+1 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Hanımlar dün size eltimden bahsetmiştim hatırlarsanız bugün ona sordum seni başka erkeklerle konuşurken duydum neden kocana ihanet ediyorsun dedim böyle devam ederse eşine kaynanana söylerim dedim uyardım onu kendisi napti inkar etti bana iftira atıyorsun dedi sen deil beni seni kaynanaya soyleyecem bu hamile halim ile bana iftira atıyorsun dedi çıldırmak üzereydim kendini savunmayı çok iyi beceriyor ama gidipte bahsetmez kendisinin yaptığı b...lar ortaya cikmasından korkar arama kayıtları fln ortaya çıkar diye ama kendini savunması ve bana iftira atıyorsun demesi zoruma gitti aslında bu konu ortaya çıksa bile elimde bi kanıt olmasa bile herkes bana inanır çünkü eltimin daha önce de hataları oldu evdekiler ondan bunu bekler yani kendileri de hayır kesinlikle öyle biri deil demezler ama işte evde kavga çıkar eşiyle sorunu olur bidaha yaptığını görürsem bu sefer elimde kanıt ile hepsinin karsisina cikarim

22 Cevaplar

+5 oy
(12,762 puan) tarafından

Konuşmak la hata etmissin ne bekliyordun ay elticigim evet ben bir o... K bakma demesini mi tabiki yalan soyleyecek

Kanit bulama diye de konusmayi kesecek ya 2. Hat kullaniyor ise nasil ispatlayacan?
(326 puan) tarafından
Telefon hatlarının uygulamaları bulunuyor biliyorsunuz. Ben önceden Türk Telekom kullanıyordum ordan örnek vereyim. Uygulamaların içeriğine girdiginizde hangi numarayla ne kadar süre konuşmuş, hangi numara daha çok mesaj almış veya göndermiş numara detayında görülebiliyor. Eğer yarın bir gün basınız ağrırsa inşallah olmaz da aklınızda bulunsun. Belki biliyorsunuzdur ama demek istedim :)
(23 puan) tarafından
Peki bu numarlari ve msjlari nasıl çıkarıcaz telefoncuya gitmek mi lazım
(326 puan) tarafından
Hangi operatörü kullanıyor acaba bu elti hanım :) türk telekomsa örnek veriyorum Google Play'den Türk Telekom yazınca zaten uygulama çıkıyor sadece burda şöyle bir ayrıntı var. Telefonu eltiniz kullandığı için o telefona özel kayıt olmak adına mesaj gidiyor. Uygulamayı indirip telefondan anlık o kodu alma imkanınız olursa eğer onunla üye olup fatura detayları bölümünden bakilabiliyor. Eğer ki yarın bir gün basınız agrir hiçbir şey yapamaz üstünüze kalırsa kayinpederinizin üzerine olduğu icin hat müşteri hizmetlerini arayıp kod için yardımcı olunmasını isteyebilir ona gore de destek verirler. Turkcellde bu uygulama bu şekilde değil direkt müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Ama hattın yasal sahibine bilgi veriliyor. Eğer ki hat kullanıcısı benim der yasal sahibi hakkında bilgi verirseniz o zaman da çok konuşulan numara hakkında genel bir bilgi alabilirsinz. Vodafone da nasıl oluyor bilmiyorum ama bu ikisinden birini yine mutlaka yapıyorlardır. Baya yazdım kusura bakmayın ama inşallah ise yarar
(23 puan) tarafından
Teşekkür ederim hattı  turkcel egerki öyle bisey olursa ararım sordururuz ztn hat kayınpederim üzerine
(326 puan) tarafından
Aynen öyle hiç de sorun yaşamazsınız o esnada. Rica ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Dertsiz başınıza dert aliysnz..

Siz uyardiniz diye o hatasından vaz mi geçecek?
0 oy
(771 puan) tarafından
canim zaten telefon dökumanından hersey cikar meydana.merak etme
(23 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından
Kim yapsa inkar eder zaten ben yaptim demez o yuzden sinir olmaya değmez kendi düşünsün o buna yeter yazik karnındaki cocuga pislik
0 oy
tarafından
Bence komuşmamalıydın eğer böyle bir durumu varsa delilinle konuşsaydın daha iyiydi
(23 puan) tarafından
Telefonu her yerden şifreli parmak izi ile açılıyor watsap şifreli ben nasıl kanıt bulucaksam bende direk söyledim
tarafından
Buna benzer  bir olayı bir kaç kişide yaşadık biz ağzı iyi laf yapan sıyrılmasını bilenler inan çok güzel haklı çıkarıyor kendilerini
0 oy
tarafından
Konuşman saçma olmuş kabul etmezdi zaten yaptığını suç altın olsa kim alır demişler 

