0 oy
1,402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Oglumun dogum gunuydu bugun. Esimin kardesi fbli oglum doğduğundan beri fb formasi alacam diyordu. Istemedim ben bjkliyim. Sonra kabul ettim forma degil penye al dedim. O almadi sonra. Benim sulalem bjkli abim de bjkli takım almis. 35 yasinda adam alip giydirmeye çalıştı esim takim tutmuyir ama ben giydirmedigim icinmis aldi abimin eline tutturdu yok abi yok giydirmem dedi abim sehir disindan sirf bunun icin geldi. Herkesin ordasinda adama ne yapti şaştım kaldim. Deli gibi eline tutturup al al giydirmem yapti. Yani ona ben sonradan alın dedim deyince de yok demedin diyo. Kayinim da he dedin yenge dedi ***** esim kabul etmedi. O ladar doldum ki abinlerin suratina bakamiyorum resmen. Cok mahcubum. Cekip gidesim var bu kez abim sorumlu olacak.. ne yapacagimi şaşırdım kizlar hic bu adamla da kalmak istemiyorum

30 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Ya canım kaynnına istemiyorum dediğin gibi keşke abine de deseydin hem mahçupta olmazdın illaki eşinin huyunu biliyorsundur 
(2,264 puan) tarafından
Canim sormadi ki abim haberim yoktu. Hatta egitici bir sey aldik demis kardesime birden verdi
(579 puan) tarafından
Eşinin yaptığı çok ayıp bişey yani giymese bile  alınır yani
(2,264 puan) tarafından
Sorma ya icime oturdu valla cok gıcık oldum
(579 puan) tarafından
Abindir canım o senin sen güzel bir dinle anlat sen onun adına özür dile abin anlar bence canım üzgün olma sende
(2,264 puan) tarafından
Abim anlar. Hatrima normal de davranir. Ama ben bu durumu nasil atlatacam bilmiyirum
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Çok saçma bı sebep
(2,264 puan) tarafından
Abime mahcup oldum
0 oy
(53,863 puan) tarafından
sende kaynina bastan giydirmem demeseydin keske ne var tutar oglun gs li olur. esinde senden intikam almak icin yapmıştır kesin
(2,264 puan) tarafından
Ya kayinim zamaninda arkamdan cok konustu. O yuzden inat ettim ben de sonra aramiz düzelince giydir dedim ama almadilar. Hadi ben b.k yedim diyelim kayinim benden kucuk ama abim kac yas buyuk sehir disindan geldi sirf doğum gunune saygisizlik yapmasaydi alip abi giydirmem ama saklariz hatira sağol deseydi.
(53,863 puan) tarafından
hicbirsey demesine gerek yok sagol abi desin hatta onuda demesin suçunu biliyo mu piskin piskin oturuyo mu
(2,264 puan) tarafından
Ben abi ile konusscsm zaten anlatacam falsn dedi. Ama nafile annem de cok sinirlendi. Kimsenin yuzune bakamiyorum
0 oy
(68 puan) tarafından
Yani bjkliyim kaynım FB forması alıcam dedi istemedim sonradan tamam dedim diyorsun sen öyle yaptığın için eşin öyle yapmış yani haketmişsin kusura bakma 
(2,264 puan) tarafından
1 ben hak etmissem bile abim etmedi.
2 kayinim alip getirmedi alacam dedi sadece sonra almadi bile
3 abim sehir disindan geldi almis getirmis artik
4 abim 35 yasinda adam hicbir sekilde onca insanin i önünde rencide edemez. Kayinimi rencide etmedim ben sadece alma demistim ki benden yasca da kucuk
(68 puan) tarafından
Evliliklerde neden yüzgöz olunuyor biliyor musun ? Tam da bu yüzden hep empati yapmak lazım saçma şeylerden benim senin ailen olayı işin içine girince inatlaşma oluyor ve saygısızlık oluyor abin haketmiş demedim ki tabi ki seninde eşinin de yaptığı hoş değil senin de yazından belli canım forma alma penye al dedim diyorsun yaşı önemli değil küçükte olsa biri amcası biri dayısı sende eşinde çocukluk yapmışsınız kusura bakma abime anlatabilirsin ben böyle yaptım diye oda öyle yaptı eşinle de konuş yaptığının doğru olmadığını
