0 oy
872 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar özel bi sey kusura bakmayin ama sorcak kimsem yok nette de bir suru farkli sey yazıyor..

Esimle cinsel iliskiden sonra yani bosaldiktam sonra tekrar olsa hamile kalma sansi artıyor mu yani sperm kalıyor mu.

10 aylik bebegim var hamilleik istemiyorum ama böyle birsey oldu 

12 Cevaplar

+1 oy
(163,328 puan) tarafından
valla hepimiz o 1 damladan geldik dunyaya ☺ olabilir
len daha gecede olmadi haa
(53,847 puan) tarafından
oo deryos hosgeldin
(53,847 puan) tarafından
iyi canim.uyumaya gidicem zor geliyo☺️
hahaha olabilir diryaa hakli gene
(53,847 puan) tarafından
yataga gitmekti derya ☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ahanda ben :) kız eşim geri çekildi neyse sonra ikinci kez şeyapalım dedik ve bebiş 
puuhahahhahaahaha
tarafından
Gülme len başına gelir bi de  aman aman :D
☺☺☺☺☺☺☺
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Bizim gelin bu şekilde hamile kaldı :-) evet ucunda kalıyor benim de en korktuğum şey bu kazayla dedikleri böyle olsa gerek :-) 
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Her an her şey olabilir
0 oy
(53,847 puan) tarafından
iyi bebeğiniz uyuyor ikinciye bile vakit var ☺️☺️☺️☺️ 

