0 oy
953 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar çok utanıyorum şu an sorsam mi sormasam mi diye kararsız kaldım ama ben 15 haftalık hamileyim ilk haftalar düşük tehlikem vardı bebeğim de çok şükür bi sıkıntı yoktu ama bir iki damla kan gelmişti o yüzden hiç ılıskıye girmedik ilac kullandım 15 hafta sonunda ilk defa bugün eşimle birlikte olduk daha doğrusu olamadık çünkü ben işin ortasında başladım durduk yere ağlamaya böyle bişey başına gelen var mı noldu dedi eşim agzımı açıp bişey diyemedim utandım bebeğime bişey olur mu diye suçluluk mu hissettim bilmiyorum hala ağlıyorum

8 Cevaplar

0 oy
(49 puan) tarafından
Tehlikesi var ise yapma, ancak artik tehlike gecti ise de boyle ozel anlarsa (anneligini) cok esinin gozune sokma. Cunku bizaman sonra esin seni anne olarak gorup yaklasmak istemeyebilir. Yada eski arzusu kalmaz.  Kendini de yipratma sevgiler.
tarafından
Kusura bakmayın yanlış anladiysam düzeltin anne olduğum için eşim benden uzaklaşır mi diyosunuz
(1,789 puan) tarafından
Yok canım anne olduğun için değil . Yani sen anlayınca oda suçlu hissedip 9 ay hiç yaklaşmaz ve doğum sonrası psikolojik olarak uzaklaşmaya devam eder . Tabi ortada bir sorun varsa bunu ikiniz birden onemseyin ama hiç bir sorun yokken evham yapıp onunda kafasını karıştırmamalisin erkekler zaten korkarak ihtiyaçlarını gideriyor emin ol birde sen ağlayarak sorumluluk yüklüyorsun aslında
tarafından
Kuzum eşim zaten bebegi çok önemsiyor ilk bebegimizin kalbi durduğu için o yüzden bugün de biraz ben zorladım aslında eşime kalsa zaten bebeğe bişey olmasın diye 9 ay hatta 40i çıkana kadar bile beklicek ama sen de haklısın işte olan oldu artik
(49 puan) tarafından
Gec gordum yorumunu kusura bakma canim. Arkadas da aciklik getirmis zaten anne oldugun icin degil, anneligini cok onplana cikarip kadinsiligini geri plana attigin icin seni kutsallastirip anne gorur ve eski arzusu kalmaz. Bunu demek istedim tehlike varsa onemse yoksa evham yapma.
tarafından
Sağol canım gece oldu mu benim algilarim biraz kapanıyo kusura bakma :D
(49 puan) tarafından
Estagfurullah :)
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hamilelik psikolejisi uzulme o daha cok uzer annesi bi sey olmaz  ona sen biliylsun dur kendini cok kafana takma 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım valla bazen deli gibi gülüyorum bazen olmadık yerlerde ağlayasım geliyo hormonlarim bi tuhaflasti
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Kız nolcak yaaa doktor yasaklamadiysa hiç bişey olmaz zararı yok yararı var öyle söyliyim yani
tarafından
Kuzum benim ilk hamileligimde biz ılıskıye girdik ve o gün kalbi durmus ılıskıye girdiğimiz icin mi oldu diye çok kafaya taktım ben gelisememis dediler ama o yüzden de korkum var biraz
(639 puan) tarafından
Yok canim öyle olsa hicbirimizin bebegi doğamaz. Bence sen bu duygunu eşinle paylaş.neden ağladığını anlamasına yardimci olur. Hem de onun kesesi ayrı. Yeri ayrı yurdu sapa şimdilik :)))
tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim :)
0 oy
(439 puan) tarafından
Bu gebeliğimde doktor daha bişe demedi canm ama ilk oglumda hiç durmadık diyebilrim .seni rahatlatmak için söylüyorumiki üçü bile bulurdu bazen düşün sıkıntı geçtiysedert etme cnm . Benim hormonlar daha çok isityo mesela 
tarafından
Ben de çok istediğim için eşimi zorladim ama sonra birden bi ağlama geldi adam pişman oldu valla tamam dediğine :D
(439 puan) tarafından
Hiç sağımız solumuz belli olmuyo valla :D :D
tarafından
Yok valla olmuyo hamile kalmadan once de bana gülme gelirdi mesela :D
(439 puan) tarafından
Bende genelde konusurum eşim kızar :D
tarafından
O konuda benimkide kiziyo :D
0 oy
(12,143 puan) tarafından
Ben bu durumu hamilelikten oncede yaşamştm bir kere, sbebni blmiorm :)) sizin hamile olduğunz için boyle bir durum yaşamanz çook çok normal, hormonlar zaten tavan, bide o an suçluluk duygusu hissetmş olabilrsnz bebişten dolayı..

Eşinz de anlayşla karşılamış anladğm kadaryla, o yuzden hiç ağlayp uzmeyn kendinizi..
tarafından
Az önce eşime dedim zaten kızdın mi bana diye niye kızıyım gülüm dedi eşim bana gülüm dediyse aramızda hiç bi sıkıntı yok demektir ama tabi adamcağız bi an öyle olunca canımı yaktı sandı üzüldü kendi kendine bu arada çok teşekkür ederim yorumunuz için rahatladım biraz
(12,143 puan) tarafından
Rica ederm..
Olur oyle şeyler arada kafanıza takmayn..☺
tarafından
Aynen canım kendime geldim artık ☺
0 oy
tarafından
Cnm o psikolojiyle başladıysan yani bebegime bisey olur diye dusunduysen ondan aglamis olabilirsin:) ama doktor sikinti yok dediyse yavas hareketlerle olabilir bence
tarafından
Ondan olabilir kuzum teşekkür ederim
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bebege bisy olur die korkmussundr canm sucluluk hissi gibi bisy bence
tarafından
Olabilir kuzum teşekkür ederim
0 oy
tarafından
kuzum evlat sevgisi bambaşka  birşey ona bişey olur korkusuyla ağlamışın
tarafından
Bundan sonra bizde de olmucak heralde :)
tarafından
benim kociş gün sayıyor 90 gün kaldı diye:)
tarafından
Ohhoo benimki gün sayarsa bitmez ☺
tarafından
ay saysın daha az görünür:)
tarafından
Aynen oyle kuzum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 423 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bhr myda (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 3,609 göst.
0 oy
11 cevap 828 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,140 göst.
5 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,058 soru

24,148,712 cevap

334,786 kullanıcı

...