+5 oy
1,407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Nispet falan düşünenler oluyor bu yuzden başlığı yazdım. Hayatta hep kötü insanlar yok bunu bilmek az da olsa umutlandırır belkı bişeyleri değiştirebilir.8 yıllık evliliğimde eşimin annesiyle hiç karşı karşıya kalmadım ona saygıda hatta sevgide bı kusur etmedim. Allah razı olsun oda beni çok sahiplendi bam başka kültürlerden olsak da" ben Dogulu onlar Karadenizli" sorun yaşamadık. 5 eltıyız 1 de görümcem var.Ben en küçük gelın oldum. Kayındepederim butun eltilerım için kurban bayramında her sene birine kurban kestirmiş.Bızede ev bıraktılar sagolsunlar kımseye muhtaç etmediler. İkinci evimizi alacaktık 60 bin eksikti kayınvalidem kendisine 35 bın borcumuz olmasına ragmen eksık kalanı tamamladı yanı toplamda 95 bin bıze vermiş oldu geri istemedi. Bunların mahçupluğu varken üzerimde az önce eşim aradı. Annem bu yıl sana kurban kestirecek hisse alacak dedi şok oldum ve çünkü butun bu durumları yenı ögrendım. Aradım tesekkur ettım onu mutlu edecek sözler söyledim işte sen bana çok guzel örnek oluyosun inşallah bende gelinime senın gıbı anne olurum dedim sesı titredi aglamaklı oldu sen torunlarıma iyi bak oğlumla mutlu ol ben başka bişey istemem dedı. Şimdi ben bu kadının hakkını nasıl öderim 

42 Cevaplar

0 oy
(815 puan) tarafından
Vayy be bizimki de mırıl mırıl ağzının içinde konuşup oğlunu gazlamaya yönetmeye çalışır evimize alacağımız halıya bile karışır şimdi almayın taşınınca alın der. Doğum için düğünde takılan bileziğimi bozdurdum şunu yapcam bunu yapcam der ama hiçbirşey yapmaz. 2 evleri var arazileri var 2 emeklileri var ama burnunun Bo. Kunu yiyen cinstenler. Doğum yaptım oğluma uyduruk bir 8 ayar mimicik maşallah taktı. Baban gelirken sana çeyrekli bileklik getirecek dedi kocası da geldi hiçbirşey getirmedi 6 ay oldu unutuldu. Aman bişey vermesinler de almasınlarda herşeyi me karışıp huzurumu bozmasınlar başka bişe istemem sende bunu oku daha da şükret :)) 
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Masallah canim aranızdaki huzur daim olsun inşallah <3 Bence nispet değil herkesin ki kötü olucak diye biseyde yokken güzel mutlulugunu paylaşmışşın hep mutlu olun inşallah 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 908 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (21,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 462 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 656 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miniklerin annesi (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 620 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,709 cevap

332,451 kullanıcı

...