0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,493 puan) tarafından
Bende zayıflamak istiyorum artık 

7 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bollll su .. ama öyle tek seferde bir litre değil gün içinde sürekli su içerek hamur işi ve abur cuburu tamamen kestim. +15 ile doğuma girdim şuan bebeğim 2 aylık sadece 2 kilo kaldi. Gerçi emzirdigim için de cok hızlı kilo verdim. Ama daha önce de yürüyüş ve yine bu şekilde vermiştim.
(1,493 puan) tarafından
Bende bu gün başladım inşallah verecem
(1,012 puan) tarafından
Çok sıkı diyetler bana göre doğru değil çünkü zor geliyor ve insan pes ediyor. Normalde yemeyecegi seyleri bile canı çekiyor. Sadece alışkanlıkları ufak ufak değiştirerek daha kalıcı kilo veriliyor. Ekmeği azaltmak akşam yemeğini erkene çekmek çayın yanına bir şeyler koymamak vs.
(194 puan) tarafından
Emzirirken şişen bi benmiyim acaba çocuklar emmeyi bırakır adet olurum hop şişkinlik iner bende bı anormallik var herhal
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Kimse yok mu ya 
0 oy
(6,400 puan) tarafından
İlk oglumda bi çay kullanmstm 2 sene önce kullandm 8 lg falan verdim şuan oruçta 86 dan 81 e düştüm yine o çaya başladım 3 gündür inşallah gider yine bi 8 10 kg :) 
(1,493 puan) tarafından
Bende 10 versem yeter ya
(1,493 puan) tarafından
Çayın ismi ne canım fiyatı ne kadar
(6,400 puan) tarafından
Benim 15 vermem lazm :))  görenler 80 göstermiyosun diyolar ama tesettürlü oldugum için geniş giyiyorum öyle kilolu duruyorum normal eşofman tilörtle abartı durmuyo benim bacaklar yok xaten simit bölgem ve göbüş var
(6,400 puan) tarafından
For tea Zeynebin cayı 185 tl
0 oy
tarafından
Sıfır diyet sıfır spor..

Güzel bir dertlenme programı ile 15 kg verebilirsiniz..
tarafından
Ahahaaa bende de kilo yapiyo inanir misin ☺️
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Yeme alışkanlığini bir gözden geçir abur cubur,pilav makarna ekmek vs kısarak kilo verebilirsin,bır de sporla destekle kolaylıkla zayıflayabilirsin
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bnde diyete başladım 3 gundur. Pazar gunu misafir gelmıstı resım cekındık varya resımden sonra kendımden sogudum hemen dyete başladım. bnmde 10 kilo fazkam var.bol su içiyorum ekmegı sadece 1 dilim kahvaltıda yıyorum. Abur cuburuda kestım bakalım fark olacak mı. Bide sofradan doymadan kalkıyorum 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bende gece yememeye çalışıyorum benimde gündüz iyi öğünler gece canım istiyor otlanmaya çalışıyorum inek gibi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
+1 oy
1 cevap 591 göst.
0 oy
7 cevap 518 göst.

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,312 cevap