0 oy
1,498 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar size eltim hakkında öğrendiklerimi anlaticam bana da akıl verin ne yapayım sizce duyduklarima soke oldum şimdi kızlar eltim üst katta oturuyor ben ve kaynanam da alt katta birlikt e oturuyoruz üst kata çıktım yatak odasında tlfonda bir erkek ile konstğnu duydm aşkım falan diyor du seni seviyorum sana değer verdiğim için seninleyim falan diyordu bir de karşı tarafın eltimin evli olduğun dan bile haberi yok suç bizimkinde 1.bucuk yıldır birlikteyiz faln diyordu erkek telefonlarıma bakmıyorsun dedi eltim işe abimden cekinyrm annem kardşlerim evde ondan dedi bide eltim hamile neden böyle bisey yapiyor hiç anlamıyorum genç kizlara özeniyor ztn sürekli yoldan geçen sevgililere özenirdi sizce bu durumu kaynanama bahsetsem mi bilemiyorum bana yardım edin veya gidip eltime sorsam mı neden başka erkekler ile konusyrsn 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç karışma suçlusu sen olursun belki eşinden ilgi göremiyordu erkekler evlenince karısını bir kenara ativeriyorlar kadınlarda yanlışa düşmekle çare arıyor eltinin yaptığı doğru değil sadece kendine macera arıyor hamileymişte nasıl buluşacak konuştuğu adamla 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic karisma kimseye bise deme canm bise olsa ustune kalir
0 oy
tarafından
Karışma sonra senin adını çıkarır yuvan bozulur.
0 oy
tarafından
Kan begnime cikti canm simdi soylesen ispatlayamasan sen eltsiin cekemiyosn yalan soyluyosn olacan söylem3sen bu vicdan azabiyla nasl yasıcaksn . Ben olsam sanirim soylerdm canm vicdanumi rahatlatmak icin dogru olan bumu bilmiyorm canm .. keske duydugunda sorsaydin ona kimle konusuyosn sen die
0 oy
(15,819 puan) tarafından
Hic kimseye söyleme 

Konuşabikiyorsan eltinle Konuş ama çirkef biriyse seni de yalancı duruma çıkarmasın 