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Esin senin kardeşine yaptığından rahatsız olmuş sende abine durumu anlat yapacak birşey yok ben onun kardeşine ole yaptım fb li forma alacaktı yok giydirmem dedim Oda senin aldığına dedi abi senlik birşey yok de yani.bide sende de suç var tabi fb giyse nolur bjk giyse nolur.eşinin hatası herkezin içinde bu şekilde davranması onun dışında yaptığınız şeyler aynı olmuş 
(2,264 puan) tarafından
Ya evet iste ben de su an yaptigim seyi anlamsiz buluyorum ama o zamanlar kayinimla aramiz kotuydu arkamdan cok konusmustu. Sonra duzelince al dedim zaten. Ki abim sorsa yine alma derdim ama adam sormamis almis gelmiş artik hediye iade edilir mi oyle hem de 35 yasindaki adam 18 kisi icinde rencide edilir mi
0 oy
tarafından
Bu kadar basit bi sebepten cekip gitmek mi? Abin sormadan almis sonucta benim esim de bjk li fb li forma alacaklardi alirsaniz atarim çöpe bjk giyecek dedi kimse de almadi o yuzden
(2,264 puan) tarafından
Abim sorsa aldirmazdim zaten ama almis adam. Mevzu giydirmek de degil esimin tavrı. Alip insan gibi abi sagol ama giydiremeem hatira olarak saklarim diyenilirdi
tarafından
Tabi oyle esinin uslubu da yanlis
0 oy
(149 puan) tarafından
Sen istemezsen eşinde sana aynısını yapar. Yaptığı ayıp eline tutturmak.  Böyle minik şeyleri kendinize dert etmeyin git eşinle düzgünce konuş neden böyle yaptın diye 
(2,264 puan) tarafından
Istememesi mevzu degil ki. Hayva.n gibi davranmasi sorun. O abim benim icin cok kiymetli anne babamdan cok seviyorum onu. Bunu esim de cok iyi biliyor. 35 yasinda adami 18 kisi icinde rencide etti. Alsaydi abi giydirmem ama saklarim sagol deseydi konu kapanirdi
0 oy
tarafından
Bosanma davası acmayı dusunuyosun oyle mı . Bı forma yuzunden. Allah akıl fıkır versın sızın gbılere . Ne dıyelım bısy dıyemıyoruz. Belkı aranızda farklı sorunlarda vardır bunu dusunursunuz ama sebeb sadece buysa allah ıslah etsın sızı.  Yazdıgınızıda okudum tum yorumlarıda okudum. Abının aılenın yuzune bakamıyosun , tamam bu konuda haklısın esın o sekılde davranmamalıydı. Sen yaptın dıye onunda yapması kıyas yapması cok sacma ama şöyle bısy var herkez demıs zaten 1 yasındakı bebek bjk li forma gıyse ne fb li gıyse ne.belkı gs li olacak belkı farklı bı takım tutacak yada hıc tutmıycak. Madem kaynınla boyle bı sorun yasadın ona ıstemıyorum dedın anlatsaydın aılene boyle yaptı bende ıstemedım dıye . En azndan forma ıstemedıgını anlarlardı ve abınde almazdı.   Şimdi sebebın sadece buysa bosandın dıyelm bu sekılde abının aılenının yuzune nasıl bakacaksın. Bu sebebden dolayı evlılıgını bıtırmenı aılen yada abın ıstıycek mı. Cok mu rahatlıycaksın o zaman . Ben sızden cekındım o yuzden bosandım mı dıyceksın. Sucu dırek onlara  atacaksın. Evlılık allahın emrı evet bosanmakda allahın emrı ama sacma sapan sebeblerle bı yuva yıkılamaz . Kendınıze gelın bence .  Herseyden onemlısı Ortada bı cocuk var
0 oy
(15,527 puan) tarafından
Ikisinj de giydiririm deseydin ne olacak 
(2,264 puan) tarafından
Keske oyle yapsaydik.. hic hos olmadi boyle
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Eşin çok ayıp etmiş. Gönül yapmak için giyilse ne olurdu sonra isterse hiç giyilmesin

(2,264 puan) tarafından
Giydirmesinde bile degilim. Insanca reddetseydi. Ya oyle bir davrandı ki keske videosu olsaydi. Aldi hediyeyi abimin kucagina koydu iterek yok yok falan diyo.. alip deseydi sagol abi ama giydiremem ama hatira olarsk saklarim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 286 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 611 göst.
0 oy
7 cevap 401 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,739 soru

24,063,147 cevap