0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Yeni Doğanlar ilk günler çok emermis benm bebeğim de öyle bı bebek şuan 23 günlük acaba ne zaman sürekli emmeyi bırakır 5 dk ayrı kalmiyo sürekli emiyo

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 3 ay kadar bu şekilde olabiliyorlar canım büyüdükçe azalır bu halleri şimdi çok hızlı hızlı ememedikleri icn azıcık aziick çekip çabuk çabuk acıkıyorlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde ilk 2 ay yapışık gezdik emdikce gazlandi gazlandikça emdi
(389 puan) tarafından
Bide gazını cikariyomuydnz
tarafından
Bio gaia ve sub simplex kullandim. Ve gunduz hep gazini cikardim ama gece emip uyuya kaliyordu mecbur oyle koyuyordum. Benim cocuk kolik degildo ama boyle cok memeye yapisik bi bebekti. Bi keresinds 4 saat memede durmadan emdi ben uyuya kalmosom
(389 puan) tarafından
Aynen bnimkide öyle bazen çok zor geliyo bazende diyorum şimdi ağlayınca memeyle susuyo öyle susmayanda var öyle bı bebek olsaydı hiç dayanamazdm yine şükür diyorum
tarafından
Aynı yaa bende diomki sussunda dursun ne olursa olsun.
tarafından
3 aylık olucaz hala ayniyiz
Sab simplex kullanıyorum bende
0 oy
(12,023 puan) tarafından
Vallaha bes ayımız bitecek yapışık geziyoruz
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Emsin iste ne güzel maşallah 

Emdikce kilo alır gelişir cabuk toparlar

0 oy
(2,645 puan) tarafından
Boşver emsin canım şimdi tam gelişim dönemi bi kac ay böyle emer sonra alışır belli bi düzene girer inşallah 
(389 puan) tarafından
İnslh canım emmesi güzel tabiki ama herkes doymuyor mu neden sürekli emiyr demesi deli ediyo bende artık doymuyo mu acaba neden sürekli emiyor diye düşünmeye başladım
(2,645 puan) tarafından
Sen bakma millete sütüne bak anlarsin zaten olup olmadığını mama verdirmeye çalışırlar hemen
(389 puan) tarafından
Aynen öyle hem mama verme diyolar hem sütun yok diyolar napcn yemek vercm heralde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (348 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 274 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.