kalınabilir suphen varsa ertesi gün hapi al
(1,090 puan) tarafından
Ahaha kıskandın mı ☺️
(53,847 puan) tarafından
sorma ☺️ bak suan elanin basindayim kiprasip duruyo midesi rahatsiz ediyo gozlerini aciyo dusunsene is ustunde oldugumuzu yakalaniriz ☺️
(1,090 puan) tarafından
Ahahah manyak kahkaha attım ya al benden de o kadar sabaha kadar salla dur ☺️
(3,141 puan) tarafından
Biz birinciyi yapsak şükredecek duruma geldik:D
(1,090 puan) tarafından
Ahaha al bi manyak daha ☺️
(3,141 puan) tarafından
Hahah valla yolu unuttuk :D
(53,847 puan) tarafından
☺️ senin bide çocuk sayisi cok biz bi tanede şükür duasina basliyoruz ☺️
(1,090 puan) tarafından
Ahaha susun manyaklar ayıp ayıp ☺️
(3,141 puan) tarafından
Biz susuyoruz zaten :)susmayan bebekler :D
(1,090 puan) tarafından
Bebek = sıfıra yakın özel hayat ☺️
(53,847 puan) tarafından
özel hayat mi oda neydi ☺️
(1,090 puan) tarafından
Bak unutmuş zavallım ☺️
(3,546 puan) tarafından
Sjjsjs kız linçciler gelir şimdi. Şurda kadın kadına da konusmaıyırz. Hele yağmur bilmem nesi diye biri var özellikle takip ediyor beni acaba ne yorum yapmış diye hemen linc etmeye muhalefet olmaya geliyor.
(1,090 puan) tarafından
Hop yağmur bilmem nesi ayağını denk al bak ☺️ Manyak seni
(53,847 puan) tarafından
o nasil nick oyle ☺️ sakalasiyoruz surda nesi kötü ki isine gelmeyen okumasin ☺️
(1,090 puan) tarafından
Demi kız onu konuşma bunu konuşma ne konuşak biz
(3,546 puan) tarafından
Kadının biri post acmış babalar gününe ne aldınız diye bende bir gömlek birde gece aldım dedim. Lafın gelişi söyledim yanı yoksa hala TV basındayım hemen gelmiş rezillik ya diye yazmış. Burda herkes herşeyi soruyor. Yeri geliyor doktorumuza soramadığımız özel konuları burda paylaşıyoruz sanki nolduysa.. Gecen gün de gene gelip yazmış hatta beni ****** bile ilan etmiş sürekli takip halinde.. İşine gelmiyorsa yorum yapma yada okuma demi yani. Sizi mesela ben okudum güldüm. Bura da olmasa evde dur dur kafayı yiyeceğim.
(1,090 puan) tarafından
Aman boşver kız takılma herkes konuşuyor işte gören diyecek onların bebekleri leylekler getirmiş ☺️
(53,847 puan) tarafından
cok mantikli kiz pantolon gömlek yerine geceligw daha cok sevinirler bu manyak buket mini etek falan aliyodu eniste icin unuttum sanmasin ❤️
(1,090 puan) tarafından
Ahaha giydim onları kız aklı çıktı biraz daha kısa alsaydın diyo allahım ya ☺️
(262 puan) tarafından
Deprem olacak bu gece adama ne zamandır yaklaşmıyorum diyen kim :))))))))
(3,546 puan) tarafından
Geldi gene... Sjsjsjjsjsj gizli hayranım. Deprem olacak diyen post sahibi.. :D tamam hayranımsın da bu kafar belli etme şekerim lafın gelişi sohbet yoksa karnım burnumda yatsan yatamıyorum kalksan kalkamıyorum gözüm herif mi görüyor. Sancım cok. :D
(1,090 puan) tarafından
Aha geldi yağmur bilmem nesi ☺️ Kız tartışmayın bak çekerim kulağınızı ha örtmenim ben ☺️
(262 puan) tarafından
Resûlüllah (s.a.v.) “Şüphesiz ki, kıyamet gününde Allah katında mevkii en kötü olacak insanlardan biri, karısı ile haşır neşir olup da sonra onun sırrını yayandır.” buyurdular.
Bana göre rezilsin bütün yaptıkların bana ters ne yapabilirim sesimi çıkarmadan duramıyorum geçen de kayınpederinin yanına bebek emziren sen değil mıydın. Buraya yazıyosan tepkilere katlanacaksin bebeğim
(3,546 puan) tarafından
Kız aman napıyım ne ederse etsin valla.. Tek derdim şuan bebeyi doğurmak valla. Bi doğursam da kurtulsam pek bunaldım sürekli sancıdan daha da ufak sıpam 25 haftalık olmak üzere ama derdi neyse kasılıp duuryor
(3,141 puan) tarafından
Hahahahah krize girdim :D gelmiş valla hahahha offfff :D
(1,090 puan) tarafından
He kız geldi
(262 puan) tarafından
Hahahaqhhqq :)))))
(1,090 puan) tarafından
Koz yağmur zamanı sen nasıl buldun bu kızı ☺️
(3,546 puan) tarafından
Ahahah derdim çoktur hangisine yanayımmmm :D
(1,090 puan) tarafından
Kübra sen de az manyak değilsin ha ☺️
(3,546 puan) tarafından
Valla bacım evde dura dura manyadım iyice. Monoton bir hayat. Hergün aynı kalk kahvaltı bulaşık temizlik iki çocuk eş akşam ye iç yıka eksiğim uyku. Ona da yatamıyorum sağa dönsem yırtılıuor sola dönsem yırtılıuor benim karın eskimiş paspasa döndü
(1,090 puan) tarafından
Ahaha manyak napalım kız hepimiz aynıyız onda. Kafalar yandı ya zaten ☺️
(53,847 puan) tarafından
☺️☺️kacirdim sohbeti kiz Kübra kayinpederin yaninda emzirdin mi cidden☺️☺️☺️
(3,546 puan) tarafından
Mecbur emzirdim canım. Hastanenin bahçesinde bile emzirdim ama göğsüm hiç kimseye görünmedi. Babamın yanında emzirdim arkamı dönüp.. Üstüne bebeğin kundagını atıyordum birde memem yokki erkek memesi gibi..
(53,847 puan) tarafından
ayni odada bende emzirdim birinin arkasina geçerek ev sobalı baska yer yok annemlerde kayinvalidemlerde mecbur emziriyodum
(3,546 puan) tarafından
Canım insan mecbur kaldığı zamanlar oluyor o yüzden biz ****** olmuyoruz zina da yapmış olmuyoruz. Şükürler olsun bizde Müslümanız.ailemizde gelenek görenegimiz var. Oluru var olmazı var. Bunun gibi şeylerle insan dinden çıkmaz.. Günahkar da olmayız. Ama o gün baya çok üstüme gelindi. Ama anlatmak imkansız..
(53,847 puan) tarafından
bosver kiz ❤️
(3,546 puan) tarafından
Aynen canım herşeyi tak tak nereye kadar. İnsanları susturmak imkansız.. ❤️
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Her ilişki +1 risk 
(53,847 puan) tarafından
onlarinki +2 olmuş ☺️
(1,090 puan) tarafından
Ahaha ben de sana yazdım bak
(53,847 puan) tarafından
ozlestik iyicene ☺️☺️☺️
(1,090 puan) tarafından
Hem de nasıl ❤️
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm esin ilkini bosaldiktan sonra önce vc gidip i.şemesi gerekli icerde sperm kaldıysa gitsin die sonra ikinciyi rahatlıkla yapabilirsiniz 
0 oy
tarafından
Hiç böyle dertlerim.olmadi ilki bile 1-2 haftada anca denk geliyo ikinci hiç olmaz 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Olur kuzu bir tanidigm tam da suan o durumla 4 aylik hamile.
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Lavaboya gidip küçük abdestini yapması gerekiyor
0 oy
(1,562 puan) tarafından
İkinci kez olanda tutma şansı daha yüksek canım bu yüzden çoğu doktor hamile kalmak isteyen kişiye bir gece 3 saat arayla ikinci ilişkiyi öneriyor
0 oy
tarafından
Olabilir hemen hap kullan 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,467 soru

24,058,813 cevap

330,042 kullanıcı

...