+1 oy
178 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (61 puan) tarafından
Mərhaba kızlar...agustosda doğumum var kız bebek Allah her kese nasib etsin hayirlisindan... Alış veriş yapmam lazımim ama çok da param yok...en önəmli şeylər neler almaliyim? Budcem yetsin istiyorum hem hastane cantasi hem de bebek için genel neler almaliyim onları soruyorum

6 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
en guzeli netten bak kuzum orada yaziyor fiyatlarina da bak karsilastir ona gore al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zıbın özellikle al canim yenidogan cok alma sakin genellikle 3-6 aylik al. Iki takimlar oluyor pijama diye geciyor onlardan al. Ağız mendili alabilirsin kullanışlıýmıs.
tarafından
Ben aldiklarimi söylüyim sana fikir olsun canim. Bir tane 5 li tane takim aldim. Bir tane 10 lu takim alıcam. Yenidoğan zibin bir tane aldim. E bebekden 3 aylik 4 tane zibin aldim onlarin kalibi kucuk oldugu icin yenidoganda giyer. Ben bu kadarlik aldim simdi 3-6 aylik aliyorum
(61 puan) tarafından
Yetərmi bu kadar?  Ben hepsinden 7 8 tane alacam dusunuyordum
tarafından
Yenidogan yeter canim cok cabuk büyüyorlarmış o yüzden yenidogan az almak daha iyimiş. Gerisini 3-6 aylik alirsin internetde bak fiyatlari karişlastir. En ucuz bebek marketi var oraya bakabilirsin bende orada bir kac parca siparis verdim guzeldi kumaslari birde uygun
(61 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
2 tane hastane çıkışı yeterli 1 tanede olur

Zıbın al yaz bebeği zaten

Kıyafet 3 parçası olsa yeter hediyelik gelıo çünkü kıyafetler

Ağız mendılı

Parana göre bunları alabilirsn cnm

Allah hayırlı doğum nasip etsin 
(61 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim...doğru soyluyorsunuz hediyyelikde gəlir kesin bunu dusunmedim
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Benimde Temmuz sonu inşallah. Hastane çıkışları hem küçük hem sıcak oluyo diye  az aldım. Kısa kollu çıtçıtlı badi ile alt aldım yazlık battaniye aldım onlar çok kullanılıyor çünkü. 

Şimdilik bunlar acil ihtiyaç bence hastane
0 oy
tarafından
Bende alicam bnm de Eylül'de beşiğini aldm bebek arabasini aldım   gerosinide gelen ay alcm zıbın falan
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bende yeni doğum yaptım canm emzirme atleti kesinlikle al çok kullanışlı hastane çıkışı al iç zıbın seti de al onlar da 5li battaniye al ince yaz olduğu için kundak zor olur alt açma örtüsü kesin al 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 281 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Izmirlianne (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.
0 oy
14 cevap 389 göst.
0 oy
14 cevap 745 göst.

Kategoriler

1,466,777 soru

24,035,197 cevap

328,895 kullanıcı

...