0 oy
1,173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

:DOğluma dart aldık su silah ile skilandan oğlum anlamadı pek ilgilenmedi eşim eline aldı bana skyo ben bnde ona tahtayı bana tuttryo hedef tutmadıkca oynayasmz geldi bide iddia koyduk annem ve kardeşim de bizde kalıo bı kaç günlugne geldiler annem tutturdu siz cilvelesionuz ben utaniom ben gdcem :Dya topraam (anneme hep öyle derim) diorum ne cilvesi oyun oynuoz hep böyleyz diom yok kocan senn popona skti öle bişi yok ***** gdyo nere denk gelirse :))yok  su frlattigi seyi öpücüklu çubugu opuo sana gonderyo :Dhalbuki öyle degil uç kısmı tutmadığı için agzyla hafif ıslattı:D eşime dedim guluo annen yannda bana yanaşma dio sosyal mesafenu koru dio gulemmi aglayammi:D

11 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Açıkçası bence annen rahatsız olmamalı birbirinize soğuk mesafeli dursaniz sizi öyle görse daha mı iyi yanında sevismiyorsunuz ya kimi edepli olunmalı demiş bu edepsizlik değil bence sonuçta senin eşin sizde zaten sınırınizi biliyorsunuzdur valla benim kaynanamda olsa kendi annemde olsa eşimle beni şakalaşırken sarılırken görünce felan mutlu oluyorlar
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Annen rahatsız olmuş zaten bi kaç günlüğüne gelmişler bence ona göre davranın 
tarafından
Devamlı öyle olabilirsiniz ama annen de evinde misafir sonuçta 1 2 günlüğüne olmayiverin :) biz de eşimle oynarız sakalasiriz ama büyüklerin yanında asla o dediğin sosyal mesafeye uyarız  :D
tarafından
1.5 yıl da çok uzunmuş neden gelmiyorlar ki :/
(3,157 puan) tarafından
Ee virüsten canım 8 saat var aramızda annem şeker hastası babam çalsyodu tek bırakmak istemedi Allah nasip ederse bayramın 2. 3. Günü gidcm canım
tarafından
Anladım canım Allah kavustursun
(3,157 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
+1 oy
(1,500 puan) tarafından
Abimle yengem de bizde güreşiyodu bence hoş değil çocuk değilsiniz biz de rahatsız olmuştuk açıkçası yani insan biraz edepli olmalı büyüğün küçüğün yanında canım yazık annen utanmış eskiler böyle yetişmemiş
tarafından
Biz birbirimize yakın bile değildik birbmize silahla o şeyden skyoduk kardesmde katldi bize yani absürt bı durum yoktu:)annem normade böyle yapan bı insan degl benm yannda canm askm deyin güzel konusn davrann babnzn yanda mesafeli olun der ama sanrm o babami ozledi şehir dışında ilk kez ayrı kalio bide kendiside bbmla çok şakalaşan eşimle benim yanmda birbrne yastj frtan insanlar:)
0 oy
(54,204 puan) tarafından
☺️☺️☺️cilvelesmeyin sizde
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Hahahahah ay kiz güldüm valla :D

Sosyal mesafeye dikkat edelim litfennn:D

0 oy
tarafından
Sizde annenin yanında şakalaşmayın
tarafından
Aslında bu konu rahatsız etmez di kendi istersi bende ilkkez kalio babam yok ondcn mi çekindi bilemedik yoksa eşimle devamlı oyleyz:)oda bilir annemde sakalsrdi sanrm babamı ozledi bahane ario gitmeye zorunla duryo:)
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ay ne şekersiniz maşallah Rabbim daim etsin
0 oy
(562 puan) tarafından
Benim annem tam tersi boyle forse mutlu olur ama esimde bende sevmeyiz oyle
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Anan babani özlemis kiz bahanee ariyooo mutlu olmasi lazim aslinda 
(1,355 puan) tarafından
Enişteyle o gidene kadar muhat olma biraxx bi dene öyle dene
0 oy
(3,281 puan) tarafından

Rahat durun kız  sizde niye kadını utandırıyosunuz :D

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Tehlikeli hareketler bunlar annen eski toprak öyle algılamış zannımca ☺️☺️
tarafından
Yok kız kendi de babamla yastk ne arar eşimle benm yanmda şehir dışında babamla ilk kez ayrı kalio özledi kesin güne 50 kre ario görüntülü:)
(1,791 puan) tarafından
Ahahssh sizde kadında ki duyguları deprestirmeyin canım aaaa ☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 452 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,987 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 366 göst.
0 oy