0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Orda kirada qalmağ ve ya dolanmağ çetindi?

2 Cevaplar

0 oy
(451 puan) tarafından
'evlenmeden önce yaşayırdım yeni 11il önce indi ailem orda isin varsa heryerde yaşayarsan birde alisdigin həyata bağlı gəzməy alış veriş 
(1,663 puan) tarafından
Yani bizim orda evimiz yoxdu isdiren getmek çünki artıq qaynana ile yaşaya bilmirem vede isdirem özümüz üçün pul yığaq nese ev zad edek çetin olsr bunuda bilirem ama ki kirada qalmalıyıq körpem var erim tek işlemeli olacağ çox çetin olacaqmı gören bilmirem
(451 puan) tarafından
Hansı bölgədən  hansı səmtə gedəcəyiniz önəmli yoldaşının işi önəmli pandemiden dolayı iş tapa bileceymi işi hazirsa yasamag olar ama pul yigmag çətindir yenədə götür qoy eləmədən də kocmey çətin isdi
-Reklam-
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Canim isive baglidi..eyer 700manat maasin varsa yasaya bilersen
(1,663 puan) tarafından
Anladım canım
(6,680 puan) tarafından
Yoldasin ne isle mesguldu?korpe usagun olmasa birlikte isleseniz daha yaxsi olar
(1,663 puan) tarafından
He ama körpem vae yoldaşım satıcı marketde
(6,680 puan) tarafından
Baxacaq biri olsa yaninda o baxardi sen isleyerdin
(1,663 puan) tarafından
Yoxdu çox teessüf onsuz erinde heç oralı deyil danışdım onlada diger postlarımda yazmışam problemimi isdesen baxa bilersen
(6,680 puan) tarafından
Gozle baxim..hansi rayonda yasayirsan?yoldasivin nece yasi var?herbiye sened versinde
(1,663 puan) tarafından
Lenkeran canm ,25 yaşı ne bilim vallah diplomu vsr ama iş yoxdu ancaq pul isdirler zaten özüde hevessizdi
tarafından
Ne tatlı diliniz ,:)
(6,680 puan) tarafından
Oxudum canim heyativi Allah komeyin olsun cox cetin gunler kecirmisen ve helede davam edir..ama sene bir baci tovsiyesi kecmisi unut hetda beyninden silmeye caliş..yoldasindan bir seyler gozlemeden sev..meselen axsam eve gelende dunene qeder olan her seyi unut ve boynunu qucaqla onu sevdiyini de onu istediyivi de..
Ondan gozleme sene yaxinlasmagi sen ona yaxinlas..ve bunu her gun bele et bir zaman gelecek yoldasinda buna alişacaq bu sizde verdiş halina gelecek..neceki kecmisi unutmayib her gunu dunenki kimi devam eletdirirsen..buda bele olacaq ilk sen deyişeceksen sora yoldasin..
(6,680 puan) tarafından
Ya tesekkurler canim..bizde turkce konuşmayi cok severiz hatda burda yazismakdan artik normal hayatimda da çoğu kelimeyi turkce soyluyorum)))
tarafından
Çok tatlısınız devam edin :)
(1,663 puan) tarafından
Bəlkədə eledi ama ilişirem keçmişe ve yoldaşımda her durumda arxamda durmur bax o qeder söz etdi anası gelbimi qırdı öz uşağları ilede beledi mene özel deyil ama insanamda incinirem düşün men onla yaşayıram qaynımhgil bakıda menim geybetimi özündem uzağ gelnine edir sehlenkardı deyir pul hardan gelir hara gedir bilmir deyir halbuki uşağım doğulandan beri ele hey düşünüremki ne edim evde ne çalışım mende pul qazanım ... Cehiz birce yatağndesti getirmişem qaynım arvadı varlı ailedendi mense kasıb atasız böyümüşem anam drsem xeste bunu bile bile meni qebul edib ama indi bax mene deyirki isdemirem işivi zerer verme besdi ve eriminde esla arxamda durmayacağəmı hiss edende birazda üzülürem özümü bu evde artığ hiss edireç düşün 2 il olacağ ve hele özümü aid hiss etmirem ... Erime eslinde gedek diyecekdim ama oralı olmadı heç demedim mende ((( senide yordum sözlerimle
(6,680 puan) tarafından
İlişme kecmişe eyer kecmisi silmesen heyatin belede devam edecek..sen qaynanani heleki qoy bir qirağa yoldaşinla aravi qur inanki yoldasin sene baglansa senin arxanda da duracaq sozuvude deyecek. Hec ozuvu yoldasivin yerine qoymusan?

