0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 2 gündür az az kaka yapıyor yumuşak sert değil ama ben kabizdir diye çok üzülüyorum ek gıda vermek istemiyorum siszce kabizmidir ne yapmam lazım bana akıl verin lütfen

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
1 kasik saf zeytinyagi icir çooooook kabiz olur yapamazsa eger kulak cubuguna zeytinyagi sur popo deligini uyar hafifce ama hafifce 
(886 puan) tarafından
Saf zeytinyağı nereden bulurum
tarafından
Eger guvenilir alacagin biri yoksa üreten. Marketten yudum marka sızma zeytinyagi alabilirsin. Veya organik yazanlardan sirf cocuguna kullanmaya alabilirsin. Minicik bile alsan ohooo ona bir seneden fazla yeter
(886 puan) tarafından
Siz hangisini kullanıyorsunuz işe yarayan benim alabileceğim biri yok
tarafından
Benim eşimin ailesinin kucuk bir zeytin bahcesi var onlar getiriyor bize dogal. Ama yudum sızma da gayet iyi zaten cok iciremezsin bebege 6 aya kadar 1 cay kaşığı verirsen işe yarayacaktır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapıyormuş işte bebeğin, ne kadarlık? 
(886 puan) tarafından
8aylik olacak ama parmak uzunluğunda az az yapıyor hiç böyle değildi sizce ek gıda da normal mi ben mi endiselendim
tarafından
Ek gıda niye vermek istemiyorsun ki? Yediklerine bağlı olarak tabi ki kıvamı miktarı falan değişir.
Kabızlık için; şöyle en azından 2 gün yapmaması, yapamadığı zamanlar huzursuzlanması, karnının şiş olması, yaparken zorlanması ağlaması, yaptığının sert sert top top falan olması lazım.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
2 gunde kabiz olmaz canim benim oglum da 4 5 gunde zpr yapar bazen ama sert kati degil kabiz olmus olmuylr o yuzden ama iste bebekler zorlaniyor zeytin yagi deneye bilirsin masaj yap karnina ayaklarina ben doktora sordum her bebwgin kendine gore duzeni olur kimi 1 gunde 1 kac defa yapar kimi haftada bir demişti 
(886 puan) tarafından
Normal de 2,3 günde baya yapardı şimdi az az yapıyor
(1,929 puan) tarafından
O kadar demekki gazi oldugu icin de huzursuzlana bilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 648 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 460 göst.
12 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,524 soru

24,184,747 cevap

336,542 kullanıcı

...