0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (447 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimle ilk defa ayrı yerdetız mecburiyetten 4 yıl olacak evleneli ilk defa.. Aramız çok kötü ayrıldı git gelme bile dedi kavga esnasında şimdi birsey yok gibi konusuyruz Ama mesafeli ben degildim bende mesafeli olmaya başladım. Siz olsanız ne yapardınız ceva vermezse soguk olursa yazarmıydınız 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Mesafeli sen olmaliydin git gelme demiş bide trip atiyo ne degisik iliskileriniz var ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hata ermişsin. Birde sinirle söyledi diyip kabullenmissin. Aynı şeyi eşim yapaydi valla eve almazdım onu defolup giden kendi olurdu. Gelmek için de k*opek gibi yalvarmasi lazım olurdu. Ama sen herşeyi sineye çekmişsin. Soğuk davranmasına takıli kalmışsın. Sorun sende ki
0 oy
tarafından
Ben hiç bir zaman kocama karşı gurur yapmadım o da bana karşı öyle bir iki gün surat yapar eskiyi kurcalamaz aynen devam ederiz her zaman 11 sene oldu. Önceden 2 gün surat yapar idim şimdi bir kaç saat anca :))

İlgili sorular

+6 oy
34 cevap 1,172 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,450 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 608 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Akss (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 839 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 816 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,389 soru

24,385,052 cevap