Bundan sonra sen bildiğin için daha temkinli davranır 
(23 puan) tarafından
Benim bildiğimi bilsin istedim bu yüzden konustum ayağını denk alsin bidaha bu yollara girmesin diye konuştum tamamen kendisinin iyiliğini istedim
tarafından
Canım sen iyiliğini istiyorsun ama o sana iftira atıyor baksana zaten bunu anlayacak erdem akıl olsa baştan yapmaz
(468 puan) tarafından
Ah be kuzum keşke söylemeden önce delil falan toplasaydın sonra inkar etseydi bile delil var elimde derdin söylemekle yanlış yaptın bence
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ya bırak canım şunu ya ilerde herkes iyi olurda sen ortada kalırsın kimse kapının önüne işediğini görmez sana patlar bosver rabbim kocasının da karsısına çıkarır merak etme sen kendi yuvana huzuruna bak
(23 puan) tarafından
Aynen canim bidaha peşine düşmem kötü olan ben oldum kendisini savunmayı çok iyi biliyor ben yanında ne diyeceğimi bilmiyorum
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Ben olsam hiç karişmam valla
(1,691 puan) tarafından
Al bnden de o kadar söylersem kocama söylerim karşmam ne halleri varsa görsünler
0 oy
tarafından
Sana yazdi millet gidip deme diye simdi o seni yalanci cikarmis. Bari bi kere olsun kanit bulsaydinda oyke deseydin
(23 puan) tarafından
Kanıt elimde var aslında girdiği sohbet sitelerinde kullanıcı adını aldım takibe de aldım canlı fln acarsa bildirim gelir bana
tarafından
Vayyy dedektifsin mubarek :)
(23 puan) tarafından
Evet ama biraz geç oldu daha bugün kullanıcı ismini öğrendim ve yemen de siteyi indirdim takibe aldım
0 oy
tarafından
Kocasını aldatan kadınlar i   baAna veren  bogarim ben. . 
(23 puan) tarafından
Bizimki seni bogmasa iyidir görsen 140 kilo o karnındaki bebeği nasıl taşıyor anlamıyorum
tarafından
Bide hâmile ahlaksız. Kac yaşında
(23 puan) tarafından
23 yaşında şişman bide kilosundan da çocuğu olmuyordu en son tüp bebek yaptık
tarafından
Çocuğa yazık ya
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İnkar etme herşeyi biliyorum de kararlı ol ozaman siner .
(23 puan) tarafından
Ne kadar da inkar et dedim beni inandiramazsin dedim ben senin tüm konuşmalarını duydum dedim ama hala da kendisi bana iftira atıyorsunuz dedi
(1,466 puan) tarafından
Kendince haklı çıkmaya çalışıyor . İyi demişsiniz kendi gelir size açar o konuyu bir kaç güne benden demesi :) fikrinizi değiştirmeye çalışır .
(23 puan) tarafından
Üzerinden 1 saat geçmedi açtı zatn konuyu gönlümü hoş tutmaya çalışıyordu gider birine derim diye korktu
(1,466 puan) tarafından
Ahahahaha böylelikle senin doğru dediğini kabul etmiş oldu :D
0 oy
tarafından
Ben olsam karışmazdım canım samimiyetimi keserdim ne hali varsa görsün. Kocası önünde sonunda öğrenirdi zaten. Kabak senin başına patlamaz inşallah.
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben olsam konuşmazdım kötü olan sen olursun

0 oy
tarafından
O postu da okumuştum, şimdi okuyunca da aynı düşünce geçti aklımdan. Niye böyle birşeye dahil olmaya çalışıyorsun ki. Tabi ki kabul etmeyecek, tabi ki iftira attın diyecek. Ve eğer yanlış anlaşılmaysa çok büyük vebal alıyorsun
(23 puan) tarafından
Hayır canim yanlış anlaşılma deil size diyemediğim daha çok kelimesini duydum ve nasıl bir yanlış anlaşılma olsun ki açık açık aşkım diyordu telefodakine
0 oy
(73 puan) tarafından
Gördüğünü ört, duyduğunu işitme demişler.
(3,546 puan) tarafından
Öyle ama bir taraftan da kaynının hakkına giriyor olabilir mi. Bilip de susmak. Ay ben olsam hiç farketmemeyi isterdim.
0 oy
(597 puan) tarafından
Dün dedim sana inkar eder diye hiç şas8rmadim aman boşver canım sanene .onun için kendi huzurunu bozma 
0 oy
(15,422 puan) tarafından
Valla ben yazmıştım sana eğer söylersen çirkef biriyse iftira atıyorsun der diye 
0 oy
(163,318 puan) tarafından
cok buyuk hata ettin soylememen lazimdi 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kız bu aralar ne çok karısını kocasını aldatan ne oluyor bize anlamıyorum.. Herkes birbirini aldatıyor. Şimdi kaynına söylesen ne olur. Çeker vurur mu yoksa evden mi atar. Söylemesen hakkına girmiş olursun. Söylesen bir yandan kusurları örtnek var bebek var. İki ucu bklu deynek gibi neresinden tutsan elinde kalacak. Eşinden tüp bebek yaptıracak kadar seviyorsa neden Baska erkekle görüşüyor. Karsı daki adamın sucu yok bekar biliyormuş. ALLAH hidayet versin. 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Aman ne söylüyon ki ne b.ok yerse yesin nasılsa verir Bi açık 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 197 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bsjjd (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,448 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bsjjd (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,858 soru