0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar 23 haftalık hamileyim. Eşimle severek evlenmiştim. 2 yıla yakındır evliyiz. Eşimi bazen çok seviyorum bazen de görünce domuz görmüş gibi hissediyorum normal mi? Hamilelikten kaynaklı olabilir mi? Eşimin ailesinden de bana iyi davrananlar dahil hepsini duyunca tiksinti geliyor. Niye böyle oluyor bilmiyorum sanki elimde değil gibi oluyor. Mesela yakında memlekete gideceğiz ama eşimin ailesine adım dahi atmak istemediğim için şu aralar hep sıkıntılı hissediyorum. Ne yapabilirim lütfen bı şeyler soyleyin

4 Cevaplar

0 oy
(9,233 puan) tarafından
Kuruntu mu yapıyorsun hamilelikte acaba
(93 puan) tarafından
Valla elimde olmuyor eşime yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor ilk gebeliğim acaba hormonlarla mi alakalı ki
(9,233 puan) tarafından
Bilmem belkide
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yani hani gorunce sinirlenebilirsunde su hayvanin adiyla birlestirmeyin gı adam okadar kotu degilse nacizane fikrim:ermm:

(93 puan) tarafından
Sinirlerim çok yıprandı sanırım valla elimde değil
tarafından
Gız anladimda bari baska bisi de yanı o hınzırın adini anma diye dedim hamililikten bide bunlar bide sen fazlaabartiyosun gibime geldi
(93 puan) tarafından
Kendi kendimi yiyip bitiriyorum işte. Eşimin ailesi her şeye karışır anlayışsız eşim de evin en küçüğü hiç karşı çıkamıyor. Napacagim bilmiyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor o yüzden
tarafından
Yapma ama sana karsi tavri nasil esinin sen sadece o durumlara mi tepkilisin yoksa baska seylerdemi var
(93 puan) tarafından
Geçen hafta çok kötü şeyler yaşadım. Önceki postlarimda var. Eşim sırf yeğeni için o kadar kalbimi kırdı şiddet uyguladı. Hiçbir şeyi icime sindiremiyorum garip bı ruh hali
tarafından
Siddet varsa sinirin hissettiklerin normal canim durmandaki sebeb ne siddet gordugun halde peki
(93 puan) tarafından
Benim Kasımda babam vefat etti bı annem var geride. O da bak hamilesin yuvani yıkma dedi durdu. Bı de kızım olacsk nasipse onun günahı ne geleceğim demedi ki diye dusune dusune napcagimi da bilemedim. Çok yorgunum...
tarafından
Allah yardimcin olsun canim esinede Allah hidayet versinne diyim akillanir insallah pisman olur
(93 puan) tarafından
Özür falan diledi ama sonuçta ne suçum vardı ki hamile hamile şiddete uğrayacak. Kaç günümü zehir etti. Allah razı olsun canım
tarafından
Aahhh iste ozur diledi ama icinden cikmaz artik dimi insallah bugunlerini atlatirsin
(93 puan) tarafından
Aynen canım. Amin inşallah sağ olasın
0 oy
tarafından
Ben lohusalikta dediğin gibiydim sakin olmaya çalış hormonlar psikolojiyi de çok etkiliyor bol dua et 
(93 puan) tarafından
Daha çok hafta var hep böyle mi gider canım. Sinirlerim o kadar bozuk ki anlatamam sürekli ağlıyorum da
tarafından
Arada azalıp artıyor ama asıl lohusalikta tavan oluyor eşim hâlâ arada 3 ay bize düşman gibi baktın deyip güler :)))
(93 puan) tarafından
Ben normalde de çok duygusalimdir tüm duygularımı dibine kadar yaşarım cok zorluyor bu durum beni
tarafından
Bi psikologa danış istersen ama dediğim gibi sakin ol bebeğinle ilgili şeylerle uğraş bol dua et eşinin ve ailesinin hep iyi yönlerini düşün doğumdan 3 ay sonra bende hiçbir şey kalmadı
(93 puan) tarafından
Çok sağ ol canım psikolog aklımda olmadı memlekete gidince bı ugrarim inşallah geçer
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hormonlardan bence :) benimde arkadaşım kaynanasını hiç sevmemesine  rağmen hamileyken günler sonra görünce mutluluktan ağlamıştı :) 
(93 puan) tarafından
Çok ilginç cidden yaa insan tamamen bambaşka biri olup çıkıyor :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,119 soru

24,120,363 cevap

333,439 kullanıcı

...