Bosanma davası acmayı dusunuyosun oyle mı . Bı forma yuzunden. Allah akıl fıkır versın sızın gbılere . Ne dıyelım bısy dıyemıyoruz. Belkı aranızda farklı sorunlarda vardır bunu dusunursunuz ama sebeb sadece buysa allah ıslah etsın sızı. Yazdıgınızıda okudum tum yorumlarıda okudum. Abının aılenın yuzune bakamıyosun , tamam bu konuda haklısın esın o sekılde davranmamalıydı. Sen yaptın dıye onunda yapması kıyas yapması cok sacma ama şöyle bısy var herkez demıs zaten 1 yasındakı bebek bjk li forma gıyse ne fb li gıyse ne.belkı gs li olacak belkı farklı bı takım tutacak yada hıc tutmıycak. Madem kaynınla boyle bı sorun yasadın ona ıstemıyorum dedın anlatsaydın aılene boyle yaptı bende ıstemedım dıye . En azndan forma ıstemedıgını anlarlardı ve abınde almazdı. Şimdi sebebın sadece buysa bosandın dıyelm bu sekılde abının aılenının yuzune nasıl bakacaksın. Bu sebebden dolayı evlılıgını bıtırmenı aılen yada abın ıstıycek mı. Cok mu rahatlıycaksın o zaman . Ben sızden cekındım o yuzden bosandım mı dıyceksın. Sucu dırek onlara atacaksın. Evlılık allahın emrı evet bosanmakda allahın emrı ama sacma sapan sebeblerle bı yuva yıkılamaz . Kendınıze gelın bence . Herseyden onemlısı Ortada bı cocuk var