Gerçi tel kayıtları çıkar meydana 
0 oy
tarafından
Akıl veriyor gibi görme beni ama al karşına konuş , mutsuz musun diye sor. Beni yanlış anlama geçen bir telefon konuşmana istemeden kulak misafiri oldum abimden dolayı bakamıyorum telefona aşkım falan diyordun de , neden böyle oldu seni üzen mutsuz eden bir evliliğin mi var ? Bizim bilmedigimiz bir şeyler mi var? Sen böyle yapmazdın vs diyerek hani onu suclamadigini belirterek konuş. İyiliğine konuştuğunu bilsin. İlgisiz alakasız bir eşi varsa sevgisini göstermiyorsa eltisi olarak sen o kadar çok ilgilen o kadar çok sev ki bir başkasına ihtiyaç duymasın. Maalesef ki ne kadar yanlışta olsa bazı kadınlar mutsuz olduğu evliliklerde etraf ne der korkusuyla evliliğini devam ettirip böyle  yollara sapiyorlar. Burada önemli olan şey (suçlu olduğu halde) onu suçlamadan konuşmak. Kışkırtmak yerine kazanmak lazım. Hamileliğini de göz önünde bulundurarak hormonların etkisiyle belki böyle bir hataya düşmüştür diye , iyi niyetle yaklaşmak gerek. Dışlama yani yakinlas. Sırdaşı ol , gerekirse abla kardeş olun. İlgiye alakaya sevgiye doysun ki kimseye ihtiyacı kalmasın. 
0 oy
tarafından
Ben bundan 5..6sene önce öz abimin eşini başka biriyle konuşurken yakaladım ama yengem olucak o kadın iftira atıyor dedi vs vs bu yüzden abimle aram açıldı. Abim bana güvenmedi kanıt olmadıgı için
0 oy
(890 puan) tarafından
Hiiçç karışma. Ortalık karışır. Eltinin kocası eltine sahip çıkar. Kötü olan sen olursun
0 oy
tarafından
Cok tehlikeli bir durum 
0 oy
tarafından
Gizli gizli ses kaydına al yada video çek kaynına göster yazık adamı kandırmasın daha fazla  
0 oy
tarafından
Benım bekarken sevgilim vardı sevgilimin erkek kardeşi ve onun sevgilisi vardı kızla ben yakındım bana başkalarıyla görüştüğünü söyledi telinde sürekli yazışıyor görüşüyordu bende sevgilimin kardeşine gittim söyledim böyle böyle (boynuzlanıyon) senı aldatıyor galiba dedım telefon şifresini öğren gerisini bana bırak dedı öğrendim Bi gece içmişler kaynım bakmış tele +18mesajları ve fotıgrafları görmüş kıza söylemiş benı aldattın sen ayrılıcam senden kız hamıleyim demiş Bi süre öyle devam etti ben kaynımla konştum çok kısa süre önce birlıkte oldunuz siz hamıle olamaz neyse Hamıle olayı yalan olduğu da ortaya çıktı ayrıldılar ben böyle şeylerde susamam vicdan azabı çekerim yazık niye kandırılsın ınsanlar 
0 oy
(21 puan) tarafından
Bence eltinle konus konusurkende ses kaydi al. Baktin asli astari var evde en sakin kimse onunla paylas bu durumu ki kan çıkmasın. Olay doğruysa eger saglam adımlarla durumu bildirirdim neticede evlilik sadakat sözüdür.
0 oy
(5,921 puan) tarafından
Acaba be yaptın
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Karısma senden bilinir birde kalksa kayanın öldürse gebe kadını vicdanınla nasıl cebelleşeceksin? Hiç duymamış gibi davran. Ve unut onun günahı onun hayatı onun karakteri onun evliliği. 
0 oy
tarafından
Kayda al bir daha yakalarsan
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam ses kaydı alırdım. 

Eltimle konusur derdim ki böyle böyle duydum ama ses kaydından haber etmezdim silmeye kalkar çünkü.

Sonra bakardım duruma göre devam ediyor mu diye devam ederde kocasına citlatirdim.

Baktim koca sallamiyor uzun sure çıkarmam sesimi devam da ediyor hala ses kaydını atardım ortaya
0 oy
(426 puan) tarafından
Esinle aran iyiyse sakin bi sekilde esine anlat oda takip edip yada bi sekilde yolunu bulsun benm niyetm kimseyi resil etmek degil biz rezil olmayalim felan de cnku orda bi ihanet var ve sen buna sahit olmussun allah bosuna seni sahit etmedi ilerde kotu olacagina simdi mudahale et ona sylesen ne tepki verir aran nasil bilmiyrm ama bi bak baktin aran iyi degil esine syle bu bi yuktur boynuna
0 oy
(163,445 puan) tarafından
viiiii bacim sakin deme sen iftiraci olursun 
0 oy
(800 puan) tarafından
Sakın karışma söyleme senın adını çıkarır elti eltiyi sevmez derler iftira atr sana yada deki bn odada konuşurkn duydum da kimdi kız de altan Altan konuş 
0 oy
(207 puan) tarafından
Canım sakın katışma derim böyle insanlardan herşey beklenir. Kadın kalkar bide sen bana ayartmadın mı falan diye iftira atar sana sonra çık işin içinden çıkabilirsen. Suçsuzken suçlu duruma düşeceksin, allah korusun yuvan bile dağılabilir. Boşver allaha havale et hiç konuşmaları duymamış gibi davran

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 202 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bsjjd (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 803 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bsjjd (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,000 soru

24,118,898 cevap

333,363 kullanıcı

...