0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (171 puan) tarafından
Gunaydin kizlar evlendigimizden beri ne olursa olsun bana danismaz kendi kararını kendi veriyor konuşsak bile onun aklında ne varsa onu uygular ne yapsam boş bu durum beni çok rahatsız ediyor ama elimden bisi gelmiyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,663 puan) tarafından
Benimde eşde aynı malesef
(171 puan) tarafından
Ama insan danismak ister ya
(1,663 puan) tarafından
Malesef her kes eş konusunda şanslı olmuyor ... Hep böyle düşünürüm insanın hayatında babasının ve eşinin rolü büyük ben mesela ne babada şanslıyım nede eşde ... Ama babada şanslı kızların eşdede şanslı olduklarını görüyorum ((
(171 puan) tarafından
İnsan bilemez gerçekten hayirlisi
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sizde eşinizi azda tanıyorsanız onun aklındaki siz cevap verin bakalım ters köşe yapıcak mı  ve bu konuyu dile getirin
(171 puan) tarafından
Deniyecem bakalim
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Benim ki anlatır sorar öyle yapar. Attığı adımı bilirim
(171 puan) tarafından
Çok iyi bence
0 oy
(163,512 puan) tarafından
degistirmen cok zor 
(171 puan) tarafından
Kabullenmek istiyorum ama olmuyor yada başkalarını görünce keşke olsa diyorum içimden
0 oy
(186 puan) tarafından
Sana da danışması gerekiyor canım. Neticede tek kişilik hayatı yok. Eşi var. Ne olursa olsun en ufak bir şeyde sana da danışması gerekli bence.. 
(171 puan) tarafından
Ahh ahh keşke bana nasip olmadı malesef
0 oy
tarafından
Eşinle konuş kuzum ben senin karinim aynı hayatı paylasiyoruz felan de benimki de herşeyi bana sorar bu hayatta tek sen kötülüğümu istemen doğruyu söylersin Der hep :)
(171 puan) tarafından
Inanki diyorum oda diyor senden başkasının faydası olmaz bana ama ben kararımı veririm diyor
0 oy
tarafından
Bunu onla konuşmalısın. Peki sen ona danışır mısın yani en basitinden eve bir eşya alorken vs
(171 puan) tarafından
Eskiden herseyu danisirdim halada danisirim gideceğim yere kadar ama öyle yapınca fazla danismam eskisi gibi yani
tarafından
Bence bu durumdan rahatsiz oldugunu konuş eşine ama tartışmadan. De yani bende sende birbirimize danismaliyiz ki herseyin en iyisini birlikte bulalım.
(171 puan) tarafından
Akşam eve gelsin ciddi bi şekilde konisacam
tarafından
Yani tartisma ama hani guzellikle anlat bakalim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 550 göst.
7 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birnaz.08 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
10 Eylül 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 200 göst.
+4 oy
21 cevap 512 göst.

Kategoriler

1,476,067 soru

24,164,046 cevap

335,501 kullanıcı

...