+1 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annem sordu bende merak ettim. O zavallı yavrular annelerinin kucaginda boyle bayılmış gibi yatıyor hep. Hani hiç mi kimildamaz kıpırdanmaz aglamaz. Bunca yıl gördüğüm bütün dilencilerinki öyleydi. Acaba birşey mi içiriyorlar o yavrulara. Ogrenciyken oyle birini gorsem cebimde on lira  varsa beşini verirdim. Ama sonra anladimki bu iş çetelerin elinde ve bu insanlar bu işleri profesyonelce yapıyor. Allah kimseyi dusurmesin ama biri çıkıp muhtaç olup dileneyim dese bu çeteler yaşatmaz onu izin vermez. Çok karmaşık ya birde kiralıyorlarmış cocuklari bu çetelere çok uzuldum. Neler var neler ya araştırdım da biraz. Devlet tüm bu çocuklari himayesine alsa bu işi yapan çetelere de gün yüzü göstermese allahım ya

10 Cevaplar

+1 oy
(3,270 puan) tarafından
Onlara para vermek o çocukları daha da eziyete sürüklemek demek asla vermem çocuklara ilaç veriyolar cnm ayrıca o çocuklar onların bile değilmiş duyduğuma göre kaciriyolarmi napiyolar bilmiyorum 
tarafından
Allah kahretsin ya bende ne bileyim eskiden bilmiodum veriodum artik vermiyorum asla
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlac veriyolarmis oyle cikti gazetelerde canim
tarafından
Yaaa allah belalarini versin yaaa allahim ya sen kirtar ya rabbim
0 oy
(163,325 puan) tarafından
bak simdi bende merak ettim hakkat oyle yatiyolat
tarafından
Aynen cevap bulamadim baktimda internette
0 oy
tarafından
Kesin birşey içiriyorlar bencede :(
tarafından
Iciriyorlarmis uyku ilaci diger arkadaslar yazdi yazik yaaa
0 oy
(5,213 puan) tarafından
suriyeliler çocuklarına uyku ilacı veriyo diye duymuştum allahtan korkmazsan herşeyi yaparsın işte ben bi kuruş dahi vermem onlar bizden iyi durumda
tarafından
Aynen oyle ben cok veeiyordumda iste sonradan anladim
0 oy
tarafından
Dün izledim dilemmiyoeuz işimizi yapıyoruz memnunuz diyordu
tarafından
Ay allahim yaaa pislikler o cocuklarda ziyan oluyor
0 oy
tarafından
Ben üniversitede okurken köşede çocuğuyla dilenen Bi dilenciyi yaka paça zorla götürüyordu. Polis utanmaz bir de çocuğa alkol vermiş Allah'tan da mı korkmuyorsun diyordu. Çocuğa alkol veriyorlarmış şok oldum
tarafından
Allah belalarini versin yaaa ya varya ben bakan olsam bu ulkede emir verdirtirim bu cocuklari alirim sokakta gordugum anda devlet korumasina dilenenide hapse atarim cocukla
0 oy
(262 puan) tarafından
Az önce bi kadın dileniyordu. Vermeden geçtik. Bı hayır yapsanıza be dedi ve ölümle ilgili biseyler dedi beddua etti sanırım. Bide böyleleri var 
tarafından
Offf gercekten cogu pislik. Bizimdr ilçede vardi oglu sabah jiple birakip aksam aliyordu meslek gibi
0 oy
(800 puan) tarafından
Uyku ilacı veryo 
tarafından
Allah belalarini versin
0 oy
(415 puan) tarafından
Bı kere kar kış kıyamette gördüm bebeğe bere mi verdim 1 ssaat sonra döndüm bere yi saklamış kadın 
tarafından
Pislik ya o yavrulari allah kurtarsin ellerinden cocuguyla dileneni kisirlastirmak lazim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 536 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,096 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde nisan cicegi (11,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,589 cevap

329,978 kullanıcı

...