Selamün aleyküm kardeşlerim kendimce fikrimi yazicam birbirimizi kırmadan uzmeden istişare yapalım istiyorum burda görüyorum ki eşine hakaret yazan yada sinirlerine hakim olamayan kardeşlerim var tartışmalarında fikir isteyip hemen aman boşver yatakları ayır gitsin bu lafın karşılığını bence çıkarmalısin altta kalmamalisin gibi fikirlerde veriliyor yapmayın lütfen birbirimize önce müslüman kardeşler gibi yardımcı olalım eşleri birbirine kırdırmak yerine doğru ve çıkarcı yol bulalım Rabbim eşlerin mutlulugunu birbirlerine olan muhabbetlerine bağlar evlilikte iki tarafında sorumlulukları var kadınlar erkeklere göre daha naif daha kırılgan oluyor eşlerinize hep sevgi ve ilgiyle yaklasin erkekler biraz daha çocuk gibi olup genç olgunlasiyorlar tabi bazı erkek kardeşlerim çok şiddet yanlısı eşi napsada nasıl davransada vazgecmiyolar kötü huylarindan evlilik kadar boşanmakta hak tabi ama basit şeyler için hemen yuvanizdan sevginizden vazgecmeyin hemen inatlasmaya tavır almaya girmeyin sevgi ve saygıyla halledin sorunlarınızı Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk birlik versin inşaallah bizzat yaşamış olarak soyluyorum evlilikte çoğu şey biz hanımların elinde uzun oldu hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun :)
Çok dogru seyleri dile getirmssnz canm
Ne guzel soylemissin canim bende cok karsiyim hersey de ben olsam ceker giderim durmam burda yazmasi cok kolay ama ayni seyi yasayinca oyle kolay olmuyor tabiki cok buyuk seyler de tepki gosterilmeli gerekirse ders icin evde terk edilmeli ama ufak tefek seylerden ne yuva yikilir nede ev terk edilir sonucta cocukken oynadigimiz evcilik degil evliliklerimiz biraz sabir lazim bazi seyleri gormemek duymamak lazim
Söylediklerine katılıyorum.
Öncelikle bir şiddet karşısında aldatma karşısında yatağını ayır veya bir kaç gün annene git kal deniliyor. Yani her şeye on yargılı yıkıcı davranilmiyor. Mesela bnde yazdm buraya. Bana mantıksız bişey demediler bir kaç gün annende kal falan dediler. Ama sorun büyüktü. Ufacık şeylere zaten kimse kalkıp boşan veya yatağını ayır vs demez.
Bazı insanlarla sorun aşilmiyor gerçekten sen trip atmasan da alttan alsan da adam gene aynı. Ona yapck bsy yok ama insan çıkmaza giriyor o zaman da naptiğini blmiyor.
Her sorun aşılır ama neden evlilikler bu kadar inişli çıkışlı pürüzler çıkıyor .... Bazen tepki vericksn bazı olaylara
Evet katılıyorum çok doğru yıkıcı değil yapıcı olmak lazım
Çok güzel anlatmışsın valla.ben bazen yorum yapmıyorum vebal alırım diye çok korkarım ah almaktan.o an bizi dinler yapar eder ama döner ki tahmininden kötü muamele gördü ve ah etti.mazlumsa ve tutarsa vay halimize.
Kesinlikle katiliyorum canim
Çok doğru yazmışsın hiç birimiz 4 4 lük yaşamıyoruz illaki sorunlar oluyor mesela eşimin ilk eşinden 18 Yasında kızı var başka bir ilde annesiyle yaşıyor kızı hiçbirsekilde mutlu edemiyoruz dün bize agız dolusu hakaret etti ilk başta evlenmemiş en çok o istiyordu evlenmemizi şimdi hamileyim diye etmediğini bırakmadı gözü doymuyor ilgiyi hep kendine istiyor eşim zaten üzülüyor ben de anlayış gösteriyorum bazen olayları büyümeden yoluna bırakmak en iyisi ateşi körükledikçe alevlenir üzerine toprak atmak gerekir fevri olmak hiç birşey kazandırmaz anlayış ve muhabbet huzuru getirir.
bende az önce şiddetli bi kavga ettim eşimle perdeler yırtıldı bişeyler kırıldı en kötüsü kırılan kalplermizdi..eşim bana hava aldırma konusunda çok zayıf kndi arkadaşlarını memnun etmk için elinden geleni yapar istedgi yere gider hesapta vermez..yani dışarı guzeli ailesi için fedakarlıgı yok..1 yıldır aynı hiç degişmedi ne zamn dile getrsem kavga buyudu yapısı çok fazla sinirli aniden sinirlenip evi başıma yıkabiliyo..bnde eşmle bişyler ypma derdindeyim bi turlu aynı yolda buluşamıyoruz :((
1,486,259 soru
24,298,615 cevap
343,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın