0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (785 puan) tarafından
Kızlar 22 aylik kızım da soğuk algınlığı belirtisi ateşi var ama ne yaparsam yapayım ateş düşürücü ve soguk algınlığı ilacını iciremiyorum nolur bana bı akıl verin güzellikle denedim içmedi zorla içirmek istedim yine içmedi heryer ilaç oldu Allah rizasi için bana bı akıl verin yaaa

7 Cevaplar

0 oy
(1,795 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürer. Bende calpol dışında hiçbir şey iciremiyorum. Duphalaci portakal suyu ile vermiştim sadece
(785 puan) tarafından
Ooff calpol bile içmiyor büyük kızımda ilaç diye ölür resmen çok sever ilaç icmeyi
(1,795 puan) tarafından
Suya falan katmayı dene canım çok zorlarsan asla içmez inat eder
(785 puan) tarafından
Suya katınca da etkisi azalirmi diye tereddüt ettim canim
(1,795 puan) tarafından
Sudan birşey olmaz canım ama anlarsa onu da içmez
(785 puan) tarafından
Deneyim bi inşallah anlamaz
-Reklam-
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Kaşikla icirmek zor oluyor. Enjektor gibi bişey varya onunla zorla veriyorum bende. Ondan varsa kullanabilirsin canim. Mecburen vermelisin şurubu yoksa kendi kendine iyileşmesi zor olur. Geçmiş olsun. 
(785 puan) tarafından
Sırıngam yok ama alırız teşekkür ederim canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yiyeceğine karıştır 
(785 puan) tarafından
Aslında bende öyle düşündüm ama bu seferde etkisi azalirmiki dedim birde zaten hiç birşey yemiyor hasta olduğu için
(13,307 puan) tarafından
Ben doktora sordum kan ilacı hariç hepsini koyabilirsin dedi de ondan bilemedim şimdi
(785 puan) tarafından
Doğrudur canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bemim de kizimin ateşi vardi o da içmedi ilac enjektöru vardı ben kollarindan gövdesinden tutuyodum esim ağzına direkt sıkıyodu oyle verdim hep 
(785 puan) tarafından
Deniycem canım çok sagol
0 oy
tarafından
Benimkide hic icmez burnunu sıkıp oyle iciriyorum genzine kacar diye korkuyorum ama napim icmiyor tukuruyor yoksa
(785 puan) tarafından
İşte bizde zorla veriyoruz ama artık büyüdüğü için tükürmeyi öğrenmiş tükürüyor cimcime
0 oy
(976 puan) tarafından
Eczaneden şırınga aldım valla onunla zorlayarak iciriyoruz . 
(785 puan) tarafından
Bende deneyim bi teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Benim oğlan şişeyi dikiypr
(785 puan) tarafından
Kız benim büyük kızımda öyle çok sever ilacı ama işte küçük kızımda tam tersi zorla icirsem bile tükürüyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmn18 (359 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
14 cevap 546 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,408 soru

24,124,348 cevap

333,646 kullanıcı

...