0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından

Kızlar bebek kiyafetleri vermişti görümcem ama lekeler var birde beyazlar çok grilesmis çoraplar falan onları yıkamak için gittim bunları aldım ise yararmi acaba öncesinde beyaz sabunla bide axperosla bekletttim 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen cnm söylediğimi almışsın vanısh kosla

Önce elbiseleri koy leğene üstüne kaynar su ekle sonra 1 kapak dolu  vanısh kosla ekle

Suyu soğuyana kadar suda kalsın sonra makınaya at tursılnş yumuşatıcını ekle çalıştır

İnşallah çıkacaktır 
(285 puan) tarafından
Bende önce şey yaptım beyaz sabunla asperox koydum makinaya biraz çalıştı sonra beklettim 1 saat sonra bu beyazlar için olan tozla kosla koydum içine şimdi onla yıkanıyor ama beyazladi gibi simdiden
tarafından
Hi iyi canım sevindim adına
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Lekeleri sandık lekesi dedikleri cinsten ise hiçbirşey ise yaramıyor. 

(285 puan) tarafından
Yok sandık lekesi değil canım renkli beyaz karışmış bazıları kullanmaktan rengi gitmiş öyle yani mana lekesi kusmuk falan
0 oy
tarafından

Bunlarda iyi evet. Yarım çay bardağı karbonat bir çay bardağı beyaz sirke köy beklet bembeyaz oluyo cnm:Dbende eltimlere köye gittiğimde beyaz kıyafetlerim gri olmuştu:ermm: öyle açtım rengini<3

(285 puan) tarafından
Öylemi tamam canım teşekkür ederim açılmazsa onu denicam artık :)
tarafından
Rica ederim cnm ☺️
0 oy
tarafından
Insallah gecer. Benim bebegiminde kakasi hep cikiyor duru dranulle yikiyorum hic bir leke kalmiyor
0 oy
tarafından
Yikadiktan sonra güneşe as kurut. Güneş cikariyo lekeleri
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Bas çamaşır suyuna sonra 40 derecede yıka iki durulama yaptır tertemiz çıksın bumla uğraşana kadar
(285 puan) tarafından
Sade beyaz olsalar o dediğin olur canımda hepsinin bı yerinde bı renk var pembe sarı falan yada desenli
(25,180 puan) tarafından
Sadece leke olan yere dök beklet cnm bizimkilerde de vardı ben öyle yaptım
(285 puan) tarafından
Canım benim komple yıkamaya ihtiyacım vardı çünkü görümcem letgodan zengin ikiz çocuğu olan bı kadından iki çuval kıyafeti 100 TL almış ama neler var 5 yaşına kadar giyacak kadar benimde kız olunca kuculenleri ayırmış ama renkli beyaz ayırmadan yıkamış bebek kıyafeti diye hepsini karıştırmış oyuzden renkleri solmuş bazıları beyaz ama gri gibi on kisimleri çıkmamış yani güzel giydirememis bende çok olunca atmak istemedim kiyamadimda rahat 9 ay olana kadar giyer hepsini sadece ihtiyaçlarını alırım dedim oyuzden kurtarmaya çalışıyorum
(25,180 puan) tarafından
Anladm cnm inşallah bunlar işe yarar o zaman

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 508 göst.
0 oy
3 cevap 188 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,820 cevap

330,819 kullanıcı

...