0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım 15aylik özel bir çocuk yürümüyor kendi kendine oturamiyor şuan tam destekli oturuyorum emeklemiyor arada bir biraz kendini çeviriyor ama kelimesi tam yok yengem şimdi kendini ifade etmesi lazım dedi ama onun tek arkadaşı oyuncak ve televizyon şimdi niye televizyon izletiyorsun diyenler olur ama onuda elinden alırsam can sıkıntısından patlar çocuk oyuncaklarını çok sever oynar evde ben eşim var ilgileniyoruz ama bende hastane fizik derken yoruluyorum tek kelimesi anne ege gaga bu kelimeleri var sizinkiler nasil kendini ifade edebiliyorlar mi ve dediğiniz seyleri anlıyorlar mi

2 Cevaplar

0 oy
(4,196 puan) tarafından
15 aylık bebekten ne konuşması bekleniyor ki , kendini nasıl ifade etsin en fazla mama diye ağlar. Ama bu aya kadar oturması gerekmez miydi , Dr bir şey dedi mi
tarafından
Yok canım oturuyor ama kendini çok eğerek oturuyor hocasida destekli oturtun alışana kadar dedi desteksiz kendini egmesi skolyoz oluşumuna neden llabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim Allah sifa ve sabir versin.  Simdi söyleseler bebekleri nasıl ne anlamı var ki belirtmişsin özel bi cocuk diye. Kimseyi dinleme umursama doktorları varsa eğitmenleri ne diyorsa onları dinle . 
tarafından
Çok sağol canım yengem sürekli çocuğumla ilgili şeyler söyledi piskolojim bozuldu resmen çocuğuma zihinsel engelli muamelesi yaptı çok zoruma gitti halbuki çocuğumun problemi ayaklarından fizik hocaları normal çok akıllı bir çocuk algısı çok iyi dediler ama herkes çocuğuma bı Kulp buluyor Rabbim böyle cahil insanlardan uzak tutsun evlatlarımızı şimdiden öyle yorumlar yapılıyor ki evladıma şaşıp kalıyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 772 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 310 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.

Kategoriler