Suan sıkıjigiz ailesi arkasinda deyil esimin madi manevi bebegim 53 gunluk malum buyudu onceki kiyafetelri olmuyor bebegime Suanda olmuyor dun sanci oldu karni acikda kaliyor zibini tam kapanmadigi icin esime dedim esimde olmazsa telini satalim baska carmem yok magasini subat ayinda alacak yeni calismaya basladi kizim dun cok kotu usutmus yerinde durmadi siz olsaniz satarmiydiniz elinizdeki teli lutfen beni yanlis anlamayin esim kizim icin canim feda bazi programlar var telde mrs 182 resimler anilar falan var gozum parada olsaydi inanin yuzugume kadar esime vermemezdim zor zmanda beni kendi yerinize koyarak cvp verin olurmu
nerde oturuyosun canim benim oglum 4 aylik oldu onun küçülen zibinlarini yollayayım hic yırtık leke falan yok zaten sadece anne sütü alıyor.
Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum canim. Ama ben baska carem olmasa satardim ani foto sonrada olur. Rabbim baska dert verip derman aratmasin. Zor gelir nefse ister istemez ama bebegim icin herseyi yapardım benim dusuncem canim.
Kendi telini satsin esin satilcaksa tuslu alsin yada bebege iki zibin bi takim 50 tl diyelim borc alsin bi arkdasndan tel satmak sacma bence bi aya maas alcakmis.. bide benim oglumda 56 gunluk 0-3 ay kiyafetleri oluyo hala kilosuda boyu da baya baya iyi fazla bile iki aya gore nasil o kdar kuculdu sizin 0-3 ay kiyafet zibinlar anlamadim
Keşke baştan 0-6 ay filan alsaydınız canım sürekli alacağınız durumunuz.yoksa. Katlayıp giydirirdiniz. Ev ne ile ısınıyor masrafları nasıl karşılıyorsunuz genel olarak kıyafet için telefon satmak olmaz değil olur elbet ama neyi giderir ki. İçinizden ne geliyorsa öyle yapın 3 5 liraya örgü ipi alıp basit de olsa güzel bir hırka örün korusun yavruyu çok üzüldüm
Fotoğraflarını e postana yedekle canım eğer satmayı düşünüyorsan ayrıca ilk çocuk parasını aldınız mı
Nerde oturuyosun canim
Telefonunu sattın diyelim kaç paraya gidicek 2 kuruşa ve sonrasında telefon alabilcek mi eşin?. Bence eşin bi şekilde bulsun buluştursun alsın 2 parça kıyafet. Allah yar ve yardımcın olsun. Bu günlerde geçer inşallah.
Ben çarem olmasa satardım ama şimdi hiç parasına satcaksın almaya kalksan bi daha bi dünya para alcaklar bunuda düşün. Eşinin ailesi arkasında değil anladım ama isteseniz vermezmi para veya kıyafet al desen almazlar mı torunları sonuçta veya senin kendi ailen destek olmaz mı. ?
Battaniye kundak vs idare et cnm maas alacakmis ama telefon sonra alamaz cok borc girer sut parası veya dogum parası aldin mi zor sat demekde zor
1,509,818 soru
24,636,216 cevap
365,486 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın