmaya dikkat etmek gerekir.

- Nefes alıp çömelmeli, nefes verip kalkılması gerekir.
tarafından
(2,765 puan) tarafından
Cok sagol canim bugunden itibaren bunada basliyorum
0 oy
(644 puan) tarafından
Canim öncelikle Allah selametle dogurmsni nasip etsin canim.cubuk bir kactane cubuk tarcini bir su bardagi su koy kwynat ic Ins yarina kadar acilma olur ben yaotim ertesi gun dogum yaotim
(2,765 puan) tarafından
Aaa 10 gun sonra kontrolum var yapim oyle gidim insAllah ise yarar canim
(644 puan) tarafından
Ins cnm.rabbim sağlikla kucagina almayi nasil eder
(2,765 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(926 puan) tarafından

Bence 1 temmuzu bekliyor yasaklar kalksın gelir yasakları sevmiyor çocuk zahar  :D

(2,765 puan) tarafından
Bakalim insAllah o zman gelir ya
0 oy
(1,334 puan) tarafından

Merdiven cikma ve cömelme ise yarar aslinda zaten tersi olur bacim beklersin gelmez benimde diger oğlanlar 35de dogdu suan kiza gebeyim bi turlu gelmiyo bebegim haftasida ilerde fazla kilo almadan bi cikaydi iyiydi :)

(2,765 puan) tarafından
Kizimda sadice gunluk korunmasiz iliski sicak banyo ve sandalyede acilma hareketlerini yaptim cuma 3bucuk cm demisdi doktor pazarresi oylesine kontrole gittim 6 cm acikligin var dedi doguma almisdi hemen ama bunda ise yaramadi demekki sOyle valla ya millet 37 de 36 da doguruyor biz hep 40 lari goruyoz dogmuyor benden 2 hafta kucuk komsunun gelini dogurmus bana diyor sen niye dogurmadin e sen 36 da dogurmussun benimki o haftada gelmiyir iste ne yapim sanki yalan soylemisim gibi davraniyor millet
(1,334 puan) tarafından
Sen kac haftaliksin canim valla bebegin keyfi ne zaman gelirse o zaman oluyor ne yaparsan yap :))
0 oy
tarafından
Zamanı var demek ki cnm daha bnm 36.haftada başladı sancılarım ama 40+1 de doğdu acele etme akışına bırak RABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim 
(2,765 puan) tarafından
Benimde kizimda gaz sancisini gercek sanci sanip giderdim surekli ama doguma giderken 0 sanci 6 cm aciklikla gitmisdim ve bu bebekde yaptigim seyleri yaptim kizimdada acilmam cok hizli ilerlemisdi ama bunda ilerlemiyor dedigin gibi vakti var sanirim
tarafından
Aynn cnm kasma kendini o geleceği zamanı bilir hem haftası daha çok erken
(2,765 puan) tarafından
Orasi iylede iste insan sabirsizlaniyor
0 oy
tarafından
İlişkiye gir emin ol 1/2 güne doğurursun
(2,765 puan) tarafından
Canim surekli giriyorum iliskiye korunmasiz bi sekilde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 727 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Esraaa (735 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,137 soru

24,149,771 cevap

334,848 kullanıcı

...