Meselen dusunki seherden axsama kimi isleyirsen yorgunsan halsizsan..gelirsen eve anan bir terefden yoldasin bir terefden bir birlerinden deyir bir xoş uz bir xoş sifet gormursen..sen neyniyersen bes?elbetdeki evden basivi goturub qacarsan..

Onun yerine bele olsa ama, isden gelir qapini acan kimi boynuna sarilirsan iki xos soz deyirsen ..o eynini deyişince tez 2cay getirirsen ele yataq otaginiza uzanib cayinizi icib biraz sohbet edirsiniz usagi salirsan araviza onu oynadirsiz ve tez tez onu qucaqlayib opursen..sence hansi daha yaxsi olar?
(6,680 puan) tarafından
Canim bax men sene yoldasimla olan evliliyimden deyimda..menim ailem hec yoldasimi istemirdi yoldasim cox avara usaq olubda ne ana sayib ne ata..ama men sevdim qosuldum qacdim..biz evlenende menim 19 yoldasimin 21 yasi variydi..men naxcivana gelin geldim ailemden uzaga gelen kimide hamile qaldim butun gun aglayirdim ailemi isteyirdim.yoldasimda butun gun kucede dostlariynan gezirdi yatannan yatana gelirdi onda da savaşirdiq ancaq..ozude islemirdi bizi qaynanam saxlayirdi..harda 5 6 ay bele oldu..bir gun dusundumki men sabah ozum  ana olacam anamcun aglamagin day yeridi?aglamagi yigisdirdim durdum qesey bezendim oturdum yoldasimin gelmeyini gozledim yoldasimda eve 12den tez gelmezdi eve gelen kimi qapini acdim boynuna sarildim. Yaziq şoka dusduki nolub dedim sencun darixmisam ama normalda eve giren kimi savaşirdim ki sen niye eve gelmirsen usaqlarnan gorusme zad..cay getirdim oturduq gece sehere kimi sohbet eledik zarafat eledik..nese bir nece gun bele oldu gordumki yoldasim uje eve tez gelmeye baslayir sora basladim xoş dilnen demeye ki sen kuceye cixanda men darixiram sensiz qala bilmirem bele bele yoldasimi bagladim ozume artiq axsamlari kuceye cixmagi yigisdirdi sora usagimiz oldu yoldasima yene sirin dilnen basa salirdim usaq boyutmek nece olur mesuliyet nedir ne vaxta kimi qaynanamgilin eline baxaciq ayrilaq zad razi olmurdu seher bide acirdim sohbeti ama savasaraq yox yene xos dille bele bele evimizide ayirdiq sora bakiya kocmeyi saldim beynine bele bele indi cox sukur xeyalimdaki heyatimi yasayiram..her gun yoldasim opub yola saliram opub qarsiliyiram 6ildirki bu beledi..o gun ise gecikir yatib qalmisiq telesik evden cixdi sora tezeden birde qayitdi deyir sen opmesem olmaz geldi opdu getdi..yoldasim uje buna alisib
(6,680 puan) tarafından
İnanirsanki o vaxt usağini yoldasimla dostluq elemeye qoymayanlar indi usaqlarina menim yoldasimi numune cekir..her zamanda qaynanam deyirki menim usagimi deyisdiren sen oldun..mamamgil bele o vaxt qarsi cixmalarina gore pesmandilar . .mence bir qadin istese her seyi eder..yeterki istesin
(1,663 puan) tarafından
Eledi canım haqlısan qadın isdese her şey eder çox teessüf ki bacarmıram men bunları ( mende çalışıram pis olanda yansltmayım ona ama dünenki olanlar boğazımda düyün kimi qalmışdı sanki rahatlamağ üçün danışdım bizde guya sevib evlenmişik ama heç xoşbext olmamışam onun terefinden anasına göre elde qLdırıb mene bu ca erdiklerini unuda bilmirem
(6,680 puan) tarafından
Mence sen bacaracaqsan..sen bos ver qaynanani eltini..sen yoldasinla aravi duzeltmeye caliş..cetinde olsa sonunda her sey yaxsi olacaq..yeterki sen iste
(1,663 puan) tarafından
Sınayacam canım çox sağol desteyin üçün
(6,680 puan) tarafından
İnsallah her sey yoluna girecek..en azindan qizin ucun sina senin yasadiqlarivi oda yasamasin..anasiynan atasiynan yaxsi usaqliq kecirtsin..biraz sebrli ol her sey qaydasina girer insallah
(1,663 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,633 soru

24,061,473 cevap

330,160 kullanıcı

...