Akıl veriyor gibi görme beni ama al karşına konuş , mutsuz musun diye sor. Beni yanlış anlama geçen bir telefon konuşmana istemeden kulak misafiri oldum abimden dolayı bakamıyorum telefona aşkım falan diyordun de , neden böyle oldu seni üzen mutsuz eden bir evliliğin mi var ? Bizim bilmedigimiz bir şeyler mi var? Sen böyle yapmazdın vs diyerek hani onu suclamadigini belirterek konuş. İyiliğine konuştuğunu bilsin. İlgisiz alakasız bir eşi varsa sevgisini göstermiyorsa eltisi olarak sen o kadar çok ilgilen o kadar çok sev ki bir başkasına ihtiyaç duymasın. Maalesef ki ne kadar yanlışta olsa bazı kadınlar mutsuz olduğu evliliklerde etraf ne der korkusuyla evliliğini devam ettirip böyle yollara sapiyorlar. Burada önemli olan şey (suçlu olduğu halde) onu suçlamadan konuşmak. Kışkırtmak yerine kazanmak lazım. Hamileliğini de göz önünde bulundurarak hormonların etkisiyle belki böyle bir hataya düşmüştür diye , iyi niyetle yaklaşmak gerek. Dışlama yani yakinlas. Sırdaşı ol , gerekirse abla kardeş olun. İlgiye alakaya sevgiye doysun ki kimseye ihtiyacı kalmasın.