0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için sorum bu adet olmadan hamile kalınır mı çok merak ediyorum oğlum 18 aylık ve ben sadece üç kere adet oldum şimdi de çok aşırı derecede halsizleşiyom iş yapmak istemiyorum sürekli başım ağrıyor açıkçası bilmiyorum ama olabilir mi bir ihtimal de olsa bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canım 
(37 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Korunmasız ilişki yasadiysan adet gordukten sonra yuksek ihtimal olabilir adet olmadığın sürece hamile kalmazsın tabi Allah'ın işi bellide olmaz ben kızımdan sonra 6 ay adet görmedim hep korunmasız ilişki olmuştu ama hamile kalmamıştım çünkü adet görmediğin için çatlama ve yumurtlamada olmuyor diye biliyorum 
(37 puan) tarafından
Önceleri iğneyle korunma oldu üç aydır iğneyi bıraktım sadece üç sefer adet oldum daha da olmadım canım bende şimdi istemiyorum oğlum daha küçük ama bu aralar çok halsizim başım ağrıyor gözüm kararıyor şüphelendim sadece
(579 puan) tarafından
İnşallah yoktur canım ama olada bilir yani test yap yada kan ver varsa çıkar zaten
0 oy
tarafından
valla ne desem bilmiyorum ama komşum doğumdan sonra adet olmadı hiç yine de hamile kaldı öğrendiğinde 4 aylık olmuştu oda doğumdan sonra adet olmadığı  için beklemiyormuş çocuğu daha 6  7 aylıktı. yine de dikkat etmek gerek. herkes aynı değil mesela ablam da emzirdiği sürece adet olmaz o yüzden önlem almıyorum o süreçte diyor.
(37 puan) tarafından
Anladım canım her bünye bir değil işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sedagorkem2 (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 127 göst.
+2 oy
8 cevap 515 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Asabii (833 puan) tarafından soruldu