Kızlar eşimin 2 ablası var biri bekar biri evli ama uzakta. Ben. Esimin ailesinde tek babasıyla görüşüyorum oda anneso babası ayrı babası benim memleketimde oturuyor gittikçe geliyor torurunu görüyor. Beni iş yapmıyorum diye 5 günlük sezeryanlo halimle annemle evden kovdular falan filan. Bekar olan görümcemin ve annesinin oğluma olam sevgilerine inanıyorum yani ben görüşmesem bile görüntülü arıyorlar eşim hafta sonu onlara götürüyor yani hissediyorum ki oğlumu gönülden seviyorlar. Bu beni kovdukları dönemlerde tartışmalar vs. oldu o dönemde de evli olan annesine geldi biz orda tartışma yaşamışız söylenmiycek şeyler söylenmiş niye odamdan çıkmamışım diye bu evli olan wp dan sözler paylaştı falan filan. Bakın 1 sene oldu bu olaylar olalı daha bir kere oğlumun adını ağzına anmamış. 1 senedir oğlumu görmemiş ya birde insan hisseder ya oğlumu sevmiyor bunu hissedebiliyorum sırf annesinin gözüne girmek için yapmacık hareketler yapıyor ya bakışlarında bile sevgi yok anladınız umarım beni. Neyse 10 gün sonra buraya gelicekmiş annesine yine ben de eşime dedim bak annen ve bekar olan görümcenden bahsederek onlarla da görüşmüyorum ama biliyorum ki oğlumu seviyorlar görmesem bile hissediyorum Allah var oğluma deli oluyorlar. Onlara gösteriyorum oğlumu ama diğer olan oglumu sevmiyor sırf annesinin gözüne girmek için oğlumu kullandırmam ben oğlumu görmesini istemiyorum. Eşim de onayladı beni.
Ne demek sen kimsin. O çocuğun annesi sensin canım. Madem çocuk o kadar kolay yapılıyor büyüyormus görsün işte kendi karnında da varmış. Eşine helal olsun valla.
1,487,765 soru
24,320,491 cevap
345,280 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın