0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar eşimin işi dolayısıyla 1 seneliğine başka şehire taşındık. 1 sene olduğu için kendi eşyalaırmızı getirmedik eşyalı bir ev tuttuk. Kiramız 1600 lira. İlk girişte 1 kira ve 2 kira depozito verdik. Yarın taşınacağız. Bu yüzden depozitoyu istedik. 3200 alacağımız vardı. Ev sahibi geldi 1600 verdi helalleşelim dedi. Sebebi de evde eski bir banyoda lavabo vardı. Eve girdiğimiz ilk hafta kendiliğinden kırıldı. Aradık yaptıralım liradan düşelim dedik yok yok ben yaptırırım eskiydi zaten dedi. Bugün de gelmiş lavabo değiştirdim 1600ü oradan falan kestim diyor. Lavaboyu görseniz 100 lira anca eder. Sinirden ağlıyorum. Zaten 4 aylık hamileyim bir de bu kadınla uğraşıyorum 

12 Cevaplar

+4 oy
(1,500 puan) tarafından
Eve 1.600lik zarar aç madem öyle ben kırılmadık cam kapı duvar bırakmazdım her şeyi boz 1600 tllik zarar ver çık git hatta mutfak dolaplarına yağ dök şeker at altlarına böceklensin bi de ilaç parası versin pislikler bunlar anca bundan anlar
(3,104 puan) tarafından
Artıladım++++. Madem parayı vermiyor ona da yar olmasın evde masraf çıkar ona harcasın. İnsanları s*****yerine koymak ne demekmiş görsün.
tarafından
Valla çok mantıklı :Dds
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yolarım ben o kadını ya 1600 havadan mı kazandıkta ona bırakalım 
tarafından
Eşime de anlatmaya çalışıyorum anlamıyor. Muhatap olmaya gerek yok diyor. Ben de çocuğun bir ton eşyasını alırım niye bizim yerimize o kadın yiyecek
tarafından
Konuş al hakkını 1600nerdeyse beşik parası yada kiyafet almaya kalksan a den z ye bu paraya herşeyi alırsın bebeginin
0 oy
(12,963 puan) tarafından
O zaman söyleyin lavaboya yaptıracaz parayı ver diye insanlar ne fırsatçı olmuşlar ya bizde taşımalı 3 hafta kadar oluyor kaporayı istedik adam 2.3 milyar zarar var evde diyor parayı vermiyor eski camı sallanan kapıları biz o hale getirmişiz bak bak 
tarafından
Eve girdiğimiz hafta lavabo kırıldı. O zaman yaptırdı. Yaptırdı dediğimde kendi lavabo aldı kocası gelip taktı
0 oy
(969 puan) tarafından
2 kira bedeli depozito ilk defa duydum 
tarafından
Apartmanın çatısı yapılacak o yüzden lazım dedi. Bizde verdik ama çatıda yapılmadı. Yağmur zaten full eve yağdı
0 oy
tarafından
Son kirayı vermeyin sizde.
tarafından
Kirayı daha oturmadan önce veriyoruz. Eve girer girmez kira +depozitoyu ödedik
tarafından
Her ay ödemiyor msnz
tarafından
Her ayın 15inde ödüyoruz. Bu ayda yine 15inde ödedik ama yarın çıkacağımız için 1 haftalık ödedik. Yani ay bitiminde değil direkt oturmadan ödüyoruz
tarafından
Anladım cnm.biz de depozito vermez ev sahibi diye son ay kirasını ödemeden çıktık.
0 oy
tarafından
Böyle böyle zengin oluyorlar kul hakkından da korkmuyorlar, al paranı gerekirse kocan gitsin alsın az para mı canım 
tarafından
Kocama kalsa gerek yok muhatap bile olmaya diyo.
tarafından
Erkekler öyle bizimde böyle bir şey olmuştu uğraşamam dedi gitti paramız
0 oy
tarafından
Yerinde olsam kuruşu kuruşuna alırdım hayatta bırakmam hakkımıı
tarafından
Eşim de muhatap olmaya gerek yok diyor. Hakkımı nerde savunabilir? Yazık ya benim de çocuğum olacak bir sürü eşyasını alırım o paraya
tarafından
Valla canım konuş kadınla söyle de ver paramızı yoksa helal etmem de
tarafından
Bu evde yaşlı bir kadın oturuyormuş. Kimsesi yokmuş kadın borca girmiş. Bizim ev sahibine evi çok ucuza satmış. Ölene kadar otururum ama demiş. Zaten 70den fazlaymış yaşı. Öyle evi bunlara satmış. Kadını da 6 ay oturtup huzur evine göndermişler. Yani bunlar haktan anlamaz
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Ayy asla kabul etmezdim ya gerekirse yaptırırm taş çatlasa 500 tutar. Dediğin gibi kötüyse. Parayı yerde bulmuyoruz yanii
0 oy
(17,138 puan) tarafından
Fatura isteyin canim. Lavabonun faturasini getirsin paranin gerisini versin. En az 1500 lira geri vermesi gerekir size. Lavabo kac para olacak sanki. 
0 oy
tarafından
 ben senin yerinde olsam yüzüne söylerim helal etmiyorum diye doğmamış çocuğunun rızkı 
0 oy
tarafından
Acaba şikayet etcez diye göz dağı mi versne
0 oy
tarafından
Son kirayi vermeyecektiniz usül odur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 987 göst.