0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
Merhaba benm 14 aylik oqlum var ve hamile oldqumu oqrendim  daha kalp atisi belli olmadi  bebeqimi emziriyorum doktora sordum ne kadar sure icinde kesmem qerek dye hemen dedi bebeqim istahsiz bi bebek herseyi yemiyo biberon kullanmadik hic nasil alistiracam nasil bi yol izlemem qerekiyo tecrubeli anneler yardim 

3 Cevaplar

0 oy
(424 puan) tarafından
Bünyen zayıf değilse hemen kesmene gerek yok cânim iki bebeği birden de emzirebilirsin 
(94 puan) tarafından
Ama doktor hemen kes dyo bebeqimi devam sutune ve biberona ne kadar zamanda alistrabilirimki
(424 puan) tarafından
Başka doktorada sor alismasi çok zor canm ben de alıştırmaya uğraşıyorum asla almiyo bı arkadaşım kollarini tutup iciriyordu zorla ama benimki ağzını bile acmiyo kollarını tutsamda
(94 puan) tarafından
Ya siz neden kesiyosunz bilmiyorum ya nasil olacak
(424 puan) tarafından
Kesmiyorum canm emmiyor benimki çözüm arıyorum 9 aylik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi sıkınti mı var hemen kes demis. Ben 4 ay emzirdim bi sıkıntı olmadı cok şükür. Üstelik oglumda kucuk degildi

Hangi doktora sorduysam istedigin kadar emzir dedi
(94 puan) tarafından
Bi skintida var  demedi daha  uc gun oldu hamile oldqumu  oqreneli kese qozuktu daha bebek qozukmedi  yarin  bakacak heralde sadece hemen kescen dedi qitti ikidefa sordum ikisindede ayni seyi dedi baska bi aciklama yapmadi
tarafından
Hicbir doktor bana kes demedi cnm anlamadim
0 oy
tarafından
daha kalp atışı bile belli olmadan ne bu acele doktorların çoğu iyi beslenirsen emzir diyor ben hamile olduğumu öğrendim hemen kessem çocuk boşu boşuna emmeden olacaktı çünkü düştü sonra en azından 4 aylik olana kadar emsin daha ihtiyacı var emmeye
(94 puan) tarafından
Bilmiyomki canm baska doktorada  sorcam bu hemen dyo kestirip atiyo  bebeqimde istahli deqil saten herseyi yemiyo biberon tutmuyo devam sutunude sevmedi napcam bilmoyorum valla
tarafından
iyi beslediğin sürece doğana kadar bile emzirirsin sor sen başka doktora
(94 puan) tarafından
Soracam cuma qunu saqol canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 152 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 532 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bedia (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,579 soru

24,620,375 cevap

364,578 kullanıcı

...