0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (449 puan) tarafından
Kızlar annem acil anjiyo ya alınıyor farklı iehirlerdeyiz 24 saatlik yol var 2ay ömce gitmiştim şimdi tekrar gitmek istiyorum ve eşim müsaade etmiyor 3 kız kardeşimde var orada ama biri yeni hamile 2 senedir bebeği olmuyordu birinin bebeği 6 aylık kolik diğerininde 2 aylık bebeği ve 2 çocuğu var ve 21 yaşımda fiziksel engelli kardeşimde var

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya aslında gidebilsen çok iyi de ama imkanlara bağlı tabi. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin 
(449 puan) tarafından
Gitmek istiyorum ama 3 bacın var orada diyor lakin annem maddi olarak hem yanımdaydı
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
uuff keske gitsen baban teyzen falan yokmu
(449 puan) tarafından
Babam yanında teyzelerim var giderler yanına ama kalmazlar bence sonuçta 4 kız kardeşiz
0 oy
(579 puan) tarafından
Gidebilsen çok iyi olur aslında cnm uçakla gitmen daha mantıklı eşin neden izin vermiyorki sonuçta senin annenin sağlığı söz konusu yani 
(449 puan) tarafından
İkna edeyim de gideyim yoksa aklım çok kalır onda
(579 puan) tarafından
Bencede canım ikna etmeye bak
(449 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Kocan o senin hayat arkadaşın ya sahibin değil ne demek izin vermiyor sen de neden izin alıyorsun farkindamisin annen hasta sende bu durumda annenin yanında olmalısın isterse annenin yanında bütün aile olsun sende yanında olmalısın 
(449 puan) tarafından
Haklısın sonuna kadar
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kendi annesi elini kesse koşa koşa gider nefret ediyorum böyle merhametsiz insanlardan 
(449 puan) tarafından
Kemdi annesinede gitmez
0 oy
tarafından
Ne alaka kardeşlerin yanında diye senin anneni görmeye hakkın yok muymuş. Saçmalamasın. Tabiki de git. Allah korusun ama birşey olsa bu sefer vicdan yaparsın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 291 göst.
8 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 765 göst.
0 oy
8 cevap 199 göst.
+1 oy
8 cevap 210 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,052 soru

24,119,669 cevap

333,406 kullanıcı

...