0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (5,133 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 gün sonra 1 yaşına girecek bundan 1 2 hafta önce bırakınca 3 4 adım atıyordu bağımsız şimdi hemen yere oturuyor arkasında biz varsak bize sarılıyor yada yakınında bişey varsa ona tutunuyor yürüme arkadaşı da işe yaramadı yüzüne bakmıyor ne yaptıysam 11 aylık emeklemeye başladı sanırım emekleme daha kolayına geliyor engelleyen  çocuk geç yürü diyorlar sizce neden hemen oturuyor 

7 Cevaplar

0 oy
(53,840 puan) tarafından
korkmustur dustuyse
(5,133 puan) tarafından
Oyle Çokta düşmedi ama
(53,840 puan) tarafından
birkaç gün zorlamayın unuturnsonra kendisi kalkmak ister zaten
(5,133 puan) tarafından
Acaba unuttu mu diyorum yürümeyi
(53,840 puan) tarafından
unutmaz kiz senden benden akilli sipalar ☺️ zor gelmistir totosuna ☺️ emeklemeye alisik ya yürür merak etme küçük daha
(5,133 puan) tarafından
Hahah doğru soyluyorsun canım sağol
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Yürür canım merak etme benim oğlumda öyleydi sonra bi baktım yürümeye başladı birden 
(5,133 puan) tarafından
İnşallah bizimki de yürür canım sağol
(29 puan) tarafından
Bisey değil canım yürür merak etme endişelenme benim oğlum iki adam atar popsinin üstüne otururdu kaldırırdım tekrar yürümezdi
(5,133 puan) tarafından
Bu şimdi hiç atmıyor hemen otuyor inşallah bakalım
0 oy
(11,069 puan) tarafından
14 aylık oldu halen bağımsız yürümüyo aslında yuruse yürüyo odadan mutfağa yürüyerek gelmisligi var tek başına elleri serbest ama şimdi yürümek istemiyo parmağımı tutup yürüyo zamanı var demekki deyip bekliyoruz bende çok istiyorum yürüsün
0 oy
tarafından
Aynısı benim kizimda oldu ve birgün içinde pat diye geri yurudu şimdi yürürken kosmaya calisip dusuyor merak etme zamani gelince hersey kendiliğinden oluyor Allah saglik versin yeter
(5,133 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından
Benin kızım tam 11 aylıkken bi akşam 3 4 adım atmaya başlamıştı sonraki 20 gün hiç denemedi şimdi 4 gün sonra yaşına girecek yürüyor bazen bazen emekliyor hiç sıkıntı yapma acele etme 
(5,133 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Benim ki de 25 gün sonra falan 1 yaşına giricek şuan pek birşey yapmıyor emeklemeye çalışıyor kaç gündür derini ve bacalarıni emekleme pozisyonuna getiriyor ama korkuyor devam etmiyor emeklicek herhalde ama kendi tutunup adım falan atmıyor daha ayağa da kalkmıyor
(5,133 puan) tarafından
Bizimki sıralıyor koltuklar da falan da adım atmayı geri unuttu herhalde
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Canı isteyince gezecek annesi benimki de on aylık emeklemiyor bile keyifleri nasıl isterse 
(5,133 puan) tarafından
Aynen bizimki 11 aylık olunca başladı emeklemeye benim hiç ümidim yoktu bu çocuk emeklemez diyordum ama şaşırttı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 295 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 221 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,468,192 soru

24,054,947 cevap

329,861 kullanıcı

...