0 oy
1,805 göst.
Diğer kategorisinde (2,400 puan) tarafından
 Bir insan hiç mi karısını arzulamaz. Hiç mi istemez. 2 haftada bir de mi istemez. Yok aylar oldu yok adamda tık yok. Açıkça onunla konuşuyorum haklısın diyor. Madem haklıyım eeee ? Sonuç ne hiç bişey. Ben sağlıklı bir kadınım.  Benimde isteklerim var. Benimde arzularım var. Nedir bu arkadaş resmen kadınlığımı unuttum. 4 yıldır evliyim. İlk zamanlarda sık olmazdı ama yine de bu kadar da değildi kızlar. Odalar bile ayrı. Ya bakın enbasitinden dün o kadar güzel hazırlandım. Bugün makyaj yaptım. Güzel de giyindim evde.yok anam yok. Hani şunu diyemez hep pijamalısın falan.  Hadi diyelim ki oldu ben yüz kere laf sokucam öyle olcak. Bir insan en azından utanır ya derki tamam arkadaş ben istemiyorum ama bu kadın için en azından arada istekli görüneyim en azından o mutlu olsun.

Bir kadının kocası tarafından arzulanmaması çook ama çok üzücü kızlar. Burda beni en iyi anlayacak olanlar benim durumumda olan arkadaşlar. 

Zaten evliliğimiz bu aralar çatırdıyor. Bari buna dikkat et. Bir temas olsun aramızda. 

Nerden tutsam elimde kalıyor bu evlilik. Valla çok bunaldım. 

26 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Affınıxa sıpınarak soruyorum özeliniz kapalı diye buradan sorucam eşinizde iktidarsızlık mı var  acaba size uzak durmasının nedeni
-Reklam-
0 oy
(135 puan) tarafından
Aynı şeyleri geçtiğimiz günlerde bende yaşadım bacım..Ilgisizliginden alakasizligindan yoruldum bunaldim..Kadinligimi unuttum resmen..Benim dememle yatağa geliyordu adam resmen..En son patladim..Seni kocam gibi hissetmiyorum..Soğudum gibi laflar siraladim..En son söylenecek lafları söyledim yani.Annemi evine gittim..Arkamdan köpek gibi yalvardı..Değerini bilemememisim bilmem ne..Teline bakmadım..On gün kadar kaldım..Burnunu iyice surttum..Sonra döndüm geldim.Ve 180 derece değişmişti döndüğümde..Yani diyeceğim o ,gereğinde resti cekeceksin..Istiyorsa zaten gelir istemiyorsa da yapacak bisey yoktur..Evlilik tek kişilik değil sonuçta..Her iki taraf da emek vermeli..
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Aylarca çok uzun bizm 1 hfta bazn iki hfta olıyor cnmmm ama aylar ca bır erkek dayanamaz bi sıkıntı var ozmn benm rüyalanıyıyorum yalan yok 
0 oy
(7 puan) tarafından
Odalar neden ayrı onu anlamadim
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Sorun sende degil kuzum onun kendi icinde bi sorunu vardr bizde esle oyleyiz com agladm kendimce kadn deglmiyim diye suslendm yok hep bi bahane kac kez konustm hep ayni sonra olayi cozdm simdi hic seslenmiyom ha bazen yine uzuluyorm ama napim alisiyosn bi yerden aonra 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 462 göst.
0 oy
12 cevap 331 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 950 göst.
22 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aren63 (8 puan) tarafından